מה שאפשר לדעת שזה יקח לפחות שנתייםהאם אפשר לדעת מתי יהיה מוכן הפרויקט ברוממה. המקום עוד לפני הריסה.
ולא רק זה, אני מניחה שיש דירות יותר יקרות מ2 מליון,נקודה חשובה
רוב האנשים לא יכולים לקנות בירושלים בפועל כי צריכים הון עצמי של חצי מליון וגם להוציא משכנתא על עוד מליון וחצי זה לא כזה קל ומה שיקרה שמי שיזכה בירושלים לא יקנה והוא יפסיד גם ירושלים וגם בית שמש מקום שהוא כן יכול
כי ההגרלה של ירושלים לפני בית שמש
ביום ראשון הקרובה תיסגר ההגרלהעד מתי אפשר להירשם להגרלות?
ותוך כמה זמן מקבלים אישור לזכאות מאז שנרשמתי למחיר למשתכן?
יש סיכוי טוב לקבל הזכאות לפני יום ראשוןביום ראשון הקרובה תיסגר ההגרלה
ותעודת זכאות לא קשור למחיר למשתכן אתה צריך מקודם
לקבל זכאות ורק אחרי זה אתה יכול להיכנס להגרלה...
לקבל זכאות לוקח עד עשרה ימים ועכשיו זה כבר סיכון
להירשם לההגרלה שאם אתה מקבל הזכאות אחרי יום ראשון
גם לא נכנסת להגרלה וגם הפסדת את הכסף ואם אתה רוצה
להיכנס להגרלה הם אומרים לך מקודם שזה הסיכון שלך
כן זה ברמה ד', אבל אני פשוט לא מכירה. זה חרדים?שמעתי שזה ברמה ד'
זה לא נכון.אז אתה לא יכול להיכנס לההגרלה בפעם הבאה בגלל
שנכנסת כבר להגרלה
רמה ד' בעקרון עדיין לא מאוכלסת אבל היא הולכת להיות חרדית, כן.מישהו יודע אם כל ההגרלות בבית שמש מדברות על אזור חרדי?
יש המון הגרלות שם הפעם...
אז לדעתך לא כדאי להירשם להגרלה הזו..?ולא רק זה, אני מניחה שיש דירות יותר יקרות מ2 מליון,
ואז אם מישהו "זוכה" אבל באחד המקומות האחרונים,
הוא בטוח לא יצליח לקנות.
לצערי לא, אנחנו ממש ממש ממש רצינו, זה בדיוק האזור שרצינו, אבל זה לא שווה את הסיכון.אז לדעתך לא כדאי להירשם להגרלה הזו..?
אני מכירה מישהי שנרשמה ביום שני וקבלה את הזכאות היום בבוקר.אז לדעתך לא כדאי להירשם להגרלה הזו..?
הדירות שם מתחילות ב1.8 מליון ויכולות להגיע עד לאיזה סכום?לצערי לא, אנחנו ממש ממש ממש רצינו, זה בדיוק האזור שרצינו, אבל זה לא שווה את הסיכון.
התכוונתי להגרלה ברוממה, בירושלים.אני מכירה מישהי שנרשמה ביום שני וקבלה את הזכאות היום בבוקר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: