קרה לי. אחרי הרבה נסיונות חוזרים הצלחתי.אני לא מצליחה להרשם להגרלות, מקבלת שגיאה לא ניתן להרשם לפרויקט. קורה לעוד מישהו?
קרה לי. אחרי הרבה נסיונות חוזרים הצלחתי.אני לא מצליחה להרשם להגרלות, מקבלת שגיאה לא ניתן להרשם לפרויקט. קורה לעוד מישהו?
לכל אחד צריך בנפרד, האם צריך להרשם לכל המכרזים בירושלים, או שאם נרשמים באחד זה נרשם אצל האחרים אוטמט?
צריך לבדוק לפי סדר ההגרלות2. אם העדיפות שלנו הוא ירושלים, יש מצב שאם נרשמנו לבית שמש וזכינו שם החמצנו את ירושלים, ואם כן אז עדיף להרשם רק בעיר המועדפת?
מצטרף4 שאלות - תודה לעונים - יביא תועלת לציבור.
אשמח אם מישהו יוכל לעדכן,
לגבי דירות בעפולה ובית שמש איזה מהם בקרבת מקום לציבור החרדי, ומשקפים הנחה גדולה במחיר למ"ר, ביחסית לשוק היום.
תודה מראש.
לגבי שאלה 2 ההגרלה עושים קודם לירושלים ואחרי זה לבית שמש4 שאלות - תודה לעונים - יביא תועלת לציבור.
1, האם צריך להרשם לכל המכרזים בירושלים, או שאם נרשמים באחד זה נרשם אצל האחרים אוטמט?
2. אם העדיפות שלנו הוא ירושלים, יש מצב שאם נרשמנו לבית שמש וזכינו שם החמצנו את ירושלים, ואם כן אז עדיף להרשם רק בעיר המועדפת?
3. האם זוג מבוגרים שלא רשום עליהם שום דירה, יכולים לקבל זכאות?
ומה קורה עם יש דירה על שמם, אבל רק דמי מפתח ?
4. האם גרוש מבוגר יכול לקבל זכאות?
צריך להירשם לכל אחד בנפרד.1, האם צריך להרשם לכל המכרזים בירושלים, או שאם נרשמים באחד זה נרשם אצל האחרים אוטמט?
כמו שרואים פה, את ירושלים מגרילים קודם.2. אם העדיפות שלנו הוא ירושלים, יש מצב שאם נרשמנו לבית שמש וזכינו שם החמצנו את ירושלים, ואם כן אז עדיף להרשם רק בעיר המועדפת?
יש בפרויקט גם דירות 3 ח' ב 570 אש"ח בלבד!פרסום ראשון
הדירות בעפולה הן חלק מפרויקט חדש לציבור החסידי שלפי ההסכם עם הקבלן 30% מהדירות ישווקו במחיר למשתכן והשאר שוק חופשי - קרי: הציבור החסידי!!
ההנחה בדירה היא כמו בהגרלות קודמות של מחיר למשתכן עפולה בסביבות ה 300 אש"ח!!
בהצלחה לכולם!!
רמת בית שמש ד3 וד4כל ההגרלות בבית שמש - איזו רמה זה?
הכל מיועד לציבור החרדי מה שיש בבית שמש?רמת בית שמש ד3 וד4
כןהכל מיועד לציבור החרדי מה שיש בבית שמש?
הפרויקטים שב2 ההגרלות בעפולהאיזה פרויקטים?
זה נראה שהמחירים בעיר יירדו, כל כך הרבה פרויקטים, לא?
מה זה אומר. יש הגרלה מי יכול לקנות?בגלל זה הדירות שבשוק החופשי גם על זה יהיה הגרלה(לא של מחיר למשתכן)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: