כי שריקי מכר 80 אחוז כבר במחיר למשתכן..למה אביסרור יותר זול? זה דירות פחות טובות? ומה המחירים אצל שריקי ל4 חדרים?.
אם הגשר יהיה בתהליך בניה מוגמרת אפי' שהוא לא יהיה גמור אז מבחינת טופס 4 יהיה אישור, ושמעתי ממנהל עבודה בשריקי שגם הקבלן מעוניין לתת את הדירות כברמה זה אומר קרוב מתמיד לפני נובמבר?
כמעט ולא היו דירות....אבל מה המחיר בשוק החפשי אצל שריקי 4 חדרים ו5 חדרים, בכמה זה נמכר בפועל? מישהו יודע???
גוש וחלקהאיך בודקים את זה? אין לזה עדיין שמות של רחובות.
בעבר מצאתי בגוגל....אתה יודע אולי איזה גוש וחלקה זה?
הוא לא מציף על מתחם הסופרים.וגם אם זה נמכר בכאלה מחירים מופקעים למה הוא מציף את כל הארץ בפרסומת? והוא עוד נותן 85%-15%?
ממש לא נכון.בעבר מצאתי בגוגל....
הוא לא מציף על מתחם הסופרים.
נשארו שם רק דירות גדולות ממש.
בעבר הלא רחוק דיברת על ירידות כלליות של כ35%. האם התחזית שלך קצת התמתנה, או שאתה צופה ירידות מתונות יותר רק בפרוייקט הספציפי הזה?ענייין של זמן עד שהמחירים שם יירדו ב10-20%.
תוכל להביא דיבור כזה שלי?בעבר הלא רחוק דיברת על ירידות כלליות של כ35%. האם התחזית שלך קצת התמתנה, או שאתה צופה ירידות מתונות יותר רק בפרוייקט הספציפי הזה?
כאן למשל אתה מדבר על 30%, ויש עוד תגובות כאלו.תוכל להביא דיבור כזה שלי?
אני לא מכיר.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: