עכשיו זה הזמן חחחהייתי שמח לטעום קצת מהשטרודלים...
ימי
עכשיו זה הזמן חחחהייתי שמח לטעום קצת מהשטרודלים...
תודה רבה!!צירפתי
תודה רבה ,צירפתי את כולכם אבל אני לא רואה שאישרתם
אם אתם לא יודעים איך, תלחצו בג'מייל על spaces בצד ימין
ואז תראו "מחיר למשתכן" תלחצו על זה ותאשרו
היי אפשר לצרף אותי,צירפתי את כולכם אבל אני לא רואה שאישרתם
אם אתם לא יודעים איך, תלחצו בג'מייל על spaces בצד ימין
ואז תראו "מחיר למשתכן" תלחצו על זה ותאשרו
אשמח שתצרפי אותי גםשלחו בקבוצה שאני נמצאת במייל
אי אפשר למכור עד 7 שנים מההגרלהמכירים מישהו שמעוניין למכור את הדירה שלו (מזוכי מחיר למשתכן)
או שאתם עצמכם?
רלוונטי למישהו?
מי שרוצה להחליף דירה (כמובן לבדוק אם ואיך זה אפשרי )מכירים מישהו שמעוניין למכור את הדירה שלו (מזוכי מחיר למשתכן)
או שאתם עצמכם?
רלוונטי למישהו?
+ בונוס מזגנים לכל הדירה * כולל התקנה על חשבונימי שרוצה להחליף דירה (כמובן לבדוק אם ואיך זה אפשרי )
לי יש 4 חדרים ואני רוצה להחליף ל 5 חדרים (כמובן בתוספת מחיר / הפרש תשלום היתרה )
3220272שטרודל GMAIL. COM
הגרלה של 170 דירות בזמן הקרוב יהיה כבר היתר בניה, והתחילו לחפור את החניון.יש למישהו מושג איפה אוחזים ההיתרים של ההגרלות האחרונות על ה170 דירות וה-119 דירות?
ההגרלות שהיו ב-2022
מה זה אומר בזמן הקרוב?הגרלה של 170 דירות בזמן הקרוב יהיה כבר היתר בניה, והתחילו לחפור את החניון.
ההגרלה של 120 דירות עדיין אין היתר באופק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: