יש היתר בניה מאתמול.בעצם כתוב שם שכבר יש היתר?
מלפני 3 ימים...
אולי מישהו יכול להביא פה את הכתבה באיזשהו צורה?לידיעתכם, במוסף הכלכלי השנתי של עיתון "המבשר" יש כתבה על השכונה "שלנו" - מתחם הסופרים
קראו ותהנו!!
איפה הכתבהלידיעתכם, במוסף הכלכלי השנתי של עיתון "המבשר" יש כתבה על השכונה "שלנו" - מתחם הסופרים
קראו ותהנו!!
גם אני מצטרףאיפה הכתבה
יש לך מושג מה התקדם עם זה בינתיים ומתי אמורים לקרוא לזוכים לבחור דירות?יש היתר בניה מאתמול.
השאלה מתי יקראו לנו,
דיברתי עם מישהו שאמר שיקראו לנו לבחור דירה בקרוב, ולא יהיה כנס זוכים.
זוכרים לפני כמה זמן זה היה ?הנציגות שלחה את זה קרדיט: יעקב כהן מהנציגות
צפה בקובץ המצורף 894675
האם זה באמת ייתכן, הרי באתר לא מופיע עדיין שיש היתרי בנייה להגרלה מס 1862 ?כבר הרבה זמן שלא העלו לכאן תמונות,
מצו"ב תמונות של הגרלה האחרונה מס 1862
מה יכול להיות באמת הסיבה, שב 119 דירות אין שום דבר באופק בו בזמן ששתי ההגרלות נעשו יחד וכנראה גם התכנון וההליכים,הגרלה של 170 דירות בזמן הקרוב יהיה כבר היתר בניה, והתחילו לחפור את החניון.
ההגרלה של 120 דירות עדיין אין היתר באופק.
הוא הוציא היתר בניה וזה אצל החברה של מחיר למשתכן שבודקת את ההיתריםהאם זה באמת ייתכן, הרי באתר לא מופיע עדיין שיש היתרי בנייה להגרלה מס 1862 ?
מה יכול להיות באמת הסיבה, שב 119 דירות אין שום דבר באופק בו בזמן זה הקישור ההגרלות נעשו יחד וכנראה גם התכנון וההליכים,
אני ברשימת המתנה מקומות ספורים ממש לפני זכייה בהגרלה של 119 הדירות, ואני מתפוצץ ממתח כבר כל כך הרבה זמן.
מהנסיון של משך הזמן מהגשת בקשת ההיתרים עד לקבלתם, בכמה זמן מדובר ?הוא הוציא היתר בניה וזה אצל החברה של מחיר למשתכן שבודקת את ההיתרים
אם תסתכל בקישור המצורף בתוך האתר שם תחפש את ההגרלה של ה-119 תראה שההגשה של ה119 הייתה יותר מאוחר וחוץ מזה לקבלן יש יותר אינטרס לקדם את ההגרלה היותר גדולה כי יש לו שם יותר דירות שיהיו לו למכירה
https://www.bnei-brak.muni.il/service/engineering/pages/tik_binyan.aspx#request/202101484
תוכלי לצרף גם אותי? min6458218 שטרודל ג'ימל . וכו'כדי לצרף אני צריכה כתובת מייל
שמעתי שיש עיכוב בגלל הקירוי של הרכבת.מה יכול להיות באמת הסיבה, שב 119 דירות אין שום דבר באופק בו בזמן ששתי ההגרלות נעשו יחד וכנראה גם התכנון וההליכים,
אני ברשימת המתנה מקומות ספורים ממש לפני זכייה בהגרלה של 119 הדירות, ואני מתפוצץ ממתח כבר כל כך הרבה זמן....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: