כולה 22 זוכים!... מה אפשר ללמוד מזה?הכרת זוכים - מגורים/השקעה
docs.google.com
רשימה שהכינו בקבוצה זוכי מחיר למשתכן החילונים
כדי לדעת מה תיהיה אופי השכונה
כולה 22 זוכים!... מה אפשר ללמוד מזה?הכרת זוכים - מגורים/השקעה
docs.google.com
רשימה שהכינו בקבוצה זוכי מחיר למשתכן החילונים
כדי לדעת מה תיהיה אופי השכונה
כולה 22 זוכים!... מה אפשר ללמוד מזה?
אני אשמח מאודאני אישית אשמח עם המקום ישווק לציבור הכללי
(אל תדאגו... אני חרדי לגמרי! אני פשוט רוצה למקסם רווחים, המחיר למטר בשכונת רמת החייל הסמוכה לפי מדלן זה 47000 למטר!!!! )
אני בעד שהקבלן ישווק את 48 הדירות שנשארו לו רק לחילונים! מי איתי?
לא בטוח שכל החברים שם "חילונים" יכול להיות שזה עוד אנשים כמוכם שקפצו להציץ רק שבסוף חתמו קבעיצא לי להציץ בקבוצות הוואצאפ של הזוכים החילונים ויש שם מעל 150 חברים
אני מאמינה שזה לא כולם
זאת אומרת לפחות 20% חילונים שזה כמות לא קטנה בכלל
השאלה היא כמה מהם יבואו לגור
לכל זוכה יש בן זוג שגם הוא חבר בקבוצה ומסתבר שגם עורכי הדין ונותני שירות נוספים, וכן בדר״כ יש מתווכים ומאכערים בכל קבוצה כזאת,יצא לי להציץ בקבוצות הוואצאפ של הזוכים החילונים ויש שם מעל 150 חברים
אני מאמינה שזה לא כולם
זאת אומרת לפחות 20% חילונים שזה כמות לא קטנה בכלל
השאלה היא כמה מהם יבואו לגור
oded@@arzey.co.il, Elad@@arzey.co.il, hofit@@skzlaw.co.il, ac@@mishmeret7.co.il shyinbal@אסור לפרסם מייל |
יש למישהו תמונות מעודכנות מהשטח?
או מידע, איך ההתקדמות? איפה אוחזים בבניה?
בכלל קבוצת הזוכים כבר עדכנו שהולכים להזמין את הגרלות 1102 לבחירת קרמיקה, האם זה אומר שקצב הבניה הוא מהיר וזה יכול להיגמר לפני התאריך בחוזה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: