מחיר למשתכן מחיר למשתכן בבני ברק?....!

מצב
הנושא נעול.

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אתה צודק לגמרי. אלא שבאותה מידה אפשר גם לקנות כרטיס לוטו יום לאחר ההגרלה. זה לא עולה יותר כסף ואין בזה בעיה.
מדבריך היה נשמע שלא כדאי...
וגם שמתישהו יהיו כאלו שיבטלו את זכייתם, וזה יעבור הלאה, נכון שזה יהיה דירות יקרות אבל מי שמוכן ויש לו מהיכן להשקיע, זה נשמע השקעה שווה במיוחד לא כך?

• תודה
Reactions: ST+

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
השאלה אם לוותר על זכיה במקום אחר?
השאלה היא מאיזה סידרה אתה אם מסדרה א', ובפרט אם אתה מבני המקום, נראה שכן (וכמובן ויש בידכם את היכולת לעמוד בתשלומים).
אם מסידרה ב' זה הימור
מסידרה ג' נראה שלא כדאי...

• תודה

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
מדבריך היה נשמע שלא כדאי...
ייתכן שלא כדאי להתייבש על הגדר ולחכות שנים אלא לחפש פתרון אלטרנטיבי. בכל מקרה חשוב להסתכל על המציאות בעיניים ולא לחיות עם אשליה שאין לה אחיזה וביסוס. מי שיודע את כל זה ונרשם בכל זאת שיערב לו.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום
הישראלי המכוער, שמו משה כחלון. ואם תקשיב לי עד הסוף תבין גם למה, וקבל את הדברים ממי שאמרם ומצוי בחומר:
מתחילת ההגרלות במסגרת מחיר למשתכן ההגרלות היו מיועדות רק לבני סדרה א' (למעט ההגרלות בבית שמש), והנוהל הרגיל והמובן מאליו היה שבכל פעם בה נותרו דירות ללא דורש בסדרה א', הן הועברו לאחר מכן להגרלה בין בני סדרה ב'.
ביום בהיר יצא משרד השיכון בהצהרה מפתיעה ומשמחת כל לב, אותה הדהד כחלון מאולפן לאולפן, לפיה "נפתחו ההגרלות גם לנרשמי סדרה ב'". בפועל זה לא היה אמת, ומאחר וכחלון זוכר את השפה עוד מהליכוד, ארשה לעצמי לומר שזה היה שקר גס, נוכלות ואחיזת עיניים לשמה. ההגרלות לא נפתחו לאף אחד, והדירות המשיכו להיות מוגרלות בין בני סדרה א'. אם נותרו דירות ללא נרשמים, עברו הדירות כבעבר לסדרה הבאה, דבר לא השתנה דה פקטו למעט אי אלו שינויים סמנטיים וקוסמטיים, ומוישה כחלון עבר בנונשלנטיות לנפח את בלון השקר הבא בתור.
כעת המשיך הבלוף עם סדרה ג', אחרי שסדרה א' התרוקנה ובאמת נפתחו ההגרלות לסדרה ב'.
יפה לראות שיש כאלו שקונים אותו בשני ידיים ובכסף מלא. קל כך יותר להבין את הרציונל שעומד מאחורי התרמית - יש לה ביקוש.

כאשר מישהו טוען טיעון ענייני וקוהרנטי, ומסביר לך ברחל בתך הקטנה אשר אהבת את יצחק ברור וחד למה אין לך שום סיכוי לקנות שם דירה, לענות לו שהוא אינטרסנט זה חסר טעם ולא חכם בכלל.
אני בסדרה ב וזכיתי והדירה שלי מוכן עוד שנה ויש לי עשרות חברים בפרויקט שכולם מסדרה ב

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

בעריש

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
אני בסידרה ג' וזכיתי בחריש (מי שקצת עוקב אחרי ההודעות שלי ראה...)
אבל ביטלתי כי הדירות שנשארו היו לא רלוונטיות קומה/מחיר שלא שווה את ההשקעה/ ותיכנון הדירה שבכלל לא היה מוצלח שם...

• תודה

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
אני בסידרה ג' וזכיתי בחריש (מי שקצת עוקב אחרי ההודעות שלי ראה...)
אבל ביטלתי כי הדירות שנשארו היו לא רלוונטיות קומה/מחיר שלא שווה את ההשקעה/ ותיכנון הדירה שבכלל לא היה מוצלח שם...
ככלל מחיר למשתכן בפריפריה הוא מא' ועד תי"ו תחת סימן שאלה גדול של כדאיות ורווחיות.

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

ירמי וולדמן

מתווך דירות ונכסים
מנהל
מנוי פרימיום

msphoto

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
צילום מקצועי
זכיתי בראשון לציון לפני שנה וחצי, מקום 31 מתוך 145, שום דבר לא זז בינתיים
כדאי לי לבטל ולהרשם בבני ברק? אני סדרה א'
(בהנחה והביטול נקלט תוך יומיים, הבנתי מנסיונם של אחרים שנקלט תוך יום)

ראש לשועלים

מהמשתמשים המובילים!
זכיתי בראשון לציון לפני שנה וחצי, מקום 31 מתוך 145, שום דבר לא זז בינתיים
כדאי לי לבטל ולהרשם בבני ברק? אני סדרה א'
(בהנחה והביטול נקלט תוך יומיים, הבנתי מנסיונם של אחרים שנקלט תוך יום)
ראה, הזכיה שלך בבני ברק וודאית. לכן אתה צריך לבדוק מול הקבלן מה הסטטוס של הפרוייקט בראשון, ולהשוות את תאריך מסירת המפתח שם לתאריך המשוער בבני ברק. ואז לחשב את השכירות וכו' של כל התקופה הזו (בראשל"צ אתה גם משלם הצמדה למדד תשומות הבניה, אותה אין בבני ברק וזה עוד שיקול לשיקלול) אחד מול השני ולצרף להנחה ממחיר השוק = כדאיות כן/לא.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה