מה הם הדרישות של העיריה מהקבלן?העיריה הייתה בטוחה שאם יתנו לקבלן הכל על מגש של כסף הוא ילך לפי החליל שלהם. ובסוף גם הם התבדו ולכן 2 המתחמים הבאים מעוכבים. בקיצור הקבלן ממש לא פרייאר ומנסה למקסם את הרווחים שלו מכל הכיוונים.
נראה לי שבזה הם צודקים בגלל שהשטר ערבות הזה שוה ערך לסכום שכתוב בו ולא נראה לי שזה לעניין לשלוח שווי של עשרות אלפי שקלים בדואר.גם אני עוד לא קיבלתי את הערבות
אבל לפי מה ששמעתי מחבר הם לא הולכים לשלוח אלא מי שרוצה צריך לבוא לקחת מהם בדרום
פשוט חוצפה ככה זה שאנחנו לקוחות שבויים
נראה לי שבזה הם צודקים בגלל שהשטר ערבות הזה שוה ערך לסכום שכתוב בו ולא נראה לי שזה לעניין לשלוח שווי של עשרות אלפי שקלים בדואר.
רק השאלה שלי היתה למה לא עדכנו עד עכשיו שהשטר מוכן.
האם כל שלושת הפרויקטים בונים ביחד או באחד הם באמצע יסודות והשני בקומה 2 כנ"ל ?אני עובר באזור כל יום רואים מכביש 4 שיש בניינים שבונים כבר שלד קומה 2
למה לא מעלים פה תמונות מהשטח על מצב הבנייה
גם אני נסעתי היום מכביש 4 ראיתי כבר שהתחילו לבנות בניין.אני עובר באזור כל יום רואים מכביש 4 שיש בניינים שבונים כבר שלד קומה 2
הבנתי שזה בנין 15גם אני נסעתי היום מכביש 4 ראיתי כבר שהתחילו לבנות בניין.
איזה כיף שרואים שמשהו כבר מתחיל לזוז
תעשו קצת בירור על מחירים בבני ברק בבנין חדש (וכאן הוא גם שכונה חדשה ליד שטח ירוק...)יש מצב שהוא לא מוכר לחרדים ביוקר, אלא לחילונים בזול? (כמה מאות מטרים מצפון תל אביב..)
מה זאת אומרת שמועות .... זה לא נשמע סביר שהוא ימכור כפול מהמחירים של מחיר למשתכן מתי הקבלן ייצא לשווק את שאר הדירותמסתובבות שמועות שהקבלן מוכר בשוק החופשי בפרוייקט במחיר של 25k למ"ר.
הזוי..
אבל הקבלן לא טיפש,
יש מצב שהוא לא מוכר לחרדים ביוקר, אלא לחילונים בזול? (כמה מאות מטרים מצפון תל אביב..)
מכיר את המחירים בבני ברק. זה מוגזם.תעשו קצת בירור על מחירים בבני ברק בבנין חדש (וכאן הוא גם שכונה חדשה ליד שטח ירוק...)
מה זאת אומרת שמועות .... זה לא נשמע סביר שהוא ימכור כפול מהמחירים של מחיר למשתכן מתי הקבלן ייצא לשווק את שאר הדירות
הצלחתי עכשיו סוף סוף להשיג את אולגה והיא הסבירה לי ששטרי הערבות מוכנים ונשלחות הודעות SMS לקונים שזה מוכן ולא שולחים הודעות במייל בנושא זה.יש כאן משהוא שקיבל שטר ערבות מהקבלן או הודעה שזה מוכן על תשלום?
נ"ל שאמרו שתוך חודש מהתשלום מקבלים את זה ולנו עבר חודשיים ולא קיבלנו.
תודה לטורחים לענות
הנציגות שלחה את זה קרדיט: יעקב כהן מהנציגותלמה לא מעלים פה תמונות מהשטח על מצב הבנייה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: