לזוכים שעשו בשכל וחסכו המון כסף בזה שלא לקחו עו"ד עם כל הקבוצה.
זה לא שוה 2000 ש"חיכלנו לחכות גם חצי שעה!
גם מי שלא לקח את העו"ד ורק יצטרף במאה ש"ח לעתירה יקבל מה שכולם יקבלו בפשרה.דבר נוסף
יש את כל העניין של מרפסת סוכה, אם יהיה פס"ד - אז כל הרוכשים ירוויחו,
אם יגיעו לפשרה - זה יהיה רק למי שמיוצג!
זה לא שוה 2000 ש"ח
נכון מאוד... אבל זה בתנאי שצריך אותו.ב2000 ש"ח שווה לקחת עו"ד.
ח"ו כתבתי את זה לתשומת לב הזוכים האחרים בפרוייקט שלנו ובשאר הפרוייקטים, שכשאנשים טובים ונחמדים יסבירו להם שבלעדיהם הם נכנסים לסיכון שיגנבו אותם, שיחשבו פעמים לפני שהם משלמים 2000 ש"ח בשביל חסכון של חצי שעה בזמן, ולקבל תשובות בתשלום בזמן שהם יכולים לקבל את אותן תשובות בחינם.רק לא הבנתי מה העניין לעשות רע לאנשים שכן לקחו?
זה עושה לכם טוב?
וכן אשמח לשמוע איך מצטרפים לעתירה
למה הפסדנו את ההטבות ?בנוגע לעתירה
או שנרויח או שלא !!!!
מה שבטוח שאת ההטבות שהקבלן רצה לתת בנתיים הפסדנו!!!!!!!!!!
80*80 בריצוף
ברז במרפסת
חיפוי שיש בתוך הבניינים
לזוכים שעשו בשכל וחסכו המון כסף בזה שלא לקחו עו"ד עם כל הקבוצה.
אני כן הצטרפתי וכל מה שקבלתי בתמורה
זה כמות של ידע ומושגים שעם קצת השקעה אפשר לדעת אותם לבד מהחומר שהקבלן פרסם
ומההסברים של נציגי החברה במעמד החתימה.
כך שיצא שלי העו"ד לא הוסיף שום ידע.
[ואם כבר הרבה הפסידו בזה ששמעו בקול העו"ד לדחות את מועד החתימה הכי הרבה, ובפועל כבר הצמידו למדד
ומחר יכול להיות שהמחיר יעלה, אומנם הוא לא אשם כי זה לא היה צפוי שיקבלו היתר בשלב זה] .
ונכון שהוא נוכח במעמד חתימת החוזה, אבל בתכל'ס אין לו שום השפעה שם והעו"ד של הקבלן לא סופרים אותו.
ואמרה לי אחת שהיתה שם היום, שהעו"ד של הקבלן צעקה עליו ליד כולם כשניסה קצת להכנס לענינים של מיוצג שלו ופשוט השאירה אותו עם לשון בחוץ.
[אפשר לשאול אותו שם שאלות ולקבל תשובות מפורטות ואין ספק שיש לו את כל הידע הדרוש, אבל את כל השאלות אפשר גם לשאול את העו"ד של הקבלן ולקבל את אותם תשובות בדיוק].
ועל החשש שיש טעות בחוזה אפשר באמת להיות רגועים והראיה שעד עכשיו לא מצאו טעות הכי קטנה אצל 1 מתוך 300 המיוצגים. [וכידוע כל החוזים אותו דבר] וכנראה שכן אפשר לסמוך על חברת הבקרה, וגם אם היו מוצאים טעות היו מתקנים לכולם, ולא צריך בשביל זה שני עו"ד שלקחו בסה"כ כמעט חצי מיליון שקל "לאחר הנחה כמובן כי אנחנו קבוצה גדולה", היה מספיק שאחד יקח אותו שיעבור על החוזה שאין בו טעות והיה מעדכן את כולנו בפורום הנכבד הזה או דרך הנציגות.
אבל מי יודע אולי בהמשך זה יביא תועלת עד קבלת הדירה
מה שבטוח שעד עכשיו לא הפסדתם כלום.
התייחסתי לזה בדברי לעיל, שבשביל זה לא צריך שכולנו נקח עו"ד אלא מספיק שנשתתף עם1 בשביל כולם.לא אומר שהם אינם עלולים לקרות
כבר אמר החכם "שעל טעם וריח אין להתוכח" אז בהצלחה מכל הלב.לחסוך את הפרוטות הללו זה ילדותי לטעמי,
לפי הידוע לי זה רק הזיק לכל מי שחתם לאחר ההיתר שהצמידו לו למדד לפני שהוא חתם, תקן אותי אם אני טועה.והצמדה לפני קבלת היתר שבא מיוזמתם
אני קיבלתימישהו קיבל מחופית טופס של ההיתר עיסקא בחתימת חוזה ???
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: