גם אם ירד הזמן שהציבור יתחיל להרגיש את הירידה בפועל הוא רק בסביבות פסחיש לי שאלה
אני אמורה לעשות לאחותי שבע ברכות.
הייתי שמחה להתארגן כבר עם החד פעמי-
אבל המחירים.....
יש סיכוי שזה ירד??????
בכל סוכריה יש לא פחות כפיות סוכר מכוס קולה זה רק מוצק וילד שאוכל המוווןן סוכריות זה כן מסוכן לסכרתמסוכריות לא מקבלים סכרת..
סיגריות ממכר לא הרבה פחות מקוקה קולה
בכל כוס שתייה מתוקה יש כמה כפיות סוכר..
בקיץ ששותים מעל ליטר שתיה ממותקת קל לעשות את החשבון
בסדר מסכיםבכל סוכריה יש לא פחות כפיות סוכר מכוס קולה זה רק מוצק וילד שאוכל המוווןן סוכריות זה כן מסוכן לסכרת
כמה אנשים מעל גיל 12 אתה מכיר שיוצא להם מדי פעם לאכול 5-10 סוכריות ביום ?בכל סוכריה יש לא פחות כפיות סוכר מכוס קולה זה רק מוצק וילד שאוכל המוווןן סוכריות זה כן מסוכן לסכרת
ולשם השוואה מעשן חייב נפשית את הסיגריה וקולה בד"כ לא, קולה זה לצד הסיגריה בדרך כלל...או בשבתות ואירועים
התקבלת למפלגת ישראל ביתנובסדר מסכים
שיהיה מס על סוכריות גם
אתם מתכוונים מנהלי האתרלכם מנהלי האשכול
אתמול העלתי את השאלה הזאת
וכתבתם. שהנושא לא רוולנטי לעכשיו
מעניין מאד. אחרי כמה שעות הוא כן רוולנטי
לפי מה אתם מחליטים
סליחה צחית
לפי הסקר פהיש לי שאלה
אני אמורה לעשות לאחותי שבע ברכות.
הייתי שמחה להתארגן כבר עם החד פעמי-
אבל המחירים.....
יש סיכוי שזה ירד??????
סליחה מנהלי האתראתם מתכוונים מנהלי האתר
לא קשור אלי
לגמרי!!!אולי במקום לתת מס על דברים "לא בריאים"
יורידו מחירים של תזונה בריאה -
למה כיכר לחם מלא צריך לעלות 15 ש"ח?
מיצי פירות זה טעיםלגמרי!!!
צריך גם להפחית מחירים למוצרים בריאים!
מה שהזוי שאפילו על מיצי פירות בריאים עשו מס
ככה שלא השאירו אלטרנטיבה הוגנת למי שרוצה להפסיק עם השתייה המתוקה ולעבור לשתות בריא יותר
מה הבעיה במיץ פירות טבעי ללא תוספותמיצי פירות זה טעים
אבל לא הכי בריא
השתיה הרבה יותר מרוכזת,מה הבעיה במיץ פירות טבעי ללא תוספות
זה בדיוק כמו פרי
סיגריות מזיקות גם למי שלא מעשן
זיק רק למי שאוכל
נכון. באמת שלא יתקשקשו עם הדתות בכלל. זה סתם נותן פתחון פה. ואפשר לקבל את המאה שח ויותר באלף דרכים ישירות אחרות.וזה הרבה יותר חשוב ומשמעתי מהמס הנ"ל או עוד מאה ש"ח לדתות.
נתניהו הבטיח מעונות חינם לא?עיין ערך מעונות, שלא יהיה קל ככ, בהנף יד - בסיבוב מוצלח שלא יבוא - להרע ולהזיק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: