כשיש יותר כסף פנוי בקופה אז או שהוא הולך לצרכים ושירותים או שמפחיתים מיסיםשום ציבור ושום בתיך הציבור ימשיך לשלם אותו ביטוח לאומי!!!
אם בגלל המס על השתיה המתוקה היינו משלמים פחות ביטוח לאומי אז הצדק עמך...
כשיש יותר כסף פנוי בקופה אז או שהוא הולך לצרכים ושירותים או שמפחיתים מיסיםשום ציבור ושום בתיך הציבור ימשיך לשלם אותו ביטוח לאומי!!!
אם בגלל המס על השתיה המתוקה היינו משלמים פחות ביטוח לאומי אז הצדק עמך...
דמגוגיה, כרגיל.יש הוצאות על הרבה מאוד דברים שבאים על חשבון הציבור.
על המפלגות שמבזבזות טיסות שמזהות את כדור הארץ כדי לדון על הזיהום והמעבר לאנרגיה ירוקה.
על האסירים בכלא, שמקבלים בלי סוף(אוכל מזגן חשמל טלווזיה תוארים וכו) מחשבון הציבור.
הוצאות על תקשורת תרבות ועוד ועוד...
מה שהוא טוען זה, שזה שזה מגיע מקופת המדינה,
במקום שילך לחילוני שיראה כדורגל בשבת
אז זה ילך לחרדי המסכן שחולה סוכרת
אי אתה משתדל בכל הכח להיות תמיםכשיש יותר כסף פנוי בקופה אז או שהוא הולך לצרכים ושירותים או שמפחיתים מיסים
חחחחחחחכשיש יותר כסף פנוי בקופה אז או שהוא הולך לצרכים ושירותים או שמפחיתים מיסים
אז כב' ילמד את תקציב המדינה ויראה באיזו כמות השירותים עלו כל שנה תקציבים חשובים כמו בריאות וכו' עולים בצורה משמעותיתאי אתה משתדל בכל הכח להיות תמים
המדינה הגדילה את הכנסותיה ממיסים בשנים האחרונות(באופן דרמטי)
ולא מצאתי שום שירות מיוחד בתקופה האחרונה שקיבלתי בגלל זה
ומה תאמר שעכשיו יש מיותר ולא הפחיתו מיסים?כשיש יותר כסף פנוי בקופה אז....
תאשר או תכחיש....דמגוגיה, כרגיל.
ידע בסיסי, לא ניתן באמצע שנת התקציב להשתמש עם עודפים, לפי חוק יסוד התקציב אסור לחרוג מהמסגרת שאושרה, לכן העודפים ימתינו לשנת 2023, הקב"ה סידר הרבה כסף לשנה הבאה שאני מניח יעשו בו שימושים חשובים.ומה תאמר שעכשיו יש מיותר ולא הפחיתו מיסים?
ברור שהתקציבים עולים כי יש יותר אנשיםאז כב' ילמד את תקציב המדינה ויראה באיזו כמות השירותים עלו כל שנה תקציבים חשובים כמו בריאות וכו' עולים בצורה משמעותית
נכון מאוד!ידע בסיסי, לא ניתן באמצע שנת התקציב להשתמש עם עודפים, לפי חוק יסוד התקציב אסור לחרוג מהמסגרת שאושרה, לכן העודפים ימתינו לשנת 2023, הקב"ה סידר הרבה כסף לשנה הבאה שאני מניח יעשו בו שימושים חשובים.
דיון מאד מעניין אך נדמה לי שאנו חורגים מנושא האשכולנכון מאוד!
אבל תגיד לי איך אתה תופס את נתניהו והמדינה
כמדינה סוציאליסטית דמוקרטית או קקפיטלסיטית
כי בינתיים עד היום הוכח שנתניהו הוא קפיטליסט וזה שנכנס יותר כסף לא אומר שיוצא יותר כסף(באותו יחס אני מדבר)
תסתכל את המדיניות שלו לאורך כל השנים מדיור כלכלה שמסתכל עליה שהכסף מחלחל מלמעלה למטה
שנאת עניים הזויה שיש לו ועוד ועוד
גם אם יהיו הטבות זה וודאי לא לציבור החרדי(אולי אני טועה כי הפעם החרדים הם חזקים מאוד בממשלה)
זה אולי יתן עוד כמה פארקים יפים ברמת גן
מתנצל, חשבתי שדבריך כוונו גם על תחילת התגובה שהגבת עליה.נהוג לקרוא תגובה לפני שמגיבים.
דיברו על שעון קיץ ואופק חדש, שהנציגים החרדים שמרניים.
וע"ז כתבתי שיש רבנים [בשאלות שקשורות לדת והשקפה.]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: