מיצינו.(שכל אחד יבחר למי להאמין)זה שלפני חודשיים מישהו הצליח לקבל מיליון וחצי, לא סותר שעכשיו יש אנשים שלא מצליחים למכור את הדירה ב1.3 מיליון
@מולטי תקשורת מכיר שם את השטח, שזה יותר עדכני ממה שמדווח ברשות המיסים מלפני חודשיים.
מיצינו.(שכל אחד יבחר למי להאמין)זה שלפני חודשיים מישהו הצליח לקבל מיליון וחצי, לא סותר שעכשיו יש אנשים שלא מצליחים למכור את הדירה ב1.3 מיליון
@מולטי תקשורת מכיר שם את השטח, שזה יותר עדכני ממה שמדווח ברשות המיסים מלפני חודשיים.
זה שלפני חודשיים מישהו הצליח לקבל מיליון וחצי, לא סותר שעכשיו יש אנשים שלא מצליחים למכור את הדירה ב1.3 מיליון
חושב שהחרדים עושים טעות שלא מנצלים את ההזדמנות שנוצרה בחריש, המחירים שם כעת זולים יותר מצפת, רכסים, חיפה, כרמיאל, ואולי אפילו טבריה, ועם פונטציאל מאוד גדול. כמובן בהשוואה לאותו מוצר, דירה חדשה וגדולה.
לי יש מסקנה אחרת.
אשמח לשמוע על דירה מפוארת 4 חדרים ב1.4
לא יודע איפה ראית בכתבה שחריש זה בית שמש אני לפחות לא ראיתי את זה כן ראיתי שהוא כותב שלדעתו אין ענין לעשות מסירות נפש ולשעבד את החיים עבור הזכות לגור דוקא בבית שמש .לי יש מסקנה אחרת.
הרב רוזנבלט מנסה להשוות את המצב כרגע של חריש לבית שמש,
אבל צריך לזכור שחריש היא עוד עיר חילונית שהמחירים בה ירדו
אולי שם באחוזים יותר קיצונים, אבל בעוד מקומות זה קרה.
אני דווקא חושב שצריך להשוות את הערים החרדיות ובראשם את העיר החרדית הכי מתפתחת "בית שמש"
לערים החלוניות,
המסקנה היא שהערים החרדיות מראים חוסן הכי גדול בשעת משבר,
ולמקומות האלו יש ביקוש קשיח שלעולם לא נפסק,
ויתכן שהשקעה הכי טובה היא דווקא ברכישה בערים החרדיות...
הר יונה, וכל מקום שיש שם תכנון וכוונה להקים "עיר" חרדית
מהווה לכוראה השקעה בטוחה ביותר...
ראיתי שבכתבה הרב רוזנבלט כותב שמי שמעונין לקנות דירה במחירים כאילו מוזמן לפנות אליו אם אתה באמת רציני תפנה אליו ותעמת אותו עם הטענה הזאת..אשמח לשמוע על דירה מפוארת 4 חדרים ב1.4
למי שיש מקור להפנות אותי לכזה מחיר
אשמח
ושלא יהיה מתיווך .....(שהם מורחים אותך ומספרים איקס ובסוף זה Y
לי יש תחושה שההתחרדות בחריש נעצרה בשנה האחרונה, אני טועה ?אגב ירידת המחירים בחריש זה לא בהכרח מאותם סיבות של ירידות כלליות בארץ ברור שהירידות בארץ משפיעות גם על חריש אבל זה גם בגלל היחודיות שבחריש יש הרבה שכונות שאנשים קנו שם דירות יחסית בזול לפני 5+ שנים והאזורים מתחרדים ויש הרבה אנשים שזה בשבילם אצבע בעין ולכן הם מוכנים הוריד מחירים העיקר להתפטר מהנכסים ולכן בעיקר את ירידות המחירים ניתן לראות בשכונות כמו החורש ואבני חן שיש שם קצב מוגבר של התחרדות.
4 חדרים 109 מ"ר לא מתיווך ב1,400,000 לפני התמקחותאשמח לשמוע על דירה מפוארת 4 חדרים ב1.4
למי שיש מקור להפנות אותי לכזה מחיר
אשמח
ושלא יהיה מתיווך .....(שהם מורחים אותך ומספרים איקס ובסוף זה Y
לא מבין מה כ"כ ההתלהבות מהעיר הקטנטנה הזאת-חריש..4 חדרים 109 מ"ר לא מתיווך ב1,400,000 לפני התמקחות
זה עונה על השאלה שלךלא מבין מה כ"כ ההתלהבות מהעיר הקטנה הזאת-חריש..
כי גם דירה במיליון ש"ח זה לא בהישג יד של רוב הציבור החרדי.מה קורה בזירה החרדית?
@ניק 109814 לבנייתם דירת 4 חדרים בבית שמש (למרות הבנייה המגה מסיבית שם) עולה 2.200.000...
מענייןזה עונה על השאלה שלך
כי גם דירה במיליון ש"ח זה לא בהישג יד של רוב הציבור החרדי.
דרך אגב משיחה עם אנשים שמכירים את השוק ברמה ד' יש שם גם ירידה לא קטנה במחירים.
כמובן שכל בעלי האינטרסים יכחישו את זה, מסיבות מובנות.
4 חדרים 102 מ"ר ב1.850.000מעניין
ביד 2 המחירים כרגיל
את הערים החרדיות קשה לבדוק ביד 2, השוק שם זה בישא ברכה ודירומט.
תעשה חישוב שעד שתקבל את הדירה שזה כנראה עוד שנתייםמוכרים כרגע דירות 4 חדרים מקבלן ב1.44 ללא מדד ועם 20/80
אם זה מעניין אותך, אתן לך פרטים בפרטי.
זה בשכונת אבני חן...4 חדרים 109 מ"ר לא מתיווך ב1,400,000 לפני התמקחות
הרב הגאון.כי גם דירה במיליון ש"ח זה לא בהישג יד של רוב הציבור החרדי.
דרך אגב משיחה עם אנשים שמכירים את השוק ברמה ד' יש שם גם ירידה לא קטנה במחירים.
המחיר בבני ברק לא ירד.אני יודע שב''ב המחירים גם בירידה של 150-200אלש''ח
ובאופן כללי השוק מאוד קפוא בעיר ויעידו על כך כמות השלטים של למכירה שיש על הבניינים וחלק גדול כבר מספר חודשים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: