מידע לא מבוסס!היצע נמוך ביחס לביקושים.
ההיצע גבוה מהצורך, מאכלסים הרבה יותר דירות בשנה, גבוה בהרבה מהביקוש.
מידע לא מבוסס!היצע נמוך ביחס לביקושים.
"רכישות המשקיעים בחודש פברואר הסתכמו ב-1,142 דירות, גידול של 11% בהשוואה לפברואר אשתקד, זאת לראשונה לאחר רצף של ירידות מאז דצמבר"הנה הוכחה לדברים שחברי הפורום טועניםמשרד האוצר: הקבלנים חזרו למכור בפברואר - אך שוק היד שנייה חווה שפל היסטורי | כלכליסט
בעוד הקבלנים מצליחים להחזיר את מכירת הדירות החדשות למסלול, בין היתר בזכות הטבות מפליגות, שוק היד שנייה הגיע לשפל היסטורי כאשר היקף העסקאות בו משקף רק 51% מעסקאות פברואר; תושבי החוץ לא נוהרים לרכוש דירות למרות הערכות קודמות בענףwww.calcalist.co.il
יש ביקוש כלוא של השנה האחרונה.כבר נידון בהרחבה בתחילת האשכול יש עודף דירות בשוק
ואין באמת ביקוש ל60000 דירות בשנה יותר בכיוון ה45
עד לאן יגיעו המחירים, 500 משכורות 2000 משכורות אולי אין תקרת זכוכית לדבריך?יש ביקוש כלוא של השנה האחרונה.
הביקוש חוזר לעצמו אט אט וכשהוא יתפרץ - יהיה זינוק מטורף במחירי הנדלן.
אמרו את זה כבר לפני 18 שנים כשהדירה שלי הייתה שווה 20% משוויה כעת…עד לאן יגיעו המחירים, 500 משכורות 2000 משכורות אולי אין תקרת זכוכית לדבריך?
ואכן המשכורות עלו פי 3 אבל לא פי 10 ולכן הגענו לקצהאמרו את זה כבר לפני 18 שנים כשהדירה שלי הייתה שווה 20% משוויה כעת…
זה נתון שכולם מסכימים עליו או לפחות מסכימים שבלי לרדת 10% העסקה לא נסגרה
נכון שלא מוסכם על כולם וודאי לא אצל הקבלניםממש לא מוסכם על כולם, לא בכל מקום עסקה נסגרת בלי לרדת 10%
יש הרבה מקומות שהמחירים לא ירדו אלא עמדו על המקום או קצת עלו.
אין מקום שהמחירים עלו נקודה.ממש לא מוסכם על כולם, לא בכל מקום עסקה נסגרת בלי לרדת 10%
יש הרבה מקומות שהמחירים לא ירדו אלא עמדו על המקום או קצת עלו.
נכון שלא מוסכם על כולם וודאי לא אצל הקבלנים
אבל בבני ברק בדקתי למעלה מ50% מהמכירות הם בצפון בני ברק בעסקאות פריסייל שמגלמים הטבות של קרוב ל10%
ולכאו' נקנו ע"י משקיעים / מהמרים לכן קשה לאמת לפי מדל"ן את המציאות בפועל
הדירות הוותיקות לא ניתן למכור במחיר המפורסם אצל מתווכים ויד 2 פשוט שוק קפוא
פה ושם יש עסקה שצריך לבדוק היטב מה ההטבה שיש שם לפעמים זו אופ' טובה לבניה וכדו'
או סתם טיפש שנשבר וקנה יקר אבל זה זניח
יש כרגע על המדף מאות רבות של דירות יד 2 ועוד מאות דירות חדשות בגמר בניה
ואלפים בשלבים שונים בבני ברק רבתי יש היצף של דירות חדשות מהיכרות אישית של כמה וכמה קבלנים.
אתה מדבר על ב"ב, זה לא המצב בי-ם ובעוד מקומות בארץ.אני מכיר כמה עסקאות (אזור בני ברק) שנסגרו ובכולם העסקה התאפיינה בירידה משמעותית
לא שמעתי שבני ברק בולטת בירידות מחירים משאר האיזוריםאתה מדבר על ב"ב, זה לא המצב בי-ם ובעוד מקומות בארץ.
לא שמעתי שבני ברק בולטת בירידות מחירים משאר האיזורים
יש לך מקור?
בביתר יש מחסור חמורלא אמרתי שיש הבדל, אני רק שומע כאן מהחברים שיש המון בניה והיצע מטורף של דירות יד 2 וירידות מחירים.
משום מה אני לא שומע כאן סיפורים כאלו על י-ם ועל בית שמש או על ק"ס ביתר ואלעד.
עדיין זה לא מקפיץ את המחירים כי יש אנטרלנטיבות בערים אחרות
בירושלים ובבני ברק יש היצע דירות חדשות, הרבה יותר גבוה מביתר בית שמש ואלעד.משום מה אני לא שומע כאן סיפורים כאלו על י-ם ועל בית שמש או על ק"ס ביתר ואלעד.
היכן ראית ירידה של 10% בדירות חדשות בי-ם?בירושלים ובבני ברק יש היצע דירות חדשות
לא, לא מכיר את מצב המחירים בשוק הירושלמי!היכן ראית ירידה של 10% בדירות חדשות בי-ם?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: