מחירי הדירות בב"ש

ממחשבה למעשה

משתמש רשום
לא אמרתי שלא חשוב לשמוע מכמה שיותר אנשים אבל זה אחרי שבן אדם ברור בעצמו ויודע בגדול היכן הוא מחפש אבל לגבי התלבטות משמעותית בין שתי ערים שזה דבר שיעצב לו ולמשפחתו את החיים הקהילה וכו אני לא חושב שאחרי שהוא יראה כל אחד מדבר מהפוזיציה שלו זה יתן לו ראייה יותר רחבה

הרי האלפים

משתמש צעיר
ב"ש דירה רגילה עולה באזור 700 ,אני מדברת על דירה קומה ראשונה שלושה חדרים עם מרפסת שירות במקום סבבה לא באיזור חרדי אבל 5 דק' הליכה לשם ליד 3 בתי כנסת

hishtadlut

משתמש פעיל
לא אמרתי שלא חשוב לשמוע מכמה שיותר אנשים אבל זה אחרי שבן אדם ברור בעצמו ויודע בגדול היכן הוא מחפש אבל לגבי התלבטות משמעותית בין שתי ערים שזה דבר שיעצב לו ולמשפחתו את החיים הקהילה וכו אני לא חושב שאחרי שהוא יראה כל אחד מדבר מהפוזיציה שלו זה יתן לו ראייה יותר רחבה
לך לא נראה שזה יתן
לי כן נראה שזה יוסיף
זה פורום שנועד בדיוק להעשיר את הידע
נ.ב. בתור משתמש חדש נראה לי יותר מתאים שתלמד קודם את השיג והשיח בפורום ורק אחרי זה תעיר איזה הודעות נחוצות ואיזה לא

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
מאוד מעניין המחירים ב-ד
אני רואה חברות משווקות דירות 3 חדרים ב- 2.1 מיליון
ומאידך אני רואה שוק של זוכי מחיר למשתכן שמוכרים ב- 1.8 דירות 3 חדרים 80 מטר,
השאלה מה התהליך במכירת דירה כעת שבעצם מותר למכור אותם רק בעוד 3 שנים בערך..
אני מאמינה שעוד כמה שנים שיעבור לכל זוכי המשתכן 5 שנים מהזכיה יהיה הצפה של דירות...
מה דעתכם ?
כל עיסקה לגופה.
בעיקרון קניית דירה ממחיר למשתכן תוך 3/5 שנים, כרוכה בסיכון מסוים.
לפעמים גם הדירה תהיה עם מפרט טכני ירוד מעט.

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
בוקר טוב
היום נסעתי לב"ש לבדוק את מחירי הדירות שאתם מדברים עליהם
מתוך השטח קיבלתי המון הצעות לדירות 3 חד במחיר 1.7-1.75
קיבלתי דירה ברבעיה בג ב2.2 עם גג מוצמד
נראה לי הלכנו רחוק עם המחירים שטענתם כאן.
לא שזה לא יקר אבל זה ל2 מיליון
כפי שכתבתי בהודעה קודמת:
כל עיסקה לגופה.

אולי באמת מדובר בקניית דירה ממחיר למשתכן:
כרוכה בסיכון מסוים.

אות באות

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עריכה תורנית
קיבלתי דירה ברבעיה בג ב2.2 עם גג מוצמד
"גג מוצמד" לא בהכרח מעלה את המחיר בהרבה.
כי זה תלוי כמה שטח מתוך הגג מוצמד לדירה בטאבו?
האם יש שינוי תב"ע / היתרים לבנות או שזה רק פוטנציאל לעוד כמה שנים?

אגב, ג' זול מעט מ-ד'.

מוישי פרומן

משתמש מקצוען
לך לא נראה שזה יתן
לי כן נראה שזה יוסיף
זה פורום שנועד בדיוק להעשיר את הידע
נ.ב. בתור משתמש חדש נראה לי יותר מתאים שתלמד קודם את השיג והשיח בפורום ורק אחרי זה תעיר איזה הודעות נחוצות ואיזה לא
אל תשכחו שבסופו של דבר הידע בפרוג הוא מטורף,
אבל אתם לא יודעים מי עומד מאחורי המילים ומה מטרתם
הוא טוב להעשרת הידע, לא לבצע החלטות על פיו
לכן חשוב להתייעץ עם אנשים שאתם מכירים באופן אישי

נוק אאוט

משתמש מקצוען
מכיוון שאת לא גרה בלוד את יכולה רק לשער מה היה קורה אילו (ח"ו;)) היית גרה בלוד

אני בתור זו"צ גם שיערתי ככה, אבל היות והציעו לי 5 חדרים בלוד במחיר של 3 בב"ש (רמה ד'), העדפתי את לוד במחשבה ש3 חדרים זה לא דירה לחיים, וש800 א' משכנתא זה משכנתא מספיק מטורפת, (אחח מושגים של לפני 3 שנים) ככה שבב"ש לא יהיה לי אופציה כלכלית לשדרג/להרחיב.

המציאות היא שבתור ליטאי הקהילה בלוד הרבה יותר מתאימה לי ובתור אחד שנוסע כל יום לירושלים בתחב"צ גם נראה לי שקל יותר בלוד עם אוטובוס מתחת לבית שמגיע תוך 45 דקות לי"ם (ברכב פרטי לפי הוויז יש הבדל של 3-4 דקות לטובת רמה ד')
את צודקת בזה שהמחירים היום הזויים, על זה אין חולק!
אבל משום מה @כמו הרוח בהודעות שלה רושמת כל הזמן נגד בית שמש, את כל החסרונות שלה למול המעלות של לוד.
בתור ביתשמשית זה קצת עיצבן אותי!
כי נכון שבתור ליטאים לוד בשבילכם זה סבבה, ולא באתי להוריד את לוד, רק הבאתי את המעלות שאנחנו ראינו בבית שמש ולכן העדפנו לקנות שם ולא בלוד למשל.
אז לבוא ולהוריד לאנשים אחרי שהם כבר קנו דירה בבית שמש ולהשמיץ אותה זה נשמע קצת שיש לה אינטרסים אחרים.
ודרך אגב ברור שבית שמש קרובה יותר לירושלים מלוד!

ממחשבה למעשה

משתמש רשום
אין לי שום ענין להכנס לויכוח כמה חיוני וכמה זה חשוב שכל אחד מביע את דעתו וזה עוזר למישהו שמתלבט אבל מכאן ולקדש מלחמה לכל מי שרואה את הדברים מהצד שלו אגב כמו כולנו ןלחשוב שזה יגרום למישהו לחשב מסלול מחדש זה היפוטוטי למדי

hishtadlut

משתמש פעיל
לכן חשוב להתייעץ עם אנשים שאתם מכירים באופן אישי
ובתנאי שלהם יש את הידע
כשבררתי למשל על חריש קרובי ומיודעי אמרו לי "מה זה המקום הזה" "עיר רפאים" וכו' אז ירדתי לשטח (אחרי מידע מפרוג) ודברתי עם דיינים ידועים וקלטתי את הפוטנציאל האדיר (יכולתי לקנות שם דירה בהנחה של 60 אחוז ממחירה העכשווי)

ולהשמיץ אותה
להשמצות ודאי אין מקום בפרוג יש מקום רק למידע ענייני

ודרך אגב ברור שבית שמש קרובה יותר לירושלים מלוד!
בית שמש יותר קרובה, רמה ד' לא כ"כ ובמיוחד לא בתחב"צ

די

משתמש סופר מקצוען
רמה ד' לא כ"כ ובמיוחד לא בתחב"צ
קח בחשבון שגם אם אחיסמך קצת יותר קרובה אבל אם בשביל כל קניה קטנה צריך לנסוע לירושלים או בני ברק בתכל'ס יוצא הרבה יותר זמן מבוזבז על נסיעות.

hishtadlut

משתמש פעיל
קח בחשבון שגם אם אחיסמך קצת יותר קרובה אבל אם בשביל כל קניה קטנה צריך לנסוע לירושלים או בני ברק בתכל'ס יוצא הרבה יותר זמן מבוזבז על נסיעות.
לקנייה קטנה לא צריך לסוע מחוץ לשכונה

נ.ב. אושר עד וכל הבנקים במרחק 7 דקות מהשכונה חוסך הרבה זמן לקנייה פעם בתקופה בערים אחרות

hishtadlut

משתמש פעיל
אוקיי. אז אחיסמך הכי מוצלחת הכי קרובה לכל מקום. כל החנויות שצריך אותם-יש באחיסמך, וכל החנויות שאין באחיסמך לא צריך אותם, ומקסימום נוסעים פעם בחצי שנה לקניות בירושלים או ב"ב.
הגזמה זה אומנות

סה"כ כתבתי שלא צריך להוסיף אפילו 50 א' ש"ח על זה שיהיה לך חנות כובעים בעיר (גם ברמה ד' לא בטוח שיפתח אז ההבדל הוא בין נסיעה 15 דקות לרמה א' או 30 דקות לבני ברק)

hishtadlut

משתמש פעיל
אשכול לא יאומן......
אנחנו לא בגן ילדים שכל אחד מנסה להוכיח שאבא שלו הכי חזק.
שכל אחד יהנה מהמקום בו הוא גר בלי להשמיץ ולהוריד למקומות אחרים.
כבר כתבתי שאני נותן מידע
לא מוריד כלום ממקומות אחרים
פשוט עניתי מניסיון אישי ל @נוק אאוט שכתבה שיש עדיפות לירושלימים לגור ברמה ד' על פני לוד

די

משתמש סופר מקצוען
סה"כ כתבתי שלא צריך להוסיף אפילו 50 א' ש"ח על זה שיהיה לך חנות כובעים בעיר
לגיטימי לומר "עדיף לי את לוד בגלל הקהילה והקרבה לגוש דן וכו' ואין לי עניין בעיר גדולה עם הרבה חנויות" אבל צריך להוסיף שזו דעתך האישית, כי גם אדם מאופקים יכול לומר "אין לי עניין להוסיף מיליון ש"ח בשביל לגור בלוד, מילא אני אברך ואשתי גננת ונוסעים להורים רק פעם בחודשיים". הכל מאוד אינדיבידואלי.

yonatanr

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
עריכה תורנית
גם אדם מאופקים יכול לומר "אין לי עניין להוסיף מיליון ש"ח בשביל לגור בלוד, מילא אני אברך ואשתי גננת ונוסעים להורים רק פעם בחודשיים".
נכון מאד. וגם את זה צריך לקחת בחשבון.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה