אז תתקן אותי, בכמה "העיסקאות" מחצי השנה האחרונה?איפה בבית שמש עולה 20 22?
זה מה שהבנתי מכמה עסקאות שם, אבל אני לא מקומי בשביל להבין הבדלים דקים שבין הרמות והקרייה
אז תתקן אותי, בכמה "העיסקאות" מחצי השנה האחרונה?איפה בבית שמש עולה 20 22?
זו היתה שאלהאז תתקן אותי, בכמה "העיסקאות" מחצי השנה האחרונה?
זה מה שהבנתי מכמה עסקאות שם, אבל אני לא מקומי בשביל להבין הבדלים דקים שבין הרמות והקרייה
אחרי הייתר בנייהשאני יוכל לקנות דירה מיזם
בקיצור מתי יתחילו לשווק
דירה X במחירX
ומתי האכלוס?אחרי הייתר בנייה
בממוצע שנתיים אחרי זכיית הקבלן במכרז, לא לפני
ראיתי חרוצים ונדירים בערים מסוימות שעשו בפחות משנה אבל זה נדיר קיצוני
ראיתי דיווחים, 4 חדרים ב2.05 ו2.15 ברמות ג' וד'זו היתה שאלה
כמוני כמוך לא מכיר מחירים בבית שמש
בלי תקלותומתי האכלוס?
פשוט אני מנסה לחשב לפי זה כמה זמן יקח עד שיתאכלס כסיף וכמה זמן תילהבלי תקלות
ובלי איחורים של פיתוח/גשר/העברת קו רכבת/הקמת מחלף
שלוש שניים בנייה, מהיתר הבנייה, ככה גם מתחייבים במחיר למשתכן
אין פיתרון, כסיף ותילה זה דבר שלא בא לעולם, מי המועצה שתוציא לזה היתרי בנייה?פשוט אני מנסה לחשב לפי זה כמה זמן יקח עד שיתאכלס כסיף וכמה זמן תילה
וכמה זוגות יתחתנו עד אז
ולחשוב שזה הפיתרון ששר השיכון מציג בגאווה
סליחהלא קצת
אלא כלום
לא משחרר את השוק
לאסליחה
אבל אתה קצת מריר
או כועס
מה אתה מצפה, דירות חדשות לכולם במרכז 4 חדרים בחצי מליון?
בקיצורלא
אבל בהחלט אני מצפה להצפת השוק במהירות קצת
ואם מדובר על עוד אני לא יודע כמה זמן אז 800000 יח"ד זה אולי בדיחה לא מצחיקה
הובא לעיל 80% מהדירות בהנחהתכל'ס מתי נוכל לקנות דירה בקרית גת מערב .?
ובאילו מחירים
כמה תעלה דירת 3 חד'
בשוק חופשי
המחיר למ''ר בקרית גת יהיה 9700.....
נכוןמדובר על דירה בהנחה.טור דעה - מזל טוב לשר השיכון ולציבור החרדי: שכונה חדשה (בגודל עיר וחצי) נולדה !
החברה פה ממש 'מיבינים'. מצ"ב ניתוח שלי למכרז [אולי אין בו הרבה תוספות מהנאמר לעיל, אבל הוא סיכום להכל] שכתבתי עבור יזם בינוני ששקל לגשת למכרז. 80% מהדירות מחיר מטרה. מחיר מ"ר הוא נמוך מאוד - 8230 ש"ח למ"ר לפני מע"מ. היטלי פיתוח כ250,000 ש"ח ליח"ד כולל מע"מ. אין מחיר מינימום, [חוץ ממתחמים שיש...www.prog.co.il
הציבור כבר צריך להתאגד ולהזכיר למי שנתנו לו את הקול בבחירות מי נתן לו אותובקיצור
כמוני כמוך כל עם ישראל מחכה לרפורמה מקיפה בכל וועדות התכנון ורמ"י
נמשיך לחכות... לא יקרה בחיים
לבנתיים צריך לעבוד קשה בתוך הכללים שיש
אחרי שיגיעו כ"כ הרבה חרדים?בשוק חופשי לכאורה יהיה המחיר כמו כל קריית גת (בערך 1.5)
כמה אתה חושב שזה יעלה? בערים יותר "במרכז" מקריית גת אפשר לקנות דירות ב1.8.אחרי שיגיעו כ"כ הרבה חרדים?
פחות מסתבר...
תפתח מפלגה שתעשה מ"הפכות"הציבור כבר צריך להתאגד ולהזכיר למי שנתנו לו את הקול בבחירות מי נתן לו אותו
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: