רגע, חריש זה לא מרכז?אין לי מושג איפה אתה גר, אני מיום נישואי לא גרתי דקה במרכז, אז בי אין מה לחשוד, תנוח דעתך
רגע, חריש זה לא מרכז?אין לי מושג איפה אתה גר, אני מיום נישואי לא גרתי דקה במרכז, אז בי אין מה לחשוד, תנוח דעתך
סיפור אמיתי !!כמו שענו לך, אין קשר בין אופקים ותפרח לבין כסייפה כיום.
מה שקובע את רמת הבטחון האישי והסכנה והרתיעה זו הפזורה, מבאר שבע מערבה לכיוון תפרח אופקים נתיבות אין יישוב בדואי אחד אלא חקלאות ישראלית פורחת.
אם היה יוזמה של עיר חרדית באזורים אלו זה היה מבורך, אני "זכיתי" לתור את הדרום על כל חלקיו חבל לערבב בין אזורים שלא קשורים ולהשוות בינהם.
כסיף זה רעיון שמי שהגה אותו רואה בחרדים עצי קקל למניעת התפשטות בדואים, נקודה סוף פסוק.
לגבי שומר החומות, מה שהלך בכביש 25 ו31 אז, לא נראה לי שקרה בשום מקום בארץ, עמודי תאורה נעקרו! תאורטית אזור כסיף היה במצור פיזי בזמנים אלו, המשטרה סגרה שם דיל עם שבט בדואי שיגן על הכביש!! עם כל המצב בואדי ערה לא נראה לי שזה הגיע לכזו שליטה של בני דודינו, אז חבלז על ההשוואה המיותרת,
כמו כן דמיין סיטואציה שנתקעת עם רכבך כביש 31 בואכה חורה או כסיף והאלטרנטור שבק חיים.
א. אתה תתחנן לגרריסט שיקח אותך משם ולא ישאיר אותך לחסדי הבריונים הבדואים.
ב. בהנחה שהאוטו יחכה שם כמה שעות לגרר סיכוי סביר שהוא יגיע למוסך רק עם שלדה.
זה שהשיטה היא כוח ורק כוח זה לא חידוש,סיפור אמיתי !!
יש לי ידיד קרוב שנקרעה לו רצועת מנוע באמצע כביש 31,
זה היה בתקופה מאוד מתוחה ובשעה ערב מאוחרת,
אחד מבני דודינו הבדואים הקפיץ אותו עד לצומת שוקת משם הוא מצא את דרכו למרכז,
ולהפתעתו הרכב נשאר על מקומו עד למחרת בבוקר, (סיפור לא מחייב)
אולי ניתן ללמוד מראש עיריית דימונה ומתושבי העיר,
הם העיר הכי קרובה לחמולת ביר הדא'ג,
שהיא החמולה שגונבת מבסיסי צה"ל , מגדלת סמים, וגובי הפרוטקשן, וכו'...
הוא הודיע להם שאם ימצאו בדואי אחד שעושה בעיות בעיר,
הוא יחזור דרך סורוקה או האורטופד הקרוב.....
לכן העיר סובלת הרבה פחות מהקירבה אליהם.
כך זקני דימונה מספרים....
את האמת? זה מה שהרגשתי בהר יונה, כששמעתי את צרורות היריות מהכפר הצמודכסיף זה רעיון מחוצף של אנשים מחוצפים, מי שהגה אותו מתייחס לחרדים כבשר תותחים ליישוב הנגב, לא שונה הרבה מהיחס לעצים של קקל שניטעים למטרה דומה.
סיפור אמיתי !!
יש לי ידיד קרוב שנקרעה לו רצועת מנוע באמצע כביש 31,
זה היה בתקופה מאוד מתוחה ובשעה ערב מאוחרת,
אחד מבני דודינו הבדואים הקפיץ אותו עד לצומת שוקת משם הוא מצא את דרכו למרכז,
ולהפתעתו הרכב נשאר על מקומו עד למחרת בבוקר, (סיפור לא מחייב)
אולי ניתן ללמוד מראש עיריית דימונה ומתושבי העיר,
הם העיר הכי קרובה לחמולת ביר הדא'ג,
שהיא החמולה שגונבת מבסיסי צה"ל , מגדלת סמים, וגובי הפרוטקשן, וכו'...
הוא הודיע להם שאם ימצאו בדואי אחד שעושה בעיות בעיר,
הוא יחזור דרך סורוקה או האורטופד הקרוב.....
לכן העיר סובלת הרבה פחות מהקירבה אליהם.
כך זקני דימונה מספרים....
ע"ע הקהילות החרדיות בברוקלין , (מי אמר חאפצעם ?) , אבל זה באמת חידוש שזה קיים גם כאן ...זה שהשיטה היא כוח ורק כוח זה לא חידוש,
החידוש המרענן הוא שמשתמשים בו...
בהגרלות האחרונות 80% מוקצה למחיר מטרה והשאר זה לשוק חופשיבקריית גת הדירות ימכרו רק לחסרי דירה או גם משקיעים?
כמה דירות יוגרלו במשתכן?
חריש זה סוג של מרכז אם אתה חילוני ומחזיק ברכב פרטי, אז כן. מרכז בסגנון חדרה אמנם, אבל יחסית לכרמיאל כן, זה מרכז, אין כל כך איפה לקנות מה שצריך, איו פה קהילות חרדיות כמו במרכז החרדי, התחצ פה כרגע בחיתולים מתקדמים, (לא רק החרדי).רגע, חריש זה לא מרכז?
בתילה יש כבר בעיות עם ראשי עיר מסביב שמתנגדיםמה נבהלתם?
זה דרכו של עולם
איפה שיבנו לציבור החרדי יהיו מתלוננים.
(מלבד אולי בכסיף ובתילה - עד שיתחילו לבנות הם כבר ימצאו סיבות מדוע זה על חשבונם...).
כשהם מתלוננים ואנחנו בונים, אז המצב מצויין
הבעייה היא כשזה הפוך.
איזה ערים?בתילה יש כבר בעיות עם ראשי עיר מסביב שמתנגדים
היה כתבה שהועלתה פה על העניןאיזה ערים?
הם מתנגדים מהסיבה שתהיה עיר שתמשוך אליה ציבור מהערים שלהם, לא?בתילה יש כבר בעיות עם ראשי עיר מסביב שמתנגדים
מה לא ברור? הם לא רוצים לראות חרדים בשום מקום. (כמובן הסיבות הרשמיות הם שמירה על הרצף האקולוגי וכו').הם מתנגדים מהסיבה שתהיה עיר שתמשוך אליה ציבור מהערים שלהם, לא?
לא אמורה להיות להם בעיה עם חרדים... זה רק יחזק את תחושת הביטחון שלהם...
זה מה שלא היה לי ברור זה התנגדות לחרדים או בכלל לעיר הזו...מה לא ברור? הם לא רוצים לראות חרדים בשום מקום. (כמובן הסיבות הרשמיות הם שמירה על הרצף האקולוגי וכו').
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: