השאלה מה האופציה השניה אם לשבת ולהשתעמם אז גם 200 שקל זה שווה ואם זה עבודה יותר ריווחית אז מה השאלה?לא מומלץ להמר!
הם לא חייבים לך כלום, וכלל לא בטוח שמישהו יצטרף אליך..
השאלה מה האופציה השניה אם לשבת ולהשתעמם אז גם 200 שקל זה שווה ואם זה עבודה יותר ריווחית אז מה השאלה?לא מומלץ להמר!
הם לא חייבים לך כלום, וכלל לא בטוח שמישהו יצטרף אליך..
כןאת החומר הרגיש שלוקחים כמה ימים לפני הבחירות, אפשר לקחת בתחבורה ציבורית?
אסור!את החומר הרגיש שלוקחים כמה ימים לפני הבחירות, אפשר לקחת בתחבורה ציבורית?
בהצהרה שחתמתם בתהליך הראיון מתחייב החותם שאת החומר הרגיש הוא לא יעביר בתחבורה ציבורית.
כנראה מדובר בנהלים חדשים, מצטער על כך שעלתה שגגה בידי וחלילה טוהר הבחירות עלול להזדהם עקב פזיזותיבהצהרה שחתמתם בתהליך הראיון מתחייב החותם שאת החומר הרגיש הוא לא יעביר בתחבורה ציבורית.
למה לקלל? יהודים צריכים פרנסה! יהא בחירות עד ביאת משיח צדקנו במהרה.ומי יתן ולא נדע עוד בחירות בטרם תוקם ממשלה יציבה וקבועה למשך שנים מספר
אני גם מתפרנס מזה, ואני גם נטיתי לחשוב כמוך בעבר, אך בקצב הזה תתרחש כאן אינפלציה מהירה אשר תוריד לטימיון את כל כספנו הדל שצברנו מבחירות לבחירות ולאחר תום כל הכסף המדינה תפשוט את רגלה כנבלה לאחר שחיטה ואפילו כסף לברוח לקרעסטיר לא יוותר לנו.למה לקלל? יהודים צריכים פרנסה! יהא בחירות עד ביאת משיח צדקנו במהרה.
לא חייבים להדפיס כלום!"עליך להביא עמך לריאיון תעודה מזהה (רישיון נהיגה, תעודת זהות או דרכון), צילום תעודת זהות, אישור ניהול חשבון בנק או צ'ק מבוטל (לצורך אימות פרטי חשבון במערכת השכר). כמו כן, אנא הדפס מתוך המערכת את טופס האישור על פרטי חשבון הבנק והבא אותו מלא לראיון. "
לא זכור לי פעם שעברה שהיה צריך להביא צילום תעודת זהות.
לצלם להם במדפסת את הכרטיס תעודת זהות הביומטרי?
???חבר שלי מזכיר ותיק עשה הדרכה בוועדת תל אביב בשבוע שעבר ביום שלישי וקיבל תשובה סופית שהוא התקבל ותאריך לבוא לאסוף את החומר ביום חמישי (יומיים אחרי).
ברוב הוועדות עוד לא קיבלו תשובההיי לכולם,
יש פה מזכיר ותיק שכבר עבר את ההדרכה? אשמח לדעת אם כבר התקבלו תשובות.
חבר שלי מזכיר ותיק עשה הדרכה בוועדת תל אביב בשבוע שעבר ביום שלישי וקיבל תשובה סופית שהוא התקבל ותאריך לבוא לאסוף את החומר ביום חמישי (יומיים אחרי). אני הייתי בהדרכה שלהם ביום חמישי האחרון ולא קיבלתי תשובה עדיין ואני חושש שזה בגלל שלא מלאתי טוב את הפרוטוקול. ואני רוצה לדעת כבר עכשיו אם נכשלתי או לא כי אם נכשלתי אעבוד כחבר ועדה (אני מכיר אנשי קשר ממפלגות (ולא יכול לשתף מספרים שלה)).
אם יש פה מזכיר ותיק שכבר עבר הדרכה בכל ודעה כלשהי, אשמח לדעת אם כבר קיבל תשובה/טרם קיבל תשובה.
את החומר הרגיש מסתבר שלא אמרו לו לקחת ביום חמישי שהיה אלא ביום חמישי שלפני הבחירות שכך זה ברוב הוועדות???
קיבל תאריך לקחת את החומר הרגיש ביום חמישי שעבר?
ברמלוד אמרו שהחומר הרגיש ילקח בשישי - ערב הבחירותאת החומר הרגיש מסתבר שלא אמרו לו לקחת ביום חמישי שהיה אלא ביום חמישי שלפני הבחירות שכך זה ברוב הוועדות
נכון גם בועדת ירושלים לקחו פעם שעברה בשישי אבל אני לא יודע מתי הפעםברמלוד אמרו שהחומר הרגיש ילקח בשישי - ערב הבחירות
וואלה.....בהצהרה שחתמתם בתהליך הראיון מתחייב החותם שאת החומר הרגיש הוא לא יעביר בתחבורה ציבורית.
כמו כל פעם...ברמלוד אמרו שהחומר הרגיש ילקח בשישי - ערב הבחירות
במהלך השבוע הבא....אני מיהודה עדיין לא קיבלתי תשובה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: