כנ"ל וועדת אשקלון.בועדת יהודה לא הכריחו שום יור להגיע וזה באמת לא עניין את הקולטים אם היור הגיע או לא
(הם גם רצו כבר ללכת הבייתה...)
כנ"ל וועדת אשקלון.בועדת יהודה לא הכריחו שום יור להגיע וזה באמת לא עניין את הקולטים אם היור הגיע או לא
נראה לי שזה מתאים יותר לאשכול אחר..שואלת שוב,
האם למישהו יש מספר טלפון של אחת המפלגות?
שאפשר לבקש להיות דרכם חבר ועדה או יו"ר?
אשמח לקבל באישי.
לא מצאתי ולכן אני בודקת כאן....נראה לי שזה מתאים יותר לאשכול אחר..
אולי באשכולות מהמערכות הקודמות תמצאי מבוקשך.
באיזה עיר?שואלת שוב,
האם למישהו יש מספר טלפון של אחת המפלגות?
שאפשר לבקש להיות דרכם חבר ועדה או יו"ר?
אשמח לקבל באישי.
אני הייתי יו"ר והייתי חייבת לבוא, זה מעצבן כי חבר ועדה מקבל אותו דבר ולא חייב לבוא.בועדת יהודה לא הכריחו שום יור להגיע וזה באמת לא עניין את הקולטים אם היור הגיע או לא
אשדוד, אשקלון וכל אזור השפלה והמרכזבאיזה עיר?
גם לימי יכול לעזור?
אני מנסה להכנס להרשם למזכיר וכשאני מגיעה למסך הרשמה ראשונית והתחברות למערכת גיל, אני רושמת כתובת מייל , וכל סיסמא שאני כותבת, יש לי הודעה: שם משתמש / סיסמה חסרים או לא תקינים. אנא נסה שוב.
מה צריך לעשות?
ברשמי ההרשמה נפתחת מחר ב12:00 אז אולי התקלה קשורה לזה.גם לי
מי יכול לעזור?
אני מנסה להכנס להרשם למזכיר וכשאני מגיעה למסך הרשמה ראשונית והתחברות למערכת גיל, אני רושמת כתובת מייל , וכל סיסמא שאני כותבת, יש לי הודעה: שם משתמש / סיסמה חסרים או לא תקינים. אנא נסה שוב.
מה צריך לעשות?
מזכירים וותיקים?גם לי
לי אמרו בסוף הראיון "נתראה בהדרכה"...הייתי בראיון למזכירים ותיקים בועדת דן ולא קיבלתי תשובה יש מישהו שקיבל כבר?
זה כבר מול המפלגות זה לא קשור ועדת הבחירותאני רוצה לעבוד ביום של הבחירות כצופה, או מזכירה בקלפיות,
איך נרשמים?
אמרו לי עד ה15 נשלח לך מייל עם תשובהלי אמרו בסוף הראיון "נתראה בהדרכה"...
תכלס', אמורים לשלוח מייל, בין לחיובי ובין לשלילי
כי עוד לא נפתח ההרשמה רק היום ב12 יפתח כך היה גם פעם שעברהמי יכול לעזור?
מה צריך לעשות?
בוועדת אשקלון בראיון חלקו לנו דף עם הנחיות שמצידו השני היה כתוב את השם משתמש והסיסמה שלנו.בהמשך ישלח בדוא"ל מייל עם סיסמא חדשה ע"מ שנוכל להיכנס למערכת, ואז ללחוץ על איפוס סיסמא ולבחור חדשה.
אפשר להיות בבוקר, ואז לא צריך לנסועאם הבחירות האלו הם כמו בפעם האחרונה- שהיושב ראש צריך ללכת ביחד עם המזכיר בסוף היום. אז זה לא שווה להיות יושב ראש, ועדיף חבר ועדה. זה אותו סכום בדיוק.
באיזובאיזה עיר?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: