מידע שימושי מזכירי קלפי לכנסת ה- 23

מצב
הנושא נעול.

הכלבויניק

מנהל האתר
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L

רואה את A

משתמש פעיל
עריכה תורנית
@ההוא גברא ,
ענית לשאלת @תהילתך ?
זה בודאי כך בכל הוועדות? אני מתעודד מדבריך. שובצתי בקלפי מסויימת, וביקשתי במייל להשתבץ בקלפי נגישה מיוחדת שלרוב יש בה שני מזכירים. אולי בקשתי נענתה?

תהילתך

משתמש סופר מקצוען
המשתמש נחסם
עיצוב ואדריכלות פנים
אם לא קיבלת צינתוקים לכאורה אתה מזכיר שני
חלומות באספמיא, לא ישבצו מזכיר ותיק כמזכיר שני...:(
ללא שם.png

איציק הצדיק

משתמש מקצוען
@רבנים האם ידוע לך או למישהו על קיצוץ תקנים של מזכירים מובילים/מחליפים?
כך מישהו טען לי שאמרו לו אצלנו בועדה, כשביקש להשתבץ כמזכיר מוביל כמו בפעמים הקודמות?

Violinist

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
הפקות ואירועים

YDB

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
יש פה מישהו שנוסע ביום שישי לקחת ציוד מועדת רמלה לוד?
אני זקוק לטרמפ...

רבנים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
@ההוא גברא ,
ענית לשאלת @תהילתך ?
זה בודאי כך בכל הוועדות? אני מתעודד מדבריך. שובצתי בקלפי מסויימת, וביקשתי במייל להשתבץ בקלפי נגישה מיוחדת שלרוב יש בה שני מזכירים. אולי בקשתי נענתה?
מזכיר שני משובץ בקלפי שיש שם 650 בזבי"ם ומעלה, אין קשר להיות הקלפי נגישה מיוחדת.
ואגב, לגבי רזרבים, אין כבר את הפריבילגיה לעשות כמה שעות וללכת, במערכת זו יו"ר וועדת הבחירות הנדל החליט שכל הרזרבים נשלחים לספירת הקלפיות כך שאין הבדל בין מזכיר ראשון למזכיר רזרבי, רק שהרזרבי קצת מסתובב.

רבנים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
לא מחייב
לא בכל הוועדות עשו את זה
ובשביל להיות מזכיר מוביל היו מדברים איתך קודם ומתאמים ואתה חייב פלאפון לא כשר...
נא לדייק,
אין כל קשר למזכיר מוביל ופלאפון לא כשר, ישנה מערכת טלקלפי שמתקשרת ביום הבחירות ועושה את העבודה של SMS.

רבנים

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
עימוד ספרים
מוביל=מחליף הוא מוביל של קבוצת קלפיות ונותן גיבוי במקרה הצורך או החלפה, בסוף יום לעיתים יקרא לועדה לקליטה ולעתים ישובץ בקלפי שצריכה עזרה
לא
בסוף יום לעיתים יקרא לועדה לקליטה
אלא ודאי ייקרא לעזור בספירת קולות בקלפיות, זוהי החלטה של ניל הנדל.

מבסוט

משתמש רשום
ביום חמישי אמורים לאסוף את החומר הרגיש בירושלים והם עדיין לא שלחו על זה הודעות.
מה קורה איתם???

נערך לאחרונה ב:
מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  57  פעמים

לוח מודעות

למעלה