לא מחייב,אם לא קיבלת צינתוקים לכאורה אתה מזכיר שני
זה רק בדיקה, מעין 'חזרה גנרלית' לראות שהכל עובד.
הם לא מתקשרים לכל המזכירים
לא מחייב,אם לא קיבלת צינתוקים לכאורה אתה מזכיר שני
כלומר? מזכיר מחליף?וואו איזה השקעה.. תודה.
בכל אופן בשבילי זה 'ברכה לבטלה' כי התקשרתי לועדת יהודה ואמרו לי שלא שיבצו אותי.
מה זה מזכיר מוביל?@רבנים האם ידוע לך או למישהו על קיצוץ תקנים של מזכירים מובילים/מחליפים?
כך מישהו טען לי שאמרו לו אצלנו בועדה, כשביקש להשתבץ כמזכיר מוביל כמו בפעמים הקודמות?
לא נראה לי.כלומר? מזכיר מחליף?
מוביל=מחליף הוא מוביל של קבוצת קלפיות ונותן גיבוי במקרה הצורך או החלפה, בסוף יום לעיתים יקרא לועדה לקליטה ולעתים ישובץ בקלפי שצריכה עזרהמה זה מזכיר מוביל?
יש מצב שאני מזכיר שני, או מזכיר מוביל?
לא מחייבאם לא קיבלת צינתוקים לכאורה אתה מזכיר שני
מזכיר שני משובץ בקלפי שיש שם 650 בזבי"ם ומעלה, אין קשר להיות הקלפי נגישה מיוחדת.@ההוא גברא ,
ענית לשאלת @תהילתך ?
זה בודאי כך בכל הוועדות? אני מתעודד מדבריך. שובצתי בקלפי מסויימת, וביקשתי במייל להשתבץ בקלפי נגישה מיוחדת שלרוב יש בה שני מזכירים. אולי בקשתי נענתה?
נא לדייק,לא מחייב
לא בכל הוועדות עשו את זה
ובשביל להיות מזכיר מוביל היו מדברים איתך קודם ומתאמים ואתה חייב פלאפון לא כשר...
לאמוביל=מחליף הוא מוביל של קבוצת קלפיות ונותן גיבוי במקרה הצורך או החלפה, בסוף יום לעיתים יקרא לועדה לקליטה ולעתים ישובץ בקלפי שצריכה עזרה
אלא ודאי ייקרא לעזור בספירת קולות בקלפיות, זוהי החלטה של ניל הנדל.בסוף יום לעיתים יקרא לועדה לקליטה
ממש לא, המספרים נשלפים באקראיות.אם לא קיבלת צינתוקים לכאורה אתה מזכיר שני
היית בהדרכה ובסוף קיבלת תשובה שלילית?לא נראה לי.
כן.היית בהדרכה ובסוף קיבלת תשובה שלילית?
תשגע אותם יש מצב ויתנו לך להיות רזרבה
בלי רשיון נהיגה ורכב? לא מאמין.תשגע אותם יש מצב ויתנו לך להיות רזרבה
לבחירתךבלי רשיון נהיגה ורכב? לא מאמין.
בכל אופן אין לי כח לשגע אותם. הכל בהשגחה פרטית.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: