בלי מספר?איך אתה יודע איפה אתה משובץ לי כתבו מייל רק עם עיר
08-6452111למישהו יש המס' של וועדת הבחירות אשדוד?
נראה לי שרק באשדוד הם כ"כ נחמדים.בלי מספר?
תתקשר ותשאל אותם.
הם לא עונים שם.08-6452111
אין מייל או משהו?
תנסי שוב ושוב עד שיענוהם לא עונים שם.
אין עוד מס'?
700ד"א מכמה בוחרים הם אמרו שיש מזכיר משני?
הם אמרו משהו בהדרכה שהם הורידו וכבר מ600, לא כך?
לא זכור לי,הם אמרו משהו בהדרכה שהם הורידו וכבר מ600, לא כך?
זה הכי חשוב!! וכמה שיותר...ב. אוכל..
יש אשכול מיוחד בענין מבחירות קודמות.מישהו יכול לכתוב בבקשה טיפים להתנהלות ביום הבחירות?
א. תפילות שחרית מנחה מעריב. ( נץ החמה 06:04 )
ב. אוכל..
ג. ספירת מעטפות. (איך סופרים בצורה נוחה 500 מעטפות..?)
ועוד ועוד ככל העולה בדעתכם מנסיונכם העשיר..
דיברתי בטלפון עם הועדה שלי ואמרו לי, ואני מקבל את הטל קלפי בsms וכבר אתמול קיבלתי הודעה ששובצתי בקלפי... אך היה כתוב שם ש שיבוץ שכתוב הוא רק לניסיון בפועל זה היה האמת.איך אתה יודע איפה אתה משובץ לי כתבו מייל רק עם עיר
השאילה איך מסדרים את זה? מגיעים בבוקר עם שקית ענקית מליאה באוכל ?זה הכי חשוב!! וכמה שיותר...
יש הרבה שעות משעממות וזו התעסוקה העיקרית..
לא הצלחתי להבין מכל התגובות שם איך הם הצליחו לפתוח את הקלפי ב7:00 כשהנץ היה אז ב6:24 ועוד יש להם נסיעה למקום הקלפי?יש אשכול מיוחד בענין מבחירות קודמות.
אני פתחתי ואז הלכתי להתפלל כשהמזכיר השני בנתיים תפקדהשאילה איך מסדרים את זה? מגיעים בבוקר עם שקית ענקית מליאה באוכל ?
(אגב, מותר גם להשתמש בטלפון חכם או MP3 בקלפי? כי אז זה גם יכול להיות קצת תעסוקה לשעות המשעממות.
האמת היא שאפשר גם ללמוד דף היומי או משהו אחר..)
לא הצלחתי להבין מכל התגובות שם איך הם הצליחו לפתוח את הקלפי ב7:00 כשהנץ היה אז ב6:24 ועוד יש להם נסיעה למקום הקלפי?
בול. אלא אם כן, יש מישהו שיעשה לך משלוחים במשך היום... (לי יש)השאילה איך מסדרים את זה? מגיעים בבוקר עם שקית ענקית מליאה באוכל ?
כשיש מצביעים בחדר לא. בין לבין מותר.(אגב, מותר גם להשתמש בטלפון חכם או MP3 בקלפי?
את זה לא ראיתי.. חשבתי שאתה מדבר על האשכול למזכירי קלפי ה22.
אצלי פעילי יהדות התורה חילקו אוכל (אבל כן כדאי להביא במיוחד לקראת הערב ואח"כ עד שחוזרים הביתה )השאילה איך מסדרים את זה? מגיעים בבוקר עם שקית ענקית מליאה באוכל ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: