הם אמרו שיתחילו שיבוצים היום (רביעי) ומחר כנראה שהתעכבו עם זה.... נקווה שבאמת מחר זה יהיהמישהו כבר קיבל שיבוץ מועדת יהודה??
ההרשמה הסתיימה כבר.אפשר עדין להרשם או מאוחר מידי?
לי יש טופס למועמד מטעם מפלגה אם זה יעזור לךקיבלתי מייל תשובה שהתקבלתי לספירת קולות במעטפות הכפולות.
הם רוצים שאני אחזיר להם עד מחר ב12:00 איזה טופס או משהו כזה, ואין לי מושג מה בדיוק אני אמור להחזיר להם.
יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?
עוד מישהו קיבל את המייל הזה?
היה לי ראיון לפני שבועיים בתגבור ולא קיבלתי מהם שום דבר,קיבלתי מייל תשובה שהתקבלתי לספירת קולות במעטפות הכפולות.
הם רוצים שאני אחזיר להם עד מחר ב12:00 איזה טופס או משהו כזה, ואין לי מושג מה בדיוק אני אמור להחזיר להם.
יש למישהו מושג מה אני אמור לעשות?
עוד מישהו קיבל את המייל הזה?
גם אני מתעניין...איזה עוד תפקידים אפשר לקבל ביום הבחירות, משהו עם שכר טוב.
אמרו לי שיש משהו שזה מחולק ל2 משמרות. אחת בבוקר עד 3. והשניה מ3 עד סגירת הקלפי וספירת הקולות,
אמרו שהשכר 1500...
מישהו יודע במה מדובר?
אפשרי בהחלט לבחירות באלול תש''פ..אפשר עדין להרשם או מאוחר מידי?
חברי ועדת קלפיאיזה עוד תפקידים אפשר לקבל ביום הבחירות, משהו עם שכר טוב.
אמרו לי שיש משהו שזה מחולק ל2 משמרות. אחת בבוקר עד 3. והשניה מ3 עד סגירת הקלפי וספירת הקולות,
אמרו שהשכר 1500...
מישהו יודע במה מדובר?
האם אפשר עדיין להירשם לזה? היכן?חברי ועדת קלפי
השכר המוצע הוא 1400 ואם זה יו"ר שמגיע לקליטה אז עוד 250
הנתונים לא מדוייקים פחות או יותר.....
עיר?אני מעוניין לעבוד ביום הבחירות בכל עבודה שהיא כגון משקיף חבר ועדה וכו' בכל מפלגה שהיא אנא צרו עמי קשר 0556765125
להתקשר אליהםאיך אפשר לדעת איפה שיבצו אותי, באתר זה רשום?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: