מבשרת ציוןואיפה שיבצו אותך?
מבשרת ציוןואיפה שיבצו אותך?
כאילו חושדים בחרדים? בושה וחרפהאיזה הזוי!!!!
במודיעין עילית, ביתר עילית, בני ברק-ותוסיפו לי עוד התקבלה הוראה מיוחדת מכב' השופט חנן מלצר שיש לשנות את השיבוץ לחלוטין ולהוציא את המזכירים לעיר אחרת.
משום מה באשדוד לא הייתה כזו הוראה, או שהייתה ולא יושמה......
מזתומרת? הרי במאה שערים היו 120 אחוזי הצבעה..............כאילו חושדים בחרדים? בושה וחרפה
העיקר לא לשים מצלמות!!!!!
אני לפחות שובצתי לעיר בני ברקכאילו חושדים בחרדים? בושה וחרפה
העיקר לא לשים מצלמות!!!!!
אבל המזכיר הנוסף שלך יהיה חילוני בשביל לשמור עליך...אני לפחות שובצתי לעיר בני ברק
למרות שאני מתגורר בה
וכן חרדי
תודה לכולם הסתדרנו ב"האם יש מישהו שנוסע מחר לרמלה כדי לקחת את החומרים
ויכול לצרף מישהו ממודיעין עילית (בתשלום)
נשמח מאוד אם יעדכן בפרטי
תודה
איזה ועדה?איזה קטע.
לא קיבלתי שום מייל או טלפון אי הודעה אחרת על השיבוץ.
התקשרתי מלן פעמים עד שענו לי, לקחו מספר זהות והןדיעו לי לקחת ביום ראשון את החומר הרגיש בין שלוש לשבע.
שאלתי: אבל איפה השיבוץ?
אמרו לי: תבואי ביום ראשון, תדעי.
נשמע לכם תקין? עוד מישהו קיבל כזו תשובה?
מקווה שלא אגיע רק כדי לגלות שלא התקבלתי או משהו.
בועדת ירושלים אמרו שמי שלא קיבל מאה במבחן לא ישמש כמזכיר עקב העומס הרב שיש להם בבקשה למזכירים, יש לי כמה חברים שנדפקו מזה לצערינו למרות שהם שימשו כמזכירים בפעם האחרונה ועשו זאת בהצלחה.כן, אני, ואני עברתי את המבחן ב100%
אני מכיר כמה שעברו הדרכה אבל נפלו במבחן- לא קיבלו מאה- כך שזה לא בטוח מה שאתה אומרהם עושים את הסינון אחרי הראיון. מי שמוזמן להדרכה משובץ.
קבלתי מאה ונפלתי בשיבוץ
בועדת ירושלים אמרו שמי שלא קיבל מאה במבחן לא ישמש כמזכיר עקב העומס הרב שיש להם בבקשה למזכירים, יש לי כמה חברים שנדפקו מזה לצערינו למרות שהם שימשו כמזכירים בפעם האחרונה ועשו זאת בהצלחה.
זה כמובן רק המלצה, עקרונית יש לשניכם אותה סמכות משפטית, רק לראשון יש יותר עבודה...מי יודע??
קיבלתי מזכיר שני ב"ד
איך מתחלקת האחריות בין השניים?
מה התפקיד של כל אחד מהם.?
במודיעין
רח' תלתן 2
בי"ס עידנים.
וואלה.. יפה לך!!אני חדש
וקיבלתי מזכיר שני!!!
איזה כיף!
לא צריך לאסוף את החומר הרגיש, ויש לי הרבה אופציות לצאת להפסקות...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: