טענו פה שכולם התקבלואו שלא התקבלו.....
טענו פה שכולם התקבלואו שלא התקבלו.....
או שלא התקבלו.....
חברא, תקלטו מי שעבר הדרכה פרונטאלית בטוח התקבל.
מי שעדיין לא קיבל שיבוץ זה או כי הוא לא ענה לפל' או כי הוועדה טרם סיימה עם השיבוץ ואין מה להיות בלחץ. מי שבכל אופן בלחץ מוזמן להתקשר לוועדת הבחירות באזורו ולשמוע היכן שיבצו אותו.
אבל בלי לחץ. ה-ת-ק-ב-ל-ת-ם.
של איזה איזור?מה המספר??????????.
רמלהשל איזה איזור?
יש לי את של אשדוד. תתקשרו ותבקשו את המס' של רמלה לוד;רמלה
הכל נכון.חברא, תקלטו מי שעבר הדרכה פרונטאלית בטוח התקבל.
מי שעדיין לא קיבל שיבוץ זה או כי הוא לא ענה לפל' או כי הוועדה טרם סיימה עם השיבוץ ואין מה להיות בלחץ. מי שבכל אופן בלחץ מוזמן להתקשר לוועדת הבחירות באזורו ולשמוע היכן שיבצו אותו.
אבל בלי לחץ. ה-ת-ק-ב-ל-ת-ם.
הם עושים את הסינון אחרי הראיון. מי שמוזמן להדרכה משובץ.אבל גם יכול להיות שהרבה מאד התקבלו ויש להם מידי הרבה.
08-6197237רמלה
מאיפה הבטחון?הם עושים את הסינון אחרי הראיון. מי שמוזמן להדרכה משובץ.
ולא ראית בכמה עברת?מאיפה הבטחון?
צריך לעבור בציון 80 את המבחן
לא מדויק... השיבוץ מתחיל מאלו שקיבלו 100 במבחן ואז זה יורד לפי הציון, אז זה לא כזה גורף. ככה אמר לנו האחראי האיזורי וכך גם ההגיון אומר....הם עושים את הסינון אחרי הראיון. מי שמוזמן להדרכה משובץ.
בפעם הקודמת הוא לא הסכים לבדוק כשהייתי לידו... כנראה צריך לדעת על מי ליפול...ולא ראית בכמה עברת?
אני מחכה במקום שהוא יבדוק את המבחן לראות את הציון.
ונראה לי שלמעט 1-2 מכל קבוצה כולם עוברים.
אני חדשאז כנראה החדשים
הם מחליפים
הלוואי
לנו אמרו שמי שעובר הצלחה מוצאים לו תפקיד. כי לא חסרים להם תפקידים.לא מדויק... השיבוץ מתחיל מאלו שקיבלו 100 במבחן ואז זה יורד לפי הציון, אז זה לא כזה גורף. ככה אמר לנו האחראי האיזורי וכך גם ההגיון אומר....
כשסיימתי את המבחן נשארו עוד כ40 חבר'ה שלא גמרו, לא בדקו את זה במקום, קמתי והלכתי...בפעם הקודמת הוא לא הסכים לבדוק כשהייתי לידו... כנראה צריך לדעת על מי ליפול...
נראה לי שכל מודיעין עילית קיבלו במודיעין, יהיה אפשר לפתוח שם שטיבל....במודיעין
רח' תלתן 2
בי"ס עידנים.
למיטב ידיעתי,אז כנראה החדשים
הם מחליפים
הלוואי
מישהו ניסה להתקשר וקיבל מידע אם התקבל או לא- או שהם לא מוסרים את זה בטלפון?התקשרו אלי מהמספר הזה
08-6197230
רמלה לוד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: