לא כדאי בכלל. אם מנהל הרובע שלך ידע על זה, אתה תהיה בבעיהזה מה שאני מתכנן לעשות...
לא כדאי בכלל. אם מנהל הרובע שלך ידע על זה, אתה תהיה בבעיהזה מה שאני מתכנן לעשות...
כן.מזכיר שני חייב להתלוות להגשה לוועדה האזורית?
20:30 בגולדהיש פה קולטים מאיילון?
האם אמרו לכם לבוא בשעה שבע או שמונה וחצי?
כשיש זיופים מוכחים,בתור מזכירי קלפיות,
מתי יש עילה לפסילת קלפי?
השאלה נשאלה ע"י מכר שהולך להיות משקיף או משהו כזה בקלפי באיזור מרוחק,
מעוניין לדעת על מה עליו לשים לב.
איזה קטע.
לא קיבלתי שום מייל או טלפון אי הודעה אחרת על השיבוץ.
התקשרתי מלן פעמים עד שענו לי, לקחו מספר זהות והןדיעו לי לקחת ביום ראשון את החומר הרגיש בין שלוש לשבע.
שאלתי: אבל איפה השיבוץ?
אמרו לי: תבואי ביום ראשון, תדעי.
נשמע לכם תקין? עוד מישהו קיבל כזו תשובה?
מקווה שלא אגיע רק כדי לגלות שלא התקבלתי או משהו.
איזה ועדה?
רעיון מעניין. עשית כבר? זה אפשרי?טיפ נוסף שקיבלתי, לאור הנץ המאוחר,
לתאם עם האב בית במקום הקלפי, ולבוא בלילה לפני להקים כל מה שלא קשור לחומר הרגיש, כך שלמחרת בבוקר יש פחות מרבע שעה התארגנות.
נשמע מעניין, אשתדל ליישם..... ולעדכן
לא עשיתי,רעיון מעניין. עשית כבר? זה אפשרי?
אולי שאלה זו נשאלה.
חברי ועדה צריכים להצטרף למזכיר במוצאי יום בחירות לועדה האזורית, כל אחד אומר לי תשובה אחרת.
2 חברי וועדה אמורים להתלוות למזכיר.אולי שאלה זו נשאלה.
חברי ועדה צריכים להצטרף למזכיר במוצאי יום בחירות לועדה האזורית, כל אחד אומר לי תשובה אחרת.
מקור מוסמך?וועדת הבחירות אף הודיעה שכל חבר וועדה שיגיע -יהיה לו תוספת תקציב של 300 שקל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: