רוב האחריות היא על ראשוןלמה?
מה ההבדל בין מזכיר ראשון לשני?
ולמה עדיף ראשון?
כשהייתי בהדרכה הם אמרו שבבחירות האלה אין הבדל בין מזכיר ראשון ושני יש פשוט שני מזכירים והם מתחלקים בינהם בעבודה וזה לא רלוונטי ראשון ושני שניהם באותה דרגה ואותה סמכות ואחריות כך שלא חושב שיש עניין להשתגע בשביל לנסות לשנות למזכיר ראשון או שני...רוב האחריות היא על ראשון
ולכן עדיף שני
קיבלתי מייל להירשם לרענון בזום בבני ברק פתחתי אחרי שעתיים כבר לא נותר מקום מה הבדיחה?אז אני שרק בני ברק עוד לא שיבצו ?
או שיש איזה בני ברקי שכבר קיבל שיבוץ?
חצופים שהם את המשכורת הם לא יעלואני עובד במודיעין והתקשרו לכולם אתמול להודיע שצריך לבוא ביום ראשון הבא לקבל את הכתב מינוי ואת השיבוץ ויהיה שם הדרכה של חצי שעה
כנ"לקיבלתי מייל להירשם לרענון בזום בבני ברק פתחתי אחרי שעתיים כבר לא נותר מקום מה הבדיחה?
המזכיר הראשון הוא הכל, ע''פ חלוקת העבודה הרשמית - תחת ידו נמצאים ההחלטות והרישומים הקריטיים, לכן אם נתקלת עם אחד לא רציני אתה עשוי לבלות שעות בנסיון לאזן את הפרוטוקוליםכשהייתי בהדרכה הם אמרו שבבחירות האלה אין הבדל בין מזכיר ראשון ושני יש פשוט שני מזכירים והם מתחלקים בינהם בעבודה וזה לא רלוונטי ראשון ושני שניהם באותה דרגה ואותה סמכות ואחריות כך שלא חושב שיש עניין להשתגע בשביל לנסות לשנות למזכיר ראשון או שני...
מה זה אומר???בבני ברק פתחו כעת את ההרשמה.
נכון.• המזכיר הראשון – אחראי על ניהול הקלפי, רישום הפרוטוקולים וניהול אירועים חריגים במקרי הצורך• המזכיר השני – יסייע למזכיר הראשון בניהול הקלפי וברישומים הנדרשים ויחליף אותו בהיעדרו.
מועתק מהתדריך הרשמי של משרד הפנים
לשני המזכירים ישנה סמכות לבצע את כל התפקידים המפורטים בתדריך, אך לצורך יעילות והסדר, להלן חלוקת העבודה.... וכו’
אני בלוד שובצתי למרות שלא נכנסתי לזוםאני לא הצלחתי להכנס להדרכה בזום, אבל עשיתי את המבחן המקוון בחודש אוגוסט, ועברתי בהצלחה רבה, 95%
האם יש לי סיכוי לקבל עבודה אם לא נכנסתי לפני כחודש להדרכה בזום?
למה אני עוד מצליח להרשם להיוםקיבלתי מייל להירשם לרענון בזום בבני ברק פתחתי אחרי שעתיים כבר לא נותר מקום מה הבדיחה?
לקחת את הכתב מינוי תמיד צריך לבוא לקחתחצופים שהם את המשכורת הם לא יעלו
ובהסכם לא היה כתוב שיהיה כמה פעמים הדרכה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: