ובצהריים אתמול עשיתי ראיון בזום, ובמלך הראיון כולם שאלו את המדריך לגבי שיבוצים והוא אמר שבדרך כלל השיבוצים מגיעים בסביבות שבוע לפני הבחירות (כלומר מחר -בשלישי) אבל יש כאלו שמקבלים קצת לפני וזה תלוי אך ורק בועדת הבחירות האיזורית של אותו מקום ששם המזכיר הספציפי נמצא.שלום
אתה כרגע משוייך למטה יהודה, אך עוד לא התקבלו שיבוצים סופיים. יעדכנו אותך כשזה יקרה.
יכול להיות שעדיין לא שיבצו דווקא כאלה שעבדו בעבר בבחירות?אני בירושלים ועדיין לא קיבלתי שיבוץ, אני מזכיר ותיק
בבני ברק עוד לא היה שיבוציםמה יהיה עם בני ברק?
השאלה עם יש מישהוא שכן כבר קיבל שיבוץ?
יש טעם להתקשר או לשלוח מייל???אתה יוכל גם להתקשר למחלקת הבחירות בירושלים תתקשר ל106 ויביאו לך את המס'.
יכול להיות ששיבצו רק את את מי שיכהן כמזכיר שנייכול להיות שעדיין לא שיבצו דווקא כאלה שעבדו בעבר בבחירות?
כי גם החבר שלי שלא קיבל שיבוץ עבד בבחירות קודמות.
אני קיבלתי שיבוץ למזכיר ראשון.יכול להיות ששיבצו רק את את מי שיכהן כמזכיר שני
אני קיבלתי שיבוץ כמזכיר ראשון ביום רביעי שעבר.קיבלתי לפני כמה ימים מייל על שיבוץ [בירושלים] כמזכיר שני, התקשרו אלי כעת לברר אם זה בסדר מבחינתי, אמרתי שממש לא, אני לא רוצה מזכיר שני ולא במקום ששובצתי, אמרו לי שאין אפשרות להחליף שיבוץ, אפשר לבקש לבטל שיבוץ ואין התחייבות שיתנו לי במקום אחר.
מישהו יודע מה המצב בירושלים מבחינת חוסר/עודף מזכירים?
מישהו קיבל כבר שיבוץ כמזכיר ראשון או רק שני?
היה כתוב מזכיר ראשון או שני ?אני קיבלתי שיבוץ כמזכיר ראשון ביום רביעי שעבר.
אלי התקשרו מ02-6297909, תנסה.יש למישהו טלפון שלהם? כי אני רואה שעוד כמה לא קיבלו שיבוץ בירושלים
תודה
עדיף שנימה ההבדל בין מזכיר ראשון לשני?
ולמה עדיף ראשון?
פחות עבודהלמה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: