אשר פרידמן
משתמש פעיל
בוחן של כ 25 שאלות על הלומדה שצורפה לנרשמים במיילמה זה המבחן שדגל עושים בטלפון?
בוחן של כ 25 שאלות על הלומדה שצורפה לנרשמים במיילמה זה המבחן שדגל עושים בטלפון?
אתה לא יכול...שלום, אני קיבלתי עכשיו מייל ששובצתי להיות מזכיר בבית צפאפא בירושלים
איך אני יכול לבקש מהם לשנות שזה לא יהיה במקום ערבי...
תודה רבה
הרוב קיבלומישהו קיבל הודעת שיבוץ בירושלים? (מזכיר)
אני קבלתי אבל חבר שעבר ביחד איתי את הראיון וההדרכה הפרונטלית לא קיבל,מישהו קיבל הודעת שיבוץ בירושלים? (מזכיר)
בהדרכה שהיתה בירושלים (אני עשיתי באמצע אלול) אמרו שנרשמו פי 3 אנשים מהכמות מזכירים שצריכה להיות, והם יקבלו לפי הציונים הכי גבוהים שיהיה במבחן שאחרי ההדרכה. יכול להיות שבגלל זה חלק קיבלו וחלק אולי לא יקבלו.אני קבלתי אבל חבר שעבר ביחד איתי את הראיון וההדרכה הפרונטלית לא קיבל,
יש עוד שלא קיבלו?
עשינו את ההדרכה לפני כחודש ושנינו קיבלנו ציון זהה (100) אני קבלתי שיבוץ ברביעי שעבר והחבר עדיין לא.בהדרכה שהיתה בירושלים (אני עשיתי באמצע אלול) אמרו שנרשמו פי 3 אנשים מהכמות מזכירים שצריכה להיות, והם יקבלו לפי הציונים הכי גבוהים שיהיה במבחן שאחרי ההדרכה. יכול להיות שבגלל זה חלק קיבלו וחלק אולי לא יקבלו.
לא בכל המקומות הודיעו על שיבוץ גם אצלי בלוד עדיין לא הודיע לכל אחד, תמתין להמשך השבוע וה' יעזרךבלת"ק
אף אחד לא דיבר איתי על שיבוץ...
מה עושים?
למי אפשר לפנות?(בני ברק)
תבדוק פהאיך בודקים למה עדיין לא קיבלתי הודעת שיבוץ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: