משרות לבחירות הקרובות ?בהמשך כנראה יפתחו משרות חדשות..
בקישור המצורף יש גיוס למזכירי קלפי, כרגע יש שם גיוס לרשויות דוברות ערבית.משרות לבחירות הקרובות ?
אשמח שתשלחו לפה קישורים למשרות רלוונטיות
תודה.
אשמח לדעת ג"כ תשובהמישהו יודע אם יש אפשרות לבקש לעבור לעבוד בעיר אחרת מהיכן שרואיינתי ועברתי הדרכה (עיר אחרת באותו מחוז)?
צריך לבקש מהם שיעבירו..אשמח לדעת ג"כ תשובהמישהו יודע אם יש אפשרות לבקש לעבור לעבוד בעיר אחרת מהיכן שרואיינתי ועברתי הדרכה (עיר אחרת באותו מחוז)?
לבנתיים נסגר יש בכמה רשויות ערביות שכן פתוח..אופס שמעתי שנסגר זה נכון?
אבל יכול להיות שבהמשך שוב יפתחו רישום בגלל המלחמה..בקישור המצורף יש גיוס למזכירי קלפי, כרגע יש שם גיוס לרשויות דוברות ערבית.
רובם כבר נסגרו, כסייפה עדיין פתוח, נראה לי זה בדואים (רלוונטי לתושבי הדרום) אם זה מתאים לכם...
פורטל הבחירות לרשויות המקומיות
bchirot-muni.moin.gov.il
ידוע לך אם שלחו לכולםבירושלים שלחו היום לחתום על תצהיר משלים, מי שנרשם בירושלים ולא קיבל שיבדוק בספאם (אני גיליתי את זה שם).
ייתכן שהבחירות תיערכנה אי"ה בסוף פברואר וללא דחיה נוספת. בזמנו קבעו לי להגיע להדרכה לאמצע אוקטובר ושבוע קודם רשמו לי שבוטלה ההדרכה לעת עתה.מאז לא ניקבע המועד החדש להדרכה .להמתין שיפנו כי אולי אין מדריכים כעת-או לכתוב ולשאול ?ידוע לך אם שלחו לכולם
או רק לכאלה שעברו הדרכה כבר?
למה לא לשאול?ייתכן שהבחירות תיערכנה אי"ה בסוף פברואר וללא דחיה נוספת. בזמנו קבעו לי להגיע להדרכה לאמצע אוקטובר ושבוע קודם רשמו לי שבוטלה ההדרכה לעת עתה.מאז לא ניקבע המועד החדש להדרכה .להמתין שיפנו כי אולי אין מדריכים כעת-או לכתוב ולשאול ?
https://blossom.moin.gov.il/#portalקבלתי עכשיו שיחה ממספר חסוי עם הודעה שאם אני רוצה לעבוד בבחירות עלי להיכנס ללניק המצרף,
יש מישהו שיודע מהו הלינק?
לא הצלחתי להבין את ההקראה של הקישור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: