מגיעים לרשות הרלוונטית ושם נספריםהמבחן בסוף ההכשרה זה מבחן של מילוי פרוטוקול. בעיקר ספירת קולות.
נכון. אבל כל קולות החיילים, איפה הם נספרים? או שהם לא מצביעים כי הם לא יכולים להצביע בקלפיות של הרשות שלהם?
מגיעים לרשות הרלוונטית ושם נספריםהמבחן בסוף ההכשרה זה מבחן של מילוי פרוטוקול. בעיקר ספירת קולות.
נכון. אבל כל קולות החיילים, איפה הם נספרים? או שהם לא מצביעים כי הם לא יכולים להצביע בקלפיות של הרשות שלהם?
איפה זה ממויין עבור כל רשות?מגיעים לרשות הרלוונטית ושם נספרים
מגיעים לרשות הרלוונטית ושם נספרים
ו
איפה זה ממויין עבור כל רשות?
אני רק מנסה להבין, כל החיילים שבעזה מצביעים בבחירות, חלק גרים בדרום ומצביעים למועצות שם וחלק במרכז וחלק בצפון וכל אחד צריך פתקים נפרדים של המועמדים והמפלגות של הרשות המקומית שהוא מתגורר בה, שלא דומה שם המועמד בירושלים לשם המועמד בתל אביב...בעירייה ונראה שלא מגייסים עובדים מבחוץ.
ז"אהמבחן בסוף ההכשרה זה מבחן של מילוי פרוטוקול. בעיקר ספירת קולות.
בעיקרון הם לא מעסיקים ברשות עובדים מאותה הרשותכל מי שהוא מרשות אחת ועובד ברשות אחרת
בעיקרון אפשר להביא פתקים ריקיםאני רק מנסה להבין, כל החיילים שבעזה מצביעים בבחירות, חלק גרים בדרום ומצביעים למועצות שם וחלק במרכז וחלק בצפון וכל אחד צריך פתקים נפרדים של המועמדים והמפלגות של הרשות המקומית שהוא מתגורר בה, שלא דומה שם המועמד בירושלים לשם המועמד בתל אביב...
ולכן אני שואל, איך בדיוק כל חייל שבחזית יצביע, ואיך המעטפה תמויין ותגיע לרשות המקומית שהוא אמור להצביע בה?
האמת היא שבראיון שאלתי את מנהל הבחירות ברשות המקומית מטה יהודה את זה על עצמי מכיוון שאני מתגורר ברשות מקומית גוש עציון, והוא אמר לי שאין להם פתרון לזה ולכן כל מי שהוא מרשות אחת ועובד ברשות אחרת, הוא פשוט מוותר על זכות ההצבעה שלו... אלא אם כן עד הבחירות ימצאו פתרון אחר.
לא, זה פרוטוקול מיוחד מודפס למבחן.ז"א
מביאים לך פרוטוקול ריק ועליך להשלים אותו?
(והמבחן על טאבלט או מודפס?)
מביאים פרוטוקול ריק שחלקו מלא בתוצאות של כמה הצביעו לכל מפלגה, ומביאים בנוסף בערך 13 פתקים על דף אחד’ שלחלקם יש בעיות כגון א’ בלי חתימות על המעטפה וא’ עם סימון וא’ עם כיתוב בערבית בכתב יד במקום אות וא’ ריק, ואומרים לך עכשיו תוסיף אותם לפרוטוקול ואנחנו נראה אם צדקת ופסלת את הפסולים והכשרת את הכשרים, והאם סיימת למלאות את הפרוטוקול בצורה תקינה ונכונה.ז"א
מביאים לך פרוטוקול ריק ועליך להשלים אותו?
(והמבחן על טאבלט או מודפס?)
זה בבחירות לממשלה ולכנסת, אבל בבחירות לעיריות ורשויות מקומיות הם דווקא כן מעדיפים שיהיו מאותה רשות כדי לא למנוע מהעובד להצביע בבחירות.בעיקרון הם לא מעסיקים ברשות עובדים מאותה הרשות
אלא מרשות אחרת
(מי שגר בבני ברק לדוגמא יקבל לרוב קלפי ברמת גן או בגבעת שמואל
או אם חסר מועמדים אז יתקבל בבני ברק אבל לא בקלפי הקרוב למקום מגוריו
כדי למנוע כמה שאפשר אינטרסים אישיים וחשש להטעיות וגניבות)
כל המזכירים שהיו בהשתלמויות במודיעין עילית הם ממו"ע.בעיקרון הם לא מעסיקים ברשות עובדים מאותה הרשות
אלא מרשות אחרת
(מי שגר בבני ברק לדוגמא יקבל לרוב קלפי ברמת גן או בגבעת שמואל
או אם חסר מועמדים אז יתקבל בבני ברק אבל לא בקלפי הקרוב למקום מגוריו
כדי למנוע כמה שאפשר אינטרסים אישיים וחשש להטעיות וגניבות)
ולשלוח את זה לאיפה? כל אחד שירשום גם כן את שם המועצה?בעיקרון אפשר להביא פתקים ריקים
וכל אחד יכתוב בעט את שם המועמד שרוצה
יאגדו שקיות של כל מועצה בנפרדולשלוח את זה לאיפה? כל אחד שירשום גם כן את שם המועצה?
לא ידוע לי לכן כתבתי בעיקרוןוהאם זה ההוראות מטעם משרד הפנים?
אתם יודעים כמה רשויות מקומיות מתמודדות בבחירות הנוכחיות? מאות! שלא נראה לי שזה אופציה לאגוד בשקית ולשלוח אלא אם כן יש שם מרכז מיון.יאגדו שקיות של כל מועצה בנפרד
לא ידוע לי לכן כתבתי בעיקרון
וכנראה שלא יהיה בחירות כעת
בכל בחירות לרשויות המקומיות יש חיילים שמצביעים בבסיס שלהם וכדומה, רק שהפעם מדובר בכמות הרבה יותר גדולה.אני רק מנסה להבין, כל החיילים שבעזה מצביעים בבחירות, חלק גרים בדרום ומצביעים למועצות שם וחלק במרכז וחלק בצפון וכל אחד צריך פתקים נפרדים של המועמדים והמפלגות של הרשות המקומית שהוא מתגורר בה, שלא דומה שם המועמד בירושלים לשם המועמד בתל אביב...
ולכן אני שואל, איך בדיוק כל חייל שבחזית יצביע, ואיך המעטפה תמויין ותגיע לרשות המקומית שהוא אמור להצביע בה?
היה דיבור שבבחירות הפעם יהיו קלפיות מיוחדות לבעלי תפקידים שעובדים ברשות אחרת.האמת היא שבראיון שאלתי את מנהל הבחירות ברשות המקומית מטה יהודה את זה על עצמי מכיוון שאני מתגורר ברשות מקומית גוש עציון, והוא אמר לי שאין להם פתרון לזה ולכן כל מי שהוא מרשות אחת ועובד ברשות אחרת, הוא פשוט מוותר על זכות ההצבעה שלו... אלא אם כן עד הבחירות ימצאו פתרון אחר.
הם אמרו לי שזה רק לבעלי תפקידים מאותה רשות וכן מי שעובד ברשות אחרת יכול להצביע שם בשעה 5 בבוקרהיה דיבור שבבחירות הפעם יהיו קלפיות מיוחדות לבעלי תפקידים שעובדים ברשות אחרת.
זה לא קיים בסוף?
חלקם מחשמונאיםכל המזכירים שהיו בהשתלמויות במודיעין עילית הם ממו"ע.
בכל אשכול קלפי יהיה קלפי אחד לבעלי תפקידים מאותה הרשות, מלבד זה יהיה גם קלפי לבעלי תפקידים מרשות אחרת אבל זה לא יהיה בכל בית ספר ושם יכתבו על פתק ריק בכתב יד, במעטפה החיצונית יהיה כתוב כמובן את שם הרשות אליה הצביעו והיא תועבר לשם.היה דיבור שבבחירות הפעם יהיו קלפיות מיוחדות לבעלי תפקידים שעובדים ברשות אחרת.
זה לא קיים בסוף?
מי שראיין אותך פשוט לא ידע, כמו שמי שראיין אותי לא ידע דברים בסיסיים, זה שהוא מראיין לא אומר שהוא בקי בכל הפרטים.האמת היא שבראיון שאלתי את מנהל הבחירות ברשות המקומית מטה יהודה את זה על עצמי מכיוון שאני מתגורר ברשות מקומית גוש עציון, והוא אמר לי שאין להם פתרון לזה ולכן כל מי שהוא מרשות אחת ועובד ברשות אחרת, הוא פשוט מוותר על זכות ההצבעה שלו... אלא אם כן עד הבחירות ימצאו פתרון אחר.
זה היה מנהל הבחירות האזורי במטה יהודהמי שראיין אותך פשוט לא ידע, כמו שמי שראיין אותי לא ידע דברים בסיסיים, זה שהוא מראיין לא אומר שהוא בקי בכל הפרטים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: