לא, אני מדבר כשיש אישור מהמפלגה, השאלה היא האם היו"ר או המזכיר לא יכולים לעשות לו בעיות בזה, ולרשום בפרוטוקול ולא יקבל כסף על זה וכו'?אסור לו להביא מחליף ללא כתב מינוי
ולא קורה שום דבר אם הוא יוצא גם ל5 שעות....
אלא אם יגיעו מהמפלגה ויחפשו אותו
לא, אני מדבר כשיש אישור מהמפלגה, השאלה היא האם היו"ר או המזכיר לא יכולים לעשות לו בעיות בזה, ולרשום בפרוטוקול ולא יקבל כסף על זה וכו'?אסור לו להביא מחליף ללא כתב מינוי
ולא קורה שום דבר אם הוא יוצא גם ל5 שעות....
אלא אם יגיעו מהמפלגה ויחפשו אותו
אם אתה מביא מחליף זה נרשם בפרוטוקוללא, אני מדבר כשיש אישור מהמפלגה, השאלה היא האם היו"ר או המזכיר לא יכולים לעשות לו בעיות בזה, ולרשום בפרוטוקול ולא יקבל כסף על זה וכו'?
אין דבר כזה ''מביא מחליף'', אף אחד לא נמצא בקלפי בלי כתב מינויאם אתה מביא מחליף זה נרשם בפרוטוקול
תקום ותצא ואף אחד לא ידע ולא ישאל ותחזור מתי שבא לך
מקסימום בשביל להיות נחמד תציע למזכיר אם הוא רוצה לצאת קצת להתרעננות וגם אתה תצא אח"כ
אני בתור מזכיר נתתי לחברים לצאת עד הספירת קולות
אני הבנתי שהוא דיבר על מקרה שיש מחליף עם כתב מינוי כמו שרשמתי למעלהאין דבר כזה ''מביא מחליף'', אף אחד לא נמצא בקלפי בלי כתב מינוי
ואגב אתה צריך 2 חברי ועדה לחתום על מעטפות כל הזמן, וזה רץ מהר, ולחתום מראש מעל 25 לא כדאי לך מכמה סיבות
יש למישהו מידע על מפקח טוהר הבחירות אם יכול לצאת ואם צריך מחליף ?יש למישהו מידע, האם מותר לבעל תפקיד בקלפי (חבר, סגן, יו"ר, משקיף) לצאת להפסקה של שעה באמצע היום? או שהוא חייב להביא מחליף, ואם כן, מה יקרה אם יצא ולא יביא מחליף?
בתכלס אתה יכול לצאת למשך שעות,יש למישהו מידע על מפקח טוהר הבחירות אם יכול לצאת ואם צריך מחליף ?
מישהוא יודע אם החניון היום בבני האומה בתשלום או פתוח חופשי כמו ביום הבחירות? (בזמן איסוף החומר הרגיש)
המזכיר צריך לרשום בפרוטוקוללא, אני מדבר כשיש אישור מהמפלגה, השאלה היא האם היו"ר או המזכיר לא יכולים לעשות לו בעיות בזה, ולרשום בפרוטוקול ולא יקבל כסף על זה וכו'?
כשיש הפוגות במהלך היום לעשות השוואות בין המחיקות והסמונים, כדי שאם הייתה טעות או פספוס זה יהיה עדיין קרוב ומישהו יזכור מה היהחברה, יש לכם טיפים למזכיר קלפי לזרז את הענינים ושלא יהיה פדיחות בסוף היום?
מעונין להסיע אם מישהורוצה שירשום פרטים ואני יחזורתפתחו אשכול של גמ"ח נסיעות (בתשלום כמובן...) ליום הבחירות לכל המזכירים משקיפים מפקחים וכדו' ייש הרבה שנתקעו במקום שאין אוטובסוסים מהריכוזיים החרדים...
מעמנואל לקדומים אופציה?מעונין להסיע אם מישהורוצה שירשום פרטים ואני יחזור
א. כמו שכבר כתבו זה כל שעתים בערך לספור את כל המצביעים ולראות שהכל תואם וגם תואם למעטפות שנחתמוחברה, יש לכם טיפים למזכיר קלפי לזרז את הענינים ושלא יהיה פדיחות בסוף היום?
מאיפה שלוקחים את החומראיפה אפשר לברר מיקום של קליטת קלפיות?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: