טעות אני לקחתי מכפר סבא ומחזירה בקרני שומרוןמאיפה שלוקחים את החומר
טעות אני לקחתי מכפר סבא ומחזירה בקרני שומרוןמאיפה שלוקחים את החומר
יום שלם , נכון??משקיף - 1,254 ש"ח נטו.
רמלה-איפה שחילקו את החומר הרגיש,איפה הקליטה של מודיעין?
כתוב בנספח שעת סיום משמרת?לא יודע אם כאן זה האשכול הנכון, אבל:
אני אמור להיות חבר ועדה מטעם דגל ונשלח לי כתב מינוי
בפעם שעברה היה כתוב מספר משמרות מתוכנן: 1, וכך ידעתי שאף אחד לא אמור להחליף אותי.
הפעם זה לא כתוב.
איך אני אמור לדעת אם אני משובץ לכל היום או רק חלקית.
א. כמו שאמרו במהלך היום כשזרם האנשים עוצר קצת לבדוק שהפרוטוקולים והטפסים מאוזנים, (לא לפחד אפילו לעצור אנשים מלהיכנס לקלפי בינתיים),חברה, יש לכם טיפים למזכיר קלפי לזרז את הענינים ושלא יהיה פדיחות בסוף היום?
בדוק ומנוסה!ב. כשסופרים את הקולות שני חברי הועדה שכותבים את הסימונים בטבלה קוראים ביחד: לדוג' בקול הראשון של שס שניהם אומרים "שס 1" בשני "שס 2" בשלישי "שס 3" ברביעי "שס 4" ובחמישי "שס סוגר" בשישי חוזרים ל"שס 1".
השיטה הזאת בדוקה!! עשיתי אותה כחבר ועדה כבר כמה מערכות בחירות והיא מנטרלת מראש כל אופציה לטעות. גם אם לוקחת טיפונת יותר זמן, זה שוה. (להגיד סוגר מנטרל גם את האופציה שמישהו יעשה פס חמישי במקום לסגור).
כתוב סיום עבודת הקלפיכתוב בנספח שעת סיום משמרת?
א. מה ביקשת ברישום?כתוב סיום עבודת הקלפי
השאלה אם זה מחייב
או שפתאום אני יופתע עם מישהו שמחליף אותי
(חבר שקיבל מהליכוד וקיבל ג"כ באותו נוסח, אמרו לו בפירוש שהנוסח לא מחייב ומישהו מחליף אותו)
ביקשתי שתי משמרות (זה מה שקיבלתי בכל הבחירות הקודמות)א. מה ביקשת ברישום?
ב. מה כתוב בהתחלת משמרת?
לא אמורים להחליף אותךביקשתי שתי משמרות (זה מה שקיבלתי בכל הבחירות הקודמות)
תחילת משמרת 6:30
ממש לא אסור למזכיר להיות משוייך למפלגה הוא לא יכול לדווח להם על המצביעיםדרך אגב חשבתי היום כל מי שמזכיר קלפי יכול להתקשר למטה של יהדות התורה או ש"ס ולעדכן אותם שהוא חרדי והוא נמצא בקלפי מספר. . . . . וחבל שישקיעו כסף ומשאבים לתחזק שם משקיף
מזכיר קלפי צריך להיות "ניטרלי"דרך אגב חשבתי היום כל מי שמזכיר קלפי יכול להתקשר למטה של יהדות התורה או ש"ס ולעדכן אותם שהוא חרדי והוא נמצא בקלפי מספר. . . . . וחבל שישקיעו כסף ומשאבים לתחזק שם משקיף
אפשר גם לקרוץ לו בקלפידרך אגב חשבתי היום כל מי שמזכיר קלפי יכול להתקשר למטה של יהדות התורה או ש"ס ולעדכן אותם שהוא חרדי והוא נמצא בקלפי מספר. . . . . וחבל שישקיעו כסף ומשאבים לתחזק שם משקיף
אפילו האו״ם לא ניטרלי .מזכיר קלפי צריך להיות "ניטרלי"
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: