אז מה? מה שחשוב להם, שלא יהיו גניבות באיזורים שאין להם בהם אנשים, ובשביל זה הוא מצוייןמזכיר קלפי צריך להיות "ניטרלי"
אז מה? מה שחשוב להם, שלא יהיו גניבות באיזורים שאין להם בהם אנשים, ובשביל זה הוא מצוייןמזכיר קלפי צריך להיות "ניטרלי"
מנה חמה (איכססס)מה אוכלים במשך היום?
מי יכול לתת פה רעיונות איזה אוכל אפשר להביא למשך היום!!!
(מנסיון מה יותר נח וקל בלי יותר מידי הכנה....)
משקיף מטעם דגל צריך לדווח באפליקציה שלהם, איך בדיוק הוא יעשה את זה מול המצלמה של המפקח?אז מה? מה שחשוב להם, שלא יהיו גניבות באיזורים שאין להם בהם אנשים, ובשביל זה הוא מצויין
המון פעמים החברי וועדה מקבלים מהמפלגות שלהם למרות שרשמית אסור לקבל מהם אבל אמרו בהדרכה שאפשר לקחתמה אוכלים במשך היום?
מי יכול לתת פה רעיונות איזה אוכל אפשר להביא למשך היום!!!
(מנסיון מה יותר נח וקל בלי יותר מידי הכנה....)
משקיף לא מדווח על מצביעים בדרך כלל, חוצמ"ז לפחות בספירת קולות שיעבירו למקום אחרממש לא אסור למזכיר להיות משוייך למפלגה הוא לא יכול לדווח להם על המצביעים
נו ו..... מה הבעיה שאני מקפידה שלא יהיה זיופים?מזכיר קלפי צריך להיות "ניטרלי"
אפליקציה נותנים רק במקום שיש להם הרבה קולות.משקיף מטעם דגל צריך לדווח באפליקציה שלהם, איך בדיוק הוא יעשה את זה מול המצלמה של המפקח?
שם גם לא שולחים משקיףאפליקציה נותנים רק במקום שיש להם הרבה קולות.
באיזה חור בגן יבנה לא משקיעים בזה.
משקיף צריך לדווח למטה ששלח אותו על המצביעיםהמון פעמים החברי וועדה מקבלים מהמפלגות שלהם למרות שרשמית אסור לקבל מהם אבל אמרו בהדרכה שאפשר לקחת
משקיף לא מדווח על מצביעים בדרך כלל, חוצמ"ז לפחות בספירת קולות שיעבירו למקום אחר
נו ו..... מה הבעיה שאני מקפידה שלא יהיה זיופים?
המצלמה של הפקח אמורה לצלם רק בשעת ספירת הקולות, או אם יש משהו לא חוקי בקלפי. בשאר הזמן המצלמה לא שומרת את החומרמשקיף מטעם דגל צריך לדווח באפליקציה שלהם, איך בדיוק הוא יעשה את זה מול המצלמה של המפקח?
ולפי דעתי המפקח יכול להחליט שלא חוקי שמזכיר הקלפי ידווח לדגל...המצלמה של הפקח אמורה לצלם רק בשעת ספירת הקולות, או אם יש משהו לא חוקי בקלפי. בשאר הזמן המצלמה לא שומרת את החומר
בהחלט! רק עדיף שישאר לא רשמילא דיברתי על לדווח להם על מצביעים דיברתי על מניעת זיופים לאורך היום ובספירת קולות ותו לא.
למה?בהחלט! רק עדיף שישאר לא רשמי
- וודאי רק לבדוק ולדווא גם במרץ, ל, הפיראטים, יהדות התורה וש"ס.למה?
זה גם מתפקידי המזכיר
למנוע זיופים !
להם לא אכפת לי שילך הכסף- וודאי רק לבדוק ולדווא גם במרץ, ל, הפיראטים, יהדות התורה וש"ס.
לא תמיד נכוןטיפ קטן למי שרוצה להיות מזכיר שני:
אם אתם מצהירים שאין לכם רכב, אתם תמיד תהיו מזכיר שני.
אבל מצד שני, לא יתנו לכם להיות מזכיר רזרבי (ממלא מקום)
אני גם רזרבי, אבל לא שיבצו אותי בקלפי, אני צריך ליסוע לרמת אפעל בבוקר...עכשיו מפזרים הרבה רזרבים
ברחבי גוש דן ..
חכהאני גם רזרבי, אבל לא שיבצו אותי בקלפי, אני צריך ליסוע לרמת אפעל בבוקר...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: