זה אומר שמזכיר ראשון חייב,זאת אומרת שמזכיר שני לא חייב?
ואם יש מזכיר שני - גם הוא חייב,
השלישי - לא מחוייב
זה אומר שמזכיר ראשון חייב,זאת אומרת שמזכיר שני לא חייב?
הייתי בקלפי נגישה מיוחדת שזה אומר שכבר לא צריך לכתוב את הפרטים ידנית על המעטפה אלא מקלידים את הת.ז והשם ומדפיסים מדבקה עם ברקוד שאותה מדביקים על המעטפה הסגולה.משהו קטן שמטריד אותי - כ"כ הרבה אנשים עובדים בוועדת הבחירות, עם תקציב כ"כ ענק (מיליארדים אם אינני טועה)
ובהדרכות בכל פעם הם גאים להציג כמה הם התקדמו ולמדו מהפעם הקודמת בלה בלה ...
וכשאני רואה תמונה כזו -בחירות לכנסת השלישית שנת 1955 לפני כמעט 70 שנה (!!!!!!!!)
ומבין שכלום לא השתנה בעבודת המזכיר (טוב, אולי חוץ מהצורה של הסרגל מחיקות....)
עריכה : השינוי המהותי היחיד הוא שהדמויות התחלפו - בקלפי טיפוסית החרדים בוועדה והחילונים מצביעים
אני שואל את עצמי למה אי אפשר להתקדם במשהו
למה מייצרים כ"כ הרבה ניייר וצריך לכתוב בעט (כחול - חשוב ביותר..) כ"כ הרבה מלל במהלך היום
-מי שהיה בקלפי נגישה יכול להזדהות איתי : על כל בוחר צריך מילוי הצהרה, מילוי בפרוטוקול של הנגישה, ומילוי פרטים על המעטפה כולל שם האב... ויש עשרות כאלו-
איפה המוח של היהודים שזכו בפרסי נובל ??
איפה הסטארט אפ ניישן ??
רק להמציא טפטפות ודיסק אונקי ?
מה איתנו המזכירים האומללים ?
לנצח נישכח בשולי ההיסטוריה ?
נ.ב. הדברים נכתבו בייאוש ובהומור נא לא להתקוטט על פרטים טכניים
צפה בקובץ המצורף 1236345
הצהרה צריך למלאות רק מי שלא נראה מוגבל-מי שהיה בקלפי נגישה יכול להזדהות איתי : על כל בוחר צריך מילוי הצהרה, מילוי בפרוטוקול של הנגישה, ומילוי פרטים על המעטפה
קשה זה לא היה, אבל עבודה הייתה, 80 אחוזי הצבעה זה עבודה, ספירה זה עבודה, אבל בגדול היה קושי סביר, לא מעבר לכך.אגב אני מופתע שאני בין היחידים פה שהתלונן שהקושי היה ברמה מוגזמת. לכולם הלך חלק והגעתם לבית ב11:30 בלילה?
אני הגעתי ב2 בלילהאגב אני מופתע שאני בין היחידים פה שהתלונן שהקושי היה ברמה מוגזמת. לכולם הלך חלק והגעתם לבית ב11:30 בלילה?
יש כזה דבר מזכיר שלישי?השלישי - לא מחוייב
בטח.יש כזה דבר מזכיר שלישי?
יש כזה דבר מזכיר שלישי?
בקלפי נגישה יש שני מזכיריםבטח.
יקומו כל המזכירים לקלפיות נגישות/משולבות ויעידו
החתימות זה הדבר הכי קטן שנשאר לסדר,רק לעדכן שהכל אפשרי
בקלפי שלי היו 700 בז"בים ויותר מ550 מצביעים ולמרות הכל ב23:00 סיימנו הכל
כי בתכנון נכון וסדר אפשר להגיע ל22:00 כשנשאר אך ורק את הספירה בפועל
לדוג' את כל עשרות החתימות על הפרוטוקולים למיניהם סיימנו בתשע וכן הלאה..
אני הייתי בנגישה- 3 מזכירים, אבל לקליטה היה אפשרי שיעלו רק 2בקלפי נגישה יש שני מזכירים
הגיעו אליי קלפיות נגישות משולבות - 3 מזכיריםבקלפי נגישה יש שני מזכירים
אני הייתי בקלפי רגילה והביאו לי מזכיר שלישיבטח.
יקומו כל המזכירים לקלפיות נגישות/משולבות ויעידו
העדות שלך היא לפחות החמישית ששמעתי במערכת הבחירות הזו.אני הייתי בקלפי רגילה והביאו לי מזכיר שלישי
אבל לא ידע כלום רק הייתי צריך לשמור עליו
שלא יעשה בלאגן וטעויות
עדות למה?העדות שלך היא לפחות החמישית ששמעתי במערכת הבחירות הזו.
כי כבר זה הקלפי ה- 5 שנחשפתי, שהיו 3 מזכירים כאשר ה- 3 היה טירוןעדות למה?
גם לקלפי רגילה
ממש לא פעם ראשונה, בגלל זה הייתי מופתע שגם עם ניסיון היה קשה.פעם ראשונה מזכיר נכון?....
א"א (כמעט) לא חוזר הביתה ב11:30 אא"כ יש לו קליטה קדמית, ועדה טובה ואפס טעויות ברישום במשך היום, וכולי האי ואולי...
מה שכן, בקלפיות הנגישות היה קטסטרופה
לדעתי אין שום סיכוי לסיים בשעה כזו אם עשית הכל לפי הכללים: לספור פעמיים את כל המעטפות, להביא את כל החמורים כולל השקית הכבדה ביקום 18 שרק אלי האנה מצליח להרים בלי להזיע וכו' אם פתחת ישר את התיבה וספרת את הקולות ולפי זה הסקת כמה מעטפות יש לך וגם ככה הסקת כמה מחיקות יש לך והשארת שם את שקית 18 שם רק ככה אפשר לסיים בשעה כזו (ואגב אני חושב שרוב המזכירים עובדים כך)רק לעדכן שהכל אפשרי
בקלפי שלי היו 700 בז"בים ויותר מ550 מצביעים ולמרות הכל ב23:00 סיימנו הכל
כי בתכנון נכון וסדר אפשר להגיע ל22:00 כשנשאר אך ורק את הספירה בפועל
לדוג' את כל עשרות החתימות על הפרוטוקולים למיניהם סיימנו בתשע וכן הלאה..
אצלי הפוך, הייתי שני והמזכיר הראשון לא ידע כלוםאני הייתי בקלפי רגילה והביאו לי מזכיר שלישי
אבל לא ידע כלום רק הייתי צריך לשמור עליו
שלא יעשה בלאגן וטעויות
הכל היה לפי הכללים בעבודת צוות כשכולם רוצים לסיים מוקדם ועובדים מהר זה אפשרילדעתי אין שום סיכוי לסיים בשעה כזו אם עשית הכל לפי הכללים: לספור פעמיים את כל המעטפות, להביא את כל החמורים כולל השקית הכבדה ביקום 18 שרק אלי האנה מצליח להרים בלי להזיע וכו' אם פתחת ישר את התיבה וספרת את הקולות ולפי זה הסקת כמה מעטפות יש לך וגם ככה הסקת כמה מחיקות יש לך והשארת שם את שקית 18 שם רק ככה אפשר לסיים בשעה כזו (ואגב אני חושב שרוב המזכירים עובדים כך)
אהבתי את ההומור ובגדול אתה צודק אבל אתה שוכח שזה אמור להיות פאם בארבע שנים...משהו קטן שמטריד אותי - כ"כ הרבה אנשים עובדים בוועדת הבחירות, עם תקציב כ"כ ענק (מיליארדים אם אינני טועה)
ובהדרכות בכל פעם הם גאים להציג כמה הם התקדמו ולמדו מהפעם הקודמת בלה בלה ...
וכשאני רואה תמונה כזו -בחירות לכנסת השלישית שנת 1955 לפני כמעט 70 שנה (!!!!!!!!)
ומבין שכלום לא השתנה בעבודת המזכיר (טוב, אולי חוץ מהצורה של הסרגל מחיקות....)
עריכה : השינוי המהותי היחיד הוא שהדמויות התחלפו - בקלפי טיפוסית החרדים בוועדה והחילונים מצביעים
אני שואל את עצמי למה אי אפשר להתקדם במשהו
למה מייצרים כ"כ הרבה ניייר וצריך לכתוב בעט (כחול - חשוב ביותר..) כ"כ הרבה מלל במהלך היום
-מי שהיה בקלפי נגישה יכול להזדהות איתי : על כל בוחר צריך מילוי הצהרה, מילוי בפרוטוקול של הנגישה, ומילוי פרטים על המעטפה כולל שם האב... ויש עשרות כאלו-
איפה המוח של היהודים שזכו בפרסי נובל ??
איפה הסטארט אפ ניישן ??
רק להמציא טפטפות ודיסק אונקי ?
מה איתנו המזכירים האומללים ?
לנצח נישכח בשולי ההיסטוריה ?
נ.ב. הדברים נכתבו בייאוש ובהומור נא לא להתקוטט על פרטים טכניים
צפה בקובץ המצורף 1236345
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: