דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

eh

משתמש פעיל
רק לעדכן שהכל אפשרי
בקלפי שלי היו 700 בז"בים ויותר מ550 מצביעים ולמרות הכל ב23:00 סיימנו הכל
כי בתכנון נכון וסדר אפשר להגיע ל22:00 כשנשאר אך ורק את הספירה בפועל
לדוג' את כל עשרות החתימות על הפרוטוקולים למיניהם סיימנו בתשע וכן הלאה..

eh

משתמש פעיל
צודק גם אצלי רציתי כך לעשות ולהשאיר לעשר ק ספירה אבל הייתי מזכיר שלישי יש דבר כזה והראשון לא נתן לי...

eh

משתמש פעיל
ממש לא פעם ראשונה, בגלל זה הייתי מופתע שגם עם ניסיון היה קשה.

לדעתי אין שום סיכוי לסיים בשעה כזו אם עשית הכל לפי הכללים: לספור פעמיים את כל המעטפות, להביא את כל החמורים כולל השקית הכבדה ביקום 18 שרק אלי האנה מצליח להרים בלי להזיע וכו' אם פתחת ישר את התיבה וספרת את הקולות ולפי זה הסקת כמה מעטפות יש לך וגם ככה הסקת כמה מחיקות יש לך והשארת שם את שקית 18 שם רק ככה אפשר לסיים בשעה כזו (ואגב אני חושב שרוב המזכירים עובדים כך)

אצלי הפוך, הייתי שני והמזכיר הראשון לא ידע כלום

eh

משתמש פעיל
הששוואה אפשר לפני עשר ולא באמת צריך לספור פאמים את המעטפות שקית 18 באמת מיותרת פשוט להיות סבל....

האישה הכושית

משתמש צעיר
לכל מי שמתלונן על שקית 18 העצה היא פשוטה מאוד לא לקחת את כל הפתקים אלא להשליך לפח האשפה הסמוך
או לעשות את מה שאני עשיתי לחלק לכל ילדי בני ברק שהתדפקו על דלתותינו ערמות פתקים בשעה תשע...
ואגב הם פשולחים את זה למיחזור במקרה הטוב

חיולה

משתמש מקצוען
לכל מי שמתלונן על שקית 18 העצה היא פשוטה מאוד לא לקחת את כל הפתקים אלא להשליך לפח האשפה הסמוך
או לעשות את מה שאני עשיתי לחלק לכל ילדי בני ברק שהתדפקו על דלתותינו ערמות פתקים בשעה תשע...
ואגב הם פשולחים את זה למיחזור במקרה הטוב
אצלנו שלחו לכל המזכירים שמי שלא מגיע לקליטה עם שקית 18 לא יקבלו אותו והוא יצטרך לחזור לקלפי להביא

זושא כץ

משתמש מקצוען
אצלנו שלחו לכל המזכירים שמי שלא מגיע לקליטה עם שקית 18 לא יקבלו אותו והוא יצטרך לחזור לקלפי להביא
אז בהדרכה אמרו שלא צריך לשים שם את כל הפתקים אלא מעט ממש
בשביל הסדר הטוב.
ואני לקחתי את כל המזוודה לילדים
והשארתי בשקית רק את מה שהיה בכוורת.
את המעטפות לקחתי גם
ולא אמרו לי מילה.

Gilad1

משתמש חדש
למי שיש בעיות בריאותיות זה יכול לפגוע לו בבריאות בוודאות. המשקל של השק אצלנו היה להערכתי כ 25-30 קג

הקה

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
המלצה לפעמים הבאות:
א- לסנכרן כל הזמן בין הרשימות.
ב- חובה לצאת להפסקה מידי פעם. אם יש עומס אפשר לתת לאחד מחברי הוועדה או מפקח טוהר הבחירות שגם ככה משועממים למלאות את מקום המזכיר בינתיים עד שהוא יוצא ל: סיבוב 2-3 דקות כל שעה- שעה וחצי- כדי למנוע תוצאות לא נעימות של ישיבה ממושכת. הפסקות אוכל- חובה! שירותים- חובה! וגם למנחה- מעריב בעיקר לגברים.
ג- בספירה 2 המזכירים פותחים מעטפות, רק לשים לב לא לומר יחד כי אז זה מבלבל את חברי הוועדה
ד- בין רשימות דומות בשם- את הרשימה הפחות נפוצה לומר עם הכינוי- למשל- ט, לעומת ב- הבית היהודי.
ה- בכל חמישי החברי ועדה אומרים- סוגר, ובודקים שאצל שתיהם זה ככה

שלום053

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
מישהו יודע מתי הם מכניסים את התשלום בחשבון? (למזכירים)

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכה

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל:
נקרא  2  פעמים

אתגר AI

געגוע קיצי • אתגר 138

לוח מודעות

למעלה