רק לעדכן שהכל אפשרי
בקלפי שלי היו 700 בז"בים ויותר מ550 מצביעים ולמרות הכל ב23:00 סיימנו הכל
כי בתכנון נכון וסדר אפשר להגיע ל22:00 כשנשאר אך ורק את הספירה בפועל
לדוג' את כל עשרות החתימות על הפרוטוקולים למיניהם סיימנו בתשע וכן הלאה..
רק לעדכן שהכל אפשרי
בקלפי שלי היו 700 בז"בים ויותר מ550 מצביעים ולמרות הכל ב23:00 סיימנו הכל
כי בתכנון נכון וסדר אפשר להגיע ל22:00 כשנשאר אך ורק את הספירה בפועל
לדוג' את כל עשרות החתימות על הפרוטוקולים למיניהם סיימנו בתשע וכן הלאה..
ממש לא פעם ראשונה, בגלל זה הייתי מופתע שגם עם ניסיון היה קשה.
לדעתי אין שום סיכוי לסיים בשעה כזו אם עשית הכל לפי הכללים: לספור פעמיים את כל המעטפות, להביא את כל החמורים כולל השקית הכבדה ביקום 18 שרק אלי האנה מצליח להרים בלי להזיע וכו' אם פתחת ישר את התיבה וספרת את הקולות ולפי זה הסקת כמה מעטפות יש לך וגם ככה הסקת כמה מחיקות יש לך והשארת שם את שקית 18 שם רק ככה אפשר לסיים בשעה כזו (ואגב אני חושב שרוב המזכירים עובדים כך)
אצלי הפוך, הייתי שני והמזכיר הראשון לא ידע כלום
אצלנו שלחו לכל המזכירים שמי שלא מגיע לקליטה עם שקית 18 לא יקבלו אותו והוא יצטרך לחזור לקלפי להביאלכל מי שמתלונן על שקית 18 העצה היא פשוטה מאוד לא לקחת את כל הפתקים אלא להשליך לפח האשפה הסמוך
או לעשות את מה שאני עשיתי לחלק לכל ילדי בני ברק שהתדפקו על דלתותינו ערמות פתקים בשעה תשע...
ואגב הם פשולחים את זה למיחזור במקרה הטוב
אז בהדרכה אמרו שלא צריך לשים שם את כל הפתקים אלא מעט ממשאצלנו שלחו לכל המזכירים שמי שלא מגיע לקליטה עם שקית 18 לא יקבלו אותו והוא יצטרך לחזור לקלפי להביא
למי שיש בעיות בריאותיות זה יכול לפגוע לו בבריאות בוודאות. המשקל של השק אצלנו היה להערכתי כ 25-30 קגאצלנו שלחו לכל המזכירים שמי שלא מגיע לקליטה עם שקית 18 לא יקבלו אותו והוא יצטרך לחזור לקלפי להביא
בדיוק, אצלנו המנהל איזור שלח הודעה והבהיר לנו שצריך להביא את השקית הזו לקליטהאצלנו שלחו לכל המזכירים שמי שלא מגיע לקליטה עם שקית 18 לא יקבלו אותו והוא יצטרך לחזור לקלפי להביא
2008 ש"חמישהו יודע כמה משקיף מקבל ליום שלם?
ומתי הוא אמור לקבל?
מידיעה מוחלטת?2008 ש"ח
כן. אני הייתי משקיפה וזה מה שכתבו לי.מידיעה מוחלטת?
מטעם איזו מפלגה?כן. אני הייתי משקיפה וזה מה שכתבו לי.
יהדות התורה.מטעם איזו מפלגה?
יכול להיות שזה לא משתנה,יהדות התורה.
לא ידעתי שזה משתנה ממפלגה למפגלה.
באיזו מפלגה את היית?יכול להיות שזה לא משתנה,
רק רציתי לדעת אם היית באותה מפלגה כמוני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: