כשתחשוב שהבנת...
משתמש פעיל
כמו תמיד, מה אתה עושה, כישורים, בקשות, שאלות מקצועיות וזהו,
7 דקות לקח
7 דקות לקח
איזה ציון??מישהו יודע כמה ציון מינימום צריך משקיף?
אחרי המבחן קיבלתי ציון 100/180 מה זה אומר?איזה ציון??
התכונת מפקח לא משקיף..מישהו יודע כמה ציון מינימום צריך משקיף?
מה זה אומר שאלות מקצועיות?כמו תמיד, מה אתה עושה, כישורים, בקשות, שאלות מקצועיות וזהו,
7 דקות לקח
נכון טעותהתכונת מפקח לא משקיף..
הוזמנתי לראיון למזכיר קלפי, אני יכול להירשם גם למפקחי טוהר בחירות שבמקרה ולא אתקבל לאחד אני ילך על השני?
לאחר ניסיון להירשם גם למפקח טוהר בחירות, המערכת לא נותנת למי שנרשם להיות מזכיר קלפי והתחיל את תהליך המיון להירשם גם למפקחי טוהר בחירות.אפשר
בבני ברק יש הרבהמזכירות חרדיות נראה לי ממש מעט.
נרשמתי, אך לא עברתי את תהליך הלומדה והבחינה - כלומר מבחן.לאחר ניסיון להירשם גם למפקח טוהר בחירות, המערכת לא נותנת למי שנרשם להיות מזכיר קלפי והתחיל את תהליך המיון להירשם גם למפקחי טוהר בחירות.
אני מאמין שכן, תנסה בקישור הבא - https://www.gov.il/he/Departments/General/purityinspector25נרשמתי, אך לא עברתי את תהליך הלומדה והבחינה - כלומר מבחן.
האם ניתן להירשם כמפקח? או שימנעו ממני?
נפתחו עכשיו עוד תאריכיםמנסה להירשם לראיון, כל התאריכים תפוסים, מה עושים ?
צריך קשוֹריםמישהו יודע איפה אני נרשמת למשקיפה מטעם ג'?
מעניין גם אותי כבר אתמול שאלתישלום רב
האם יש למישה ידע מוסמך שהשכר של מזכירי קלפי עלה
מוסמך אני מתכוון מועדת הבחירות ולא מחבר של חבר של חבר של חבר שיש לו קשר עם שכן של החבר וכו'....
תודה רבה
למזכיר זה כבר נסגרבגלל שהיתעכבתי עם המבחן המערכת פלטה אותי
מישהוא יודע מתי יש מועד להרשמה למזכיר קלפי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: