כןלמה זה לא נכנס לזום
בלחיצה על מפגש השקה זה לא נכנס לשום מקום
יכול להיות שזה יפתח לזום רק קרוב לפגישה ?
קצת על החומרמה שואלים בראיון?
לשבת כל היום בקלפי עם אפוד ועליו מצלמת גוף, ולעשות מה ש"בא לך", אח"כ להסריט גם את ספירת הקולות והבייתה.מה המחיר למפקח טוהר בחירות, ומה בגדול זה דורש?
מישהו קיבל מייל
תשובה?
הזמנה לראיון?
עשיתי את המבחן וכל ההרשמה מתי מקבלים תשובה? (במקרה והתקבלתי)
יש פה כאלה שכבר קיבלו תשובה?
אני עשיתי את המבחן באמצע שבוע שעברלוקח להם זמן כמה שבועות
בעיקר שואלים אותך על עברך, ומה הנסיון שלך בעבודה מול אנשים,אני עשיתי את המבחן באמצע שבוע שעבר
עכשיו קיבלתי שהתקבלתי וצריך לקבוע ראיון
מישהו יכול אולי להגיד לי מה צריך לדעת בראיון הזה
מה זאת אומרת שאלות על עברי?בעיקר שואלים אותך על עברך, ומה הנסיון שלך בעבודה מול אנשים,
שואלים אותך אם אתה יודע מה התפקיד, ולמה אתה רוצה לעבוד בזה
וכמה שאלות בודדות על החומר שלמדת במצגת
מה עשית עד היום, אל דאגה גם אם אתה למדת רק בישיבה אפשר להדגיש הרבה דברים שיש בהם מן הרצינות והעמידה בלחצים, למשל סוגי שטעלס שוניםמה זאת אומרת שאלות על עברי?
לא לחוץ ב"ה הספקתי כבר לעשות כמה דברים בחיים במצבי לחץמה עשית עד היום, אל דאגה גם אם אתה למדת רק בישיבה אפשר להדגיש הרבה דברים שיש בהם מן הרצינות והעמידה בלחצים, למשל סוגי שטעלס שונים
תלוי מי המראיין יש כאלה שלא שאלו אותם ולא עניין אותם כלום, לדעתי עדיף ללכת על בטוח וליצור רושם טוב
בשנים האחרונות? במה?עד היום פשוט עבדתי במשרות אחרות בקלפיות
יש להם איך לבדוק את זה?שלא יפסלו אותך
לא יודע, אבל אם זה היה משהו רשמי ורשום על שמך - לא הייתי ממליץ לך לשקריש להם איך לבדוק את זה?
מה זה אומר למה אני רוצה לעבוד בזה? - מה אמורים לענות על שאלה כזאת?בעיקר שואלים אותך על עברך, ומה הנסיון שלך בעבודה מול אנשים,
שואלים אותך אם אתה יודע מה התפקיד, ולמה אתה רוצה לעבוד בזה
וכמה שאלות בודדות על החומר שלמדת במצגת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: