דרוש מידע מזכירי קלפי בחירות 2022

חיי יצחק

משתמש מקצוען
הוזמנתי לראיון למזכיר קלפי, אני יכול להירשם גם למפקחי טוהר בחירות שבמקרה ולא אתקבל לאחד אני ילך על השני?

ציני בכיר

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
יוצרי ai
אני עשיתי את המבחן באמצע שבוע שעבר
עכשיו קיבלתי שהתקבלתי וצריך לקבוע ראיון

מישהו יכול אולי להגיד לי מה צריך לדעת בראיון הזה
מוזר אני עשיתי מבחן יום אחרי שהיה אפשר ועוד לא קיבלתי תשובה

D

Deleted 66182

אורח
תכלס בשטח יש מזכירות או משקיפות- נשים חרדיות?

זהו שמי!

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
הוזמנתי לראיון למזכיר קלפי, אני יכול להירשם גם למפקחי טוהר בחירות שבמקרה ולא אתקבל לאחד אני ילך על השני?

לתועלת הציבור...
קבלתי את ההודעה הבאה:

ועדת הבחירות המרכזית לכנסת ה-25, מזמינה אתכם להירשם לתפקיד מפקח טוהר הבחירות החל מיום רביעי 24.8.2022 בשעה 10:00 ועד יום חמישי, 1.9.2022 בשעה 20:00.
ככל והנכם מעוניינים להגיש מועמדותכם, עליכם להיכנס לאתר ועדת הבחירות, ממחשב נייח או מחשב נייד ולבצע את כל הליך הרישום כולל לומדה ומבחן.
ככל שהגשת מועמדות לתפקיד מזכיר ועדת קלפי וסיימת את שלב המבחן המקוון, אין באפשרותך להתמיין לתפקיד מפקח טוהר הבחירות.
בברכה ועדת הבחירות המרכזית לכנסת ה-25

DDESIGN

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
מנסה להירשם לראיון, כל התאריכים תפוסים, מה עושים ?

יד2

משתמש מקצוען
נפתחו זמנים לראיון בזום היום ומחר אחהצ בועדת רמלה לוד

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  97  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה