תשובה מצויינת! וצפויה!מה זה אומר למה אני רוצה לעבוד בזה? - מה אמורים לענות על שאלה כזאת?
אני עובד כי אני רוצה כסףףף
אל תגיד שום מניע אידיאולוגי מפלגתי
תשובה מצויינת! וצפויה!מה זה אומר למה אני רוצה לעבוד בזה? - מה אמורים לענות על שאלה כזאת?
אני עובד כי אני רוצה כסףףף
תקרא כמה הודעות למעלה .יש משיהו שיכול להגיד לי איפה בודקים מה השכר של מזכיר ?
אני מחפש מקור מוסמך ומדוייקתקרא כמה הודעות למעלה .
אפשרהוזמנתי לראיון למזכיר קלפי, אני יכול להירשם גם למפקחי טוהר בחירות שבמקרה ולא אתקבל לאחד אני ילך על השני?
מה המקור ?2868 ברוטו
הפחתת מס של 25%
מוזר אני עשיתי מבחן יום אחרי שהיה אפשר ועוד לא קיבלתי תשובהאני עשיתי את המבחן באמצע שבוע שעבר
עכשיו קיבלתי שהתקבלתי וצריך לקבוע ראיון
מישהו יכול אולי להגיד לי מה צריך לדעת בראיון הזה
זה לפעמים גם קשור לאזוריםמוזר אני עשיתי מבחן יום אחרי שהיה אפשר ועוד לא קיבלתי תשובה
במזכירות חרדיות נתקלתיתכלס בשטח יש מזכירות או משקיפות- נשים חרדיות?
הוזמנתי לראיון למזכיר קלפי, אני יכול להירשם גם למפקחי טוהר בחירות שבמקרה ולא אתקבל לאחד אני ילך על השני?
אפשר
לתועלת הציבור...
קבלתי את ההודעה הבאה:
ועדת הבחירות המרכזית לכנסת ה-25, מזמינה אתכם להירשם לתפקיד מפקח טוהר הבחירות החל מיום רביעי 24.8.2022 בשעה 10:00 ועד יום חמישי, 1.9.2022 בשעה 20:00.
ככל והנכם מעוניינים להגיש מועמדותכם, עליכם להיכנס לאתר ועדת הבחירות, ממחשב נייח או מחשב נייד ולבצע את כל הליך הרישום כולל לומדה ומבחן.
ככל שהגשת מועמדות לתפקיד מזכיר ועדת קלפי וסיימת את שלב המבחן המקוון, אין באפשרותך להתמיין לתפקיד מפקח טוהר הבחירות.
בברכה ועדת הבחירות המרכזית לכנסת ה-25
משקיפות יש מלא.תכלס בשטח יש מזכירות או משקיפות- נשים חרדיות?
מתקשרים לוועדה.מנסה להירשם לראיון, כל התאריכים תפוסים, מה עושים ?
לי היה היוםלי יש מחר ב16:15-16:30 בועדת רמלה לוד
מה השאלות ששואלים בערך?לי היה היום
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: