משה מנדלוביץ
משתמש מקצוען
לא בודקיםלמישהו יש תשובה??
השאלה אם מותר לשקר ולומר בראיון, וכן להצהיר בכתב, שלא עבדת מטעם מפלגה וכו'
לא בודקיםלמישהו יש תשובה??
מי שאף פעם לא משקר אפילו כשעפ"י הלכה מותר, אז גם כעת שלא ישקר. אבל מצד ההלכה היבשה לא נראה לי שיש בעיה.לא בודקים
השאלה אם מותר לשקר ולומר בראיון, וכן להצהיר בכתב, שלא עבדת מטעם מפלגה וכו'
למישהו יש את המספר של ועדת אשדוד ?
ואת המספר של ועדת לוד?
או לפחות יודע איך אפשר להגיע למספרים הישירים של הועדות האלו?
|
אפשר פשוט לומר יום לפני הבחירות שנכנסתם לבידודלכל אלו שכבר היו מזכירים:
האם לאחר הראיון הפרונטלי ניתן עדיין להתחרט ולבטל? ואם כן איך?
ואיך אפשר לשבת על הכיסא כ"כ הרבה שעות? מה עושים כדי לא להירדם עד שמסיימים את כל תהליך הקליטה- אני מבינה שערים מ6 בבוקר עד 2 בלילה?
בראיון אמרו לי שמסתבר שיהיה צורך בלבוש מלא מלאהוזמנתי להדרכה כמזכיר בקלפי למבודדים/קורונה, מישהו יודע לגבי מזכירי קלפי קורונה האם צריכים כל היום להיות עם הסרבל הלבן?
אשקלון? יש למישהו?
רמלוד
פרטי ההתקשרות עם הוועדה:
טל-וואטסאפ: 08-9574283
פקס: 08-9574298
דוא"ל: v12 @Bechirot.gov.il (כמובן בלי הרווח לפני ה@)
היית כבר בהדרכה רגילה????קיבלתי תשובה ששובצתי בקלפי בבית חולים, ובהמשך יקראו לי להדרכה, האם יש מבחן? כי אין ספירת קולות
קודם כל יש הפסקה, והחל מהבחירות האלה יש שתי מזכירים בכל קלפי אז בכלל קל לצאת כמה פעמים שרוצים.לכל אלו שכבר היו מזכירים:
איך אפשר לשבת על הכיסא כ"כ הרבה שעות? מה עושים כדי לא להירדם עד שמסיימים את כל תהליך הקליטה- אני מבינה שערים מ6 בבוקר עד 2 בלילה?
מחפשת את המספר הישיר של ועדת אשקלון,אשקלון? יש למישהו?
אשדוד נמצאת תחת אשקלון
זה המס' של הוועדה באשדוד (שנמצאת תחת אשקלון)086219251אשקלון? יש למישהו?
אשדוד נמצאת תחת אשקלון
מס' נוסף: 086219252מחפשת את המספר הישיר של ועדת אשקלון,
יש למישהו?
יש ענין בקלפיות קורונה? תנאים שונים? מה העדיפותהיית כבר בהדרכה רגילה????
באיזה ועדה ???
תמיד אפשר לבטל, אין שום סעיף שמחייב. רק במקרה שכבר נלקח החומר של הקלפי ביום ששי שקודם הבחירות, זה כבר סיפור אחר.לכל אלו שכבר היו מזכירים:
האם לאחר הראיון הפרונטלי ניתן עדיין להתחרט ולבטל? ואם כן איך?
ואיך אפשר לשבת על הכיסא כ"כ הרבה שעות? מה עושים כדי לא להירדם עד שמסיימים את כל תהליך הקליטה- אני מבינה שערים מ6 בבוקר עד 2 בלילה?
בעלי גם קיבל את המייל הזה ואני לא.האם יש כאן עוד מזכירים בוועדן דן שעדיין לא קיבלו הודעה בנוסח שהובא כאן למעלה
מעניין אותי לדעת מדוע לא קיבלתי כל הודעה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: