ברור שיש לו השפעה, אבל תלוי כמה ירצה לעזור, וגם מי האחראי עליו.לדעתכם יש לחבר הוועדה האיזורית השפעה על השיבוצים ? אני רוצה שישימו אותי עם מזכיר 2 גבר ולא אשה,
יש סיכוי ?
ברור שיש לו השפעה, אבל תלוי כמה ירצה לעזור, וגם מי האחראי עליו.לדעתכם יש לחבר הוועדה האיזורית השפעה על השיבוצים ? אני רוצה שישימו אותי עם מזכיר 2 גבר ולא אשה,
יש סיכוי ?
ברור שיש לו השפעה, אבל תלוי כמה ירצה לעזור, וגם מי האחראי עליו.
מי בירושלים ?
השאלה האם מישהו בודק את זה...יש להם הם יכולים להסתכל בפרוטוקולים של בחירות קודמות כל חבר ועדה או משקיף שנכנס לקלפי נרשם בפרוטוקול
אפשר לשלוח מייל לוועדה עם הבקשות ולהתקשר בטלפון עוד שבועיים כשמתחילים השיבוצים.לדעתכם יש לחבר הוועדה האיזורית השפעה על השיבוצים ? אני רוצה שישימו אותי עם מזכיר 2 גבר ולא אשה,
יש סיכוי ?
אני ביקשתי את זה מיד בראיון הראשון. הם שאלו אם יש משהו מסוים שאני מבקש, ואמרתי שאני מבקש שיבוץ עם גבר.לדעתכם יש לחבר הוועדה האיזורית השפעה על השיבוצים ? אני רוצה שישימו אותי עם מזכיר 2 גבר ולא אשה,
יש סיכוי ?
לכאורה הכונה מזכיר ועדת קלפי רגילהקבלתי הודעה שהתקבלתי ל"מזכיר ועדת קלפי בקהילה"
מישהו יודע מה הכוונה?
קבלתי הודעה שהתקבלתי ל"מזכיר ועדת קלפי בקהילה"
מישהו יודע מה הכוונה?
אז כתוב מפורש: הכונה לקלפיות שאינן רגילותבשיבוץ ההדרכה היה פירוט
ועדת הבחירות רמלה-לוד
שלום רב,
אנו מתכבדים להזמינך להשתבץ להדרכה פרונטלית לתפקיד מזכיר ועדת קלפי בקלפיות קהילה (חולים מאומתים/מבודדים)
משהוא יכול להעלות לכאן את טופס האישור על פרטי חשבון הבנק למזכירי קלפי שהיה צריך להוריד מתוך המערכת משום מה זה נחסם לי תודה וסתם אגב האם מומלץ לעבור על הלומדה לפני ראיון או שאין צורך ישר כך
אני הבנתי שצריך גם וגם.
לא נכון. מנסיוןאני הבנתי שצריך גם וגם.
עדיין לא עברתי הדרכה רגילה, בתקווה שזה אכן ג'וב טוב, זה מה שאני מנסה לברר.עשית כבר הדרכה רגילה?
איך קיבלת את הג'וב??
באיזה ועדה
חברה שלחה לי שנפתח עכשיו שוב כי חסרים מזכיריםנרשמתי לפני שבוע וחצי בלינק ששלחה לי חברה
מרכז מידע לבחירות לכנסת ה-24
www.bechirot.gov.il
ואז הועברתי ללומדה אך לא הספקתי לסיים את הלימוד שם וגם לא להבחן...
כעת כבר כמה ימים שאני לא מצליחה להיכנס לשם שוב האם זה בגלל שלומדה והמבחן זה חלק מההרשמה שבעצם נסגרה כבר??
ואם כן, הבנתי שחסרים המון מזכירים האם יתכן ותפח הרשמה נוספת?
תודה רבה!!
תלחצי על מעבר לשלב הבא ואז תראי שזה נסגר..חברה שלחה לי שנפתח עכשיו שוב כי חסרים מזכירים
בהצלחה
תלחצי על מעבר לשלב הבא ואז תראי שזה נסגר..
ואגב-
שם אני כבר נרשמתי רק את הקישור של הלומדה והמבחן רציתי לפתוח ולא הצלחתי.
אולי יש כאן למישהו קישור תקין, ואני אוכל לבדוק שוב?
תודה!
איפה בדיוק הכנסת שם משתמש?אני נכנסתי עכשיו על משתמש שפתחתי לבעלי ובסוף הוא לא נבחן
ואני רואה שכן פתוח לו לבצע את המבחן
פורטל הפונים (electiontraining.co.il)איפה בדיוק הכנסת שם משתמש?
זה לא עובר בכלל לשלב הבא.
אולי נכנסת דרך קישור אחר?
מוזר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: