צריך להיות שם לפני 10 בלילה ועד ממש לפנות בוקרכמה שעות עבודה זה ובאיזה שעות? (- באיזה שעה מתחילים ועד מתי)
תתקשר אליהם הם עונים מהר
יש כמה תאריכים בשבוע הבא,ההדרכה בסמינר רמת אפעל ב-16.2 במשך 3.5 שעות
איפה שאני הייתי, היה צריך להגיע באזור 7 (אפשר/מומלץ לאחר באיזה שעה ) עד 3 - 4צריך להיות שם לפני 10 בלילה ועד ממש לפנות בוקר
להגיע בשבע זה מתי שיש קלפיות שמסיימות ב-8? או שלא קשור?איפה שאני הייתי, היה צריך להגיע באזור 7 (אפשר/מומלץ לאחר באיזה שעה ) עד 3 - 4
מאמין שהפעם זה עשוי להשתנות, עקב הקורונה כל הקונספט יהיה שונה..
אני נרשמתי למזכיר וביקשתי בראיון להיות קולט, מסכימים רק למי שהיה פעמיים מזכיר, קולט קדמי מסכימים גם למי שהיה רק פעם אחת מזכיראיך נרשמים לקולטים?
כמובן, זה כי צריכים להתכונן, לעבור תדריך במקום ולהשתעמם כהוגן.להגיע בשבע זה מתי שיש קלפיות שמסיימות ב-8? או שלא קשור?
הם מחוסנים? מחלימים?מישהו נוסע מחר להדרכה למזכירים ותיקים ברמת אפעל?
שני אברכים מעוניינים להצטרף
אני נרשמתי למזכיר וביקשתי בראיון להיות קולט, מסכימים רק למי שהיה פעמיים מזכיר, קולט קדמי מסכימים גם למי שהיה רק פעם אחת מזכיר
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: