מה קשור חרדותדי להכניס אנשים לחרדות מיותרים!!
לסגור את האשכול!!
יש הרבה מקרים שבהם התינוק נפטר בגלל חנק במיטת ההורה, נפילות וכדומה,לא שמעתי על תינוק שנפטר בשינה על מיטת הורה
ובעריסה קורה המון לא עלינו
אחיין שלי נפטר ככה.לא שמעתי על תינוק שנפטר בשינה על מיטת הורה
ובעריסה קורה המון לא עלינו
בדיוק! אבל זה שווה את 6 הימים שהוא פעיל. לדעתי.ואז בשבת א"א לישון מרוב לחץ כי המכשיר אסור לשימוש בשבת.
כנראה יש לה דגם ישן. בייביסנס 7 לא טועה. מעולם לא ציפצף לי.בעניין המוניטור,לגיסתי קרה כמה פעמים שזינקה באמצע הלילה טרופת נשימה כתוצאה מהצפצוף,וגילתה שב''ה הכל בסדר...
קחו את המוניטור בערבון מוגבל...
אפשר לדעת מתי שינו גירסה בפעם האחרונה?כל כמה שנים משנים גירסה - פעם על הבטן ופעם על הגב.
אני לא מעודכן בגירסה האחרונה....
בכל אופן אצלנו משכיבים רק על הבטן.
לא ב17 שנים האחרונות.אפשר לדעת מתי שינו גירסה בפעם האחרונה?
פעם כולם השכיבו על הבטן והיתה יותר תמותה של תינוקות. למה נראה לך חכם לחקות הרגלים של דורות קודמים שמתברר כיום שהם לא מומלצים?אמא שלי וסבתא שלי גדלו את כולם על הבטן.
אם כך אז זה ממש מסוכן לו על הבטן. הוא עלול להשאר לשכב בתוך הפליטה שלו בלי יכולת לנשום. ההמלצה במקרה כזה היא טיפונת הגבהה למזרן.הקטן שלי פלטן והרבה יותר מסוכן שהוא על הגב והפליטה נכנסת לאף!
אולי הוא לא מצפצף כי הוא לא עובדכנראה יש לה דגם ישן. בייביסנס 7 לא טועה. מעולם לא ציפצף לי.
חבל שמצוטטים אדם אנטי רפואי.כאן יש מאמר מעניין בנושא
הקטנת הסיכון למוות בעריסה
תסמונת מוות בעריסה (Sudden Infant Death Syndrome) הינה גורם המוות השכיח ביותר בקרב תינוקות עד גיל שנה. בישראל שכיחות התופעה הינה 2 תינוקות לכל 1000 לידות. לפניכם מדריך להקטנת הסיכון לתסמונת זו | מאת ד"ר גיל יוסף שחר (M.D)rambam-medicine.org.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: