כל כמה שנים משנים גירסה - פעם על הבטן ופעם על הגב.
אני לא מעודכן בגירסה האחרונה....
בכל אופן אצלנו משכיבים רק על הבטן.
אני לא מעודכן בגירסה האחרונה....
בכל אופן אצלנו משכיבים רק על הבטן.
אמא שלי וסבתא שלי גדלו את כולם על הבטן.למה זה נראה לך שזה 100 אחוז בסדר? יש מחקרים ברורים בנושא ויש דין של ונשמרתם ולכן אולי כדאי לשאול רב אם מותר לעשות את זה ואני לא מגזימה . כמו שאנחנו שמים מעקה לגג למרות שלא בהכרח מי שיעמוד בקצה יפול. לא נוסעים באדום אפילו שזה לא בהכרח אומר שמי שנוסע באדום יפגע וכו... כך אנחנו עושים מה שהרופאים ממליצים בגדר השתדלות. ברור שזה לא חייב להיות שזה מונע את כל נמיקרים אבל אחוז גדול יכול להימנע כך.
ניתן להשכיב על הבטן להרדים ואז להפוך. מומלץ מידי פעם לשים על הבטן להתפתחות תקינה אבל לילה שלם אנחנו לא יכולים להשגי שהתינוק יקבל אוויר ולכן חייבים מחובת ונשמרתם להפוך את הינוק גם אם זה יותר נח לנו שהוא על הבטן. כותבת לך בתור חובשת שמכירה ויודעת את ההמלצות ויודעת גם את הסיבות להמלצה .
ציטוט:
שינה של התינוק על הבטן עלולה לגרום לו לשאוף מתוך הסדינים שראשו מונח עליהם.
קמפיין שנעשה בארצות־הברית בשנות ה־90 של המאה הקודמת להשכבת תינוקות על הגב לקראת השינה הפחית ב־50% את מספר המקרים של מוות בעריסה. כמעט כל החוקרים תמימי דעים שהירידה בשכיחות של מקרי המוות היא תוצאה של השינוי בהרגלי השינה של התינוקות.
השכבה על הבטן בזמן ערות, לעומת זאת, אינה מסכנת את התינוק ואפילו מומלצת: היא מחזקת את חגורת הכתפיים ומעודדת את ההתפתחות המוטורית. נוסף על כך, התנוחה הזאת מונעת את השטחת הגולגולת בחלקו האחורי של הראש - השטחה שנצפית לעיתים קרובות אצל תינוקות ששוכבים הרבה על הגב. עם זאת ההשטחה הזאת אינה גורמת לנזק כלשהו והיא חולפת, אך מדובר בבעיה אסתטית שבמקרים רבים מעוררת חרדה אצל הורים.
לא שמעתי על תינוק שנפטר בשינה על מיטת הורהלהיפך,
צריך להשכיב על מיטת תינוק בטיוותית
ולא במיטת הורה
אני שמעתי,לא שמעתי על תינוק שנפטר בשינה על מיטת הורה
ובעריסה קורה המון לא עלינו
יש לי את המכשיר הזהההוראות הן לא להשכיב על הבטן.
יש לקנות מכשיר 'מוניטור' ששמים מתחת לסדין העריסה, ואז רגוע יותר להשכיב על הבטן, כי הוא מצפצף במצב של הפסקת נשימה.
נו נו כאשת @רפורמה חרדיתאמא שלי סבתא שלי שוויגר כולם כולם השכיבו רק על הבטן.
המחקר אצלנו במשפחה המאוד מורחבת הוכיחה את עצמה וכולם משכיבים על הבטן.
יכולה להגיד ברור יותר מה צריך לבדוקשמעתי מדיין בקהילה שלנו
שצריך לבדוק עם יש שרותים בחדר שינה
שפתח חגר השרותים יהיה לצד
או שתהיה דלת כפולה לשרותים
יכול להיות גם וגם אני לא זוכרת בדיוק, דבר שצריך לבדוק ירחם ה'
מה זה אצלנו?בכל אופן אצלנו משכיבים רק על הבטן.
אכן. אמא סבתא ולמעלה בקודשמה זה אצלנו?
יש לכם מסורת?
מנהג אבותינו בידינו?
חבל להפחית מרצינות העיניין. לי זה קרה ל"ע. באופן אישי. התינוק ישן על הבטן. ולא קם בבוקר.
מש חבל לזלזל בחומרת הענין,אכן. אמא סבתא ולמעלה בקודש
חבל..אכן. אמא סבתא ולמעלה בקודש
כמובן, כמו כל הורה חדש, חקרתי שאלתי כולם אמרו לי שהם השכיבו ככה וכך הורו לי...מש חבל לזלזל בחומרת הענין,
בדורות קודמים גם לא היה אנטאיביוטיקה ולא ידעו לבצע צינתורים,
אתם גם נמנעים מהלהיעזר בזה?
חשוב מאד גם בחורף וגם בקיץ לשמור על זרימת אוויר טבעי מבחוץתינוק שישן רגיל, לא מידי מכוסה, בחדר לא מדי מחומם, על הגב, שמיכה לא על הפנים,
יש סיכוי שזה ח"ו יקרה לו?
דלת השרותים שתהיה צדדית ולא מול המיטותאחינית שלי נפטרה ממות בעריסה
היא שכבה אז על הבטן
יכולה להגיד ברור יותר מה צריך לבדוק
לגבי דלת השירותים
בגלל טומאה?דלת השרותים שתהיה צדדית ולא מול המיטות
או דלת כפולה לשרותים
זה היה אחרי מיקרה בשכונה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: