GolanArt
משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הדמיות בתלת מימד
D I G I T A L
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י טפטים;2456814:אני לא מבינה,איך רתם רוצים שנתקין את זה?
אם לפני ההתקנה אני מקבלת הודעה מפחידה שיכול להיות נזק בלתי הפיך למחשב, ונטפרי לא אחראית לזה????
בינתיים לא התקנתי. מחכה לשמוע מה יש לכם לומר על זה.
שאלה במקומה.
אני אסביר:
לכל תוכנה יש תנאי שימוש שאתם מסכימים להם בהרף עין: נקסט > נקסט> אקספט> נקסט >אוקיי, והתוכנה מותקנת. אם תעניינו תראו שיש שם הזהרות ע"ג הזהרות.
בנטפרי החליטו להדגיש את זה מאד.
מלבדי, יש עוד המווון שהתקינו את הווייפרי. אף אחד לא התלונן על נזק, עד כמה שידוע לי כולם מרוצים. אבל, התוכנה הזו היא חינמית ומאחר שכך, אין לנו את התקציב להחזיק אדם שיתן שירות במקרים של בעיות (בדיוק כמו שיש בעיות בכל תוכנה, גם בתוכנה של אלפי דולרים).
בהרבה מן המקרים הבעיה היתה במחשב של המשתמש והוא היה בטוח שהבעיה בוויפרי. אדם לא הצליח להתחבר לאינטרנט וכל מיני כאלו מקרים שעלולים להתפרש כנזק. וכמו בכל תוכנה, צריכים לתת שירות בזמן אמת, ואין לנו את כח האדם עבור זה, אל תשכחו, מפתחי נטפרי עמלו עליה ואתם מקבלים אותה בחינם.
אשר ע"כ, אנחנו מדגישים את מה שכולם מסווים ע"מ למנוע כאב ראש ועיכובים מיותרים ואנחנו מעדיפים להמשיך ולפתח את התוכניות שלא נגמרות, עוד הגנה ועוד הגנה ועוד שכלול ועוד ועוד....
נכתב ע"י wald;2456839:אותי מרתיע הקטע שהסרה כרוכה בתשלום מאה ש"ח.
מי שלא מכיר את המדיניות של נטפרי, זה בהחלט יכול להראות לו חשוד, נותנים חינם, אח"כ עושים עליך את הכסף... אבל מי שמכיר את המדיניות, יודע שמדובר כאן שוב בהגנה,
הגנה נגד הכסיל הזקן... ודי לחכימא...