רק זה או כל שמפו נגד קשקשים?שמפו הד & שולדרס להפסיק להשתמש!!
לי ידוע רק עליו, כי הוא חזק מאדרק זה או כל שמפו נגד קשקשים?
אגב, גם נשירה קלה בצידי הראש (כך שמהכיפה בולט "מפרץ")...שמעתי על שמפו בשם פליקסל שעוזר מאד
וכעת בשביל ידיד שסובל בדיוק מאותה בעיה שתוארה בראש האשכול אם מישהו יכול לתמצת את הפתרומות הטובים ביותר והאידיאליים ביותר לבן ישיבה
תודות מראש...
פשוט התבלבתי מרוב עצות ועצות סבתא
מבשלים הדסים ( כן כן , של סוכות)לשיער דליל מה עושים?
אולי זה משתנה מאדם לאדם, לי היתה נשירה ואני לא אוכלת את הדברים האלה ועדיין יש לי קצת והשיער לא חזר לעצמו מלפני שנתיים וחצי.לאח שלי גם היתה נשירה כשהיה בחור,
ורופא אמר לו :לא לאכול -
-בשר אדום
-מטוגן
-חומץ
וב"ה השיער צמח לו
אפשר להרחיב על הדברים הנ"ל?שמן קוקוס ולימון, זה 2 הדברים היחידים שעוזרים, כרגע!!
אני קניתי מינוקסי ואמרו לי שזה עוזר גם למילוי אזורים דלילים.אני גם סבלתי מזה
עד שמשלימים עם זה או טסים לטורקיה ומשתילים שם שיער
אומנם:
אפשר ל
לימון- לסחוט ופשוט למרוח על השיער (כמו קרם).אפשר להרחיב על הדברים הנ"ל?
איפה משיגים? ואיפה שמים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: