ישן, אבל בכל זאת.. את הג'לטין אוכלים ככה?אני מכירה כמה , גם נשים וגם גברים שלקחו כף ג'לטין טהור (כשר) ביום - ועזר להם מאד!!!! - תוך שבוע כבר רואים שיפור! .. (וגם יותר זול מהכמוסות הטבעיות). רק מה - לא טעים, וצריך עקביות. איך אמרה לי קרובה שלי? - "לא יועיל לא יזיק... " ולקחה - ועזר לה מאד!
(בעצם הג'לטין הזה מופק מעצמות דגים ומכיל כמות יפה של אומגה 3)
אפשר ג'לי במקום ?אני מכירה כמה , גם נשים וגם גברים שלקחו כף ג'לטין טהור (כשר) ביום - ועזר להם מאד!!!! - תוך שבוע כבר רואים שיפור! .. (וגם יותר זול מהכמוסות הטבעיות). רק מה - לא טעים, וצריך עקביות. איך אמרה לי קרובה שלי? - "לא יועיל לא יזיק... " ולקחה - ועזר לה מאד!
(בעצם הג'לטין הזה מופק מעצמות דגים ומכיל כמות יפה של אומגה 3)
-שמן קיק
-לא להשתמש במרכך
-שמפו שמיועד לשיער חלש
-כמובן תזונה בריאה עם הרבה חלבונים
- אבץ - הרופאים אומרים לקחת דבר ראשון כשיש נשירה
וכמובן הגורם העיקרי לנשירה הוא מתח ולחץ נפשי
בתקופת הקורונה זה ממש הגיוני...
אצלי זה היה הרבה יותר מהר משלושה חודשיםכשלוקחים אבץ ההשפעה ניכרת אחרי 3 חודשים,
אז לא להתייאש...
אני לקחתי אבץ רק בגלל שהייתי חולת קורונה ולא הבנתי איך הקורונה קשורה לעצירת הנשירה בשערכשלוקחים אבץ ההשפעה ניכרת אחרי 3 חודשים,
אז לא להתייאש...
לא הכול קורונה..אני לקחתי אבץ רק בגלל שהייתי חולת קורונה ולא הבנתי איך הקורונה קשורה לעצירת הנשירה בשער
הי, אשמח לקבל פרטים ..יש לי תכשיר טבעי שאני מכינה , מכל מיני זרעים ושמנים, לי היה נשירה מטורפת, ואחרי שהשתמשתי השיער התחיל לצמוח תוך כמה ימים! אני כמובן ממשיכה והשיער פשוט מתעבה, והנשירה ממש הפסיקה, מי שרוצה לנסות אם זה עוזר לו אשמח לתת בחינם, אני בודקת את זה עכשיו, וזה יעזור לי כי ארצה לשווק את זה, אפשר לקבל פרטים באישי
כל הנכתב בשרשור כאן הוא רק כשיש נשירה קבועה, או שמא גם כשהנשירה הוא רק בהליכה למקוה, שאז זה אולי קשור לכלור שיש במי המקוה, ואז צריך דברים אחרים ולא אבץ והנכתב כאן ?!--כמובן תזונה בריאה עם הרבה חלבונים
- אבץ - הרופאים אומרים לקחת דבר ראשון כשיש נשירה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: