אני מכירה כמה , גם נשים וגם גברים שלקחו כף ג'לטין טהור (כשר) ביום - ועזר להם מאד!!!! - תוך שבוע כבר רואים שיפור! .. (וגם יותר זול מהכמוסות הטבעיות).
אני אחרי נשירה מטורפת כבר תקופה ממש ארוכהיש לי תכשיר טבעי שאני מכינה , מכל מיני זרעים ושמנים, לי היה נשירה מטורפת, ואחרי שהשתמשתי השיער התחיל לצמוח תוך כמה ימים! אני כמובן ממשיכה והשיער פשוט מתעבה, והנשירה ממש הפסיקה, מי שרוצה לנסות אם זה עוזר לו אשמח לתת בחינם, אני בודקת את זה עכשיו, וזה יעזור לי כי ארצה לשווק את זה, אפשר לקבל פרטים באישי
אני אחרי נשירה מטורפת כבר תקופה ממש ארוכה
לקחתי את הדבר הזה אחרי שכבר ניסיתי יותר מידי דברים (אמרתי אם לא יועיל לא יזיק)
אחרי שבועיים אני כבר מתחילה לראות שערות גדלות ושיפור כלשהו
ממליצה לכם לנסות
תודה ל@אחת+
איך אפשר ליצור איתך קשר בדחיפות?יש לי תכשיר מעולה שהתחלתי לתת לאנשים כאן מפרוג לנסות, מדהים
רואים תוצאות מיידיות שווה לנסות
אפשר למייל 440441rv בג'ימלאיך אפשר ליצור איתך קשר בדחיפות?
לקחתי ממנה את התכשיר לפני כמעט שנה (כסלו תש"פ) השתמשתי במשך 3 חדשים, השיער התעבה והתחיל לצמוח במקומות שכבר היו קרחים (וזה אחרי שניסיתי הרבה עצות סבתא ושמנים שונים ללא הועיל)לכל אלו שמתענינים
התכשיר טוב גם לגברים וגם לנשים
טבעי לחלוטין
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: