יש אפשרות להשיג את התרסיס (מי הדסים) בירושלים -ללא תשלוםמבשלים הדסים ( כן כן , של סוכות)
את הנוזלים שופכים לתרסיס,
ומרססים פעמיים ביום על השיער
פרטים באישי
עוזר פלאים!!!!!
יש אפשרות להשיג את התרסיס (מי הדסים) בירושלים -ללא תשלוםמבשלים הדסים ( כן כן , של סוכות)
את הנוזלים שופכים לתרסיס,
ומרססים פעמיים ביום על השיער
יש לציין שאצלינו לא עזר בכלל!!!יש אפשרות להשיג את התרסיס (מי הדסים) בירושלים -ללא תשלום
פרטים באישי
עוזר פלאים!!!!!
יש לציין שאצלינו לא עזר בכלל!!!
זה יכול לסתור משהו בבדיקות דם? כלומר - מתי אסור לקחת אותו?אצל גברים - אלו שזה תורשתי אין מה לעשות, מקסימום קצת להאט.
אם יש לאבא נשירה, אצל 50% מהבנים יהיה גם. (מה הבעיה בזה? יש המון גברים, גם בחורים עם קרחת, מראה על חכמה...)
אצל בנות - אפשר לקחת תוסף תזונה בשם ROOTS, קצת יקר, קונים בחנות טבע או בית מרקחת.
עוזר מאד מאד, מנסיון קרוב. כל הרופאים ממליצים על זה. (אחרי שמוודאים בבדיקות דם שהכל תקין)
זה עדיין רלוונטי?יש לי תכשיר טבעי שאני מכינה , מכל מיני זרעים ושמנים, לי היה נשירה מטורפת, ואחרי שהשתמשתי השיער התחיל לצמוח תוך כמה ימים! אני כמובן ממשיכה והשיער פשוט מתעבה, והנשירה ממש הפסיקה, מי שרוצה לנסות אם זה עוזר לו אשמח לתת בחינם, אני בודקת את זה עכשיו, וזה יעזור לי כי ארצה לשווק את זה, אפשר לקבל פרטים באישי
הקפצהאצל בנות - אפשר לקחת תוסף תזונה בשם ROOTS, קצת יקר, קונים בחנות טבע או בית מרקחת.
עוזר מאד מאד, מנסיון קרוב. כל הרופאים ממליצים על זה. (אחרי שמוודאים בבדיקות דם שהכל תקין)
אם היא עושה החלרות יפניות שתפסיק מיד!! ותעבור לאורגניהקפצה
מה עושים עם נשירה שלא עוזר לה כלום
בחורה בת 18
ניסתה כבר:
שמן קוקוס,
אבץ,
כל סוגי השמפואים (כמעט)
לא משתמשת במרכך כבר יובלות,
שמן קיק,
בדיקות דם תקינות,
כדורים מרופא עור...
יש משהו נוסף שבאמת עוזר??
בקשר לתוסף הזה - אפשר קצת פרטים- מה זה, איפה משיגים, המלצה וכו- תודה!!!
הבחורה מיואשת
היא עשתה אחת של קרטין- אבל זה היה מזמן והנשירה התחילה עוד קודםאם היא עושה החלרות יפניות שתפסיק מיד!! ותעבור לאורגני
לגמרי ה[בטראומה אבל רק זה עשה לי את השיער קצר ויפה!היא עשתה אחת של קרטין- אבל זה היה מזמן והנשירה התחילה עוד קודם
אני רואה שאת בטראומה מהיפנית
אני איתך, עושה רק אורגני
אפשר קישור? תמונה?יש כדורים שקונים בבית מרקחת (התייעצי עם הרוקח של הקופ"ח שאפשר לסמוך עליו והוא המליץ עליהם) שלי עזרו מאד מאד מאד! המלצתי כבר לכמה וכולם היו מרוצים!
ממליצה בחום!!
זה נקרא HSN- תוספים, ויטמינים, אמור לעזור לעוד הרבה דברים, אני אישית לקחתי לנשירה, וראיתי תוצאות מדהימות!
אם מעניין אתכם אחפש קישור של הקופסא שאני לקחתי.
אני כמעט בטוחה שזה החברה שאני לקחתי, והם מעולים!!!אפשר קישור? תמונה?
נתבקשתי לשאול, איך ניתן ליצור איתך קשר?יש לי תכשיר מעולה שהתחלתי לתת לאנשים כאן מפרוג לנסות, מדהים
רואים תוצאות מיידיות שווה לנסות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: