דרוש מידע מה עושים לתולעים במעיים - תינוק בן שנה וחצי?

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
ועדיין,
לנסות את כל העצות האלו פחות מזיק לגוף מתרופות כימיות. אם לא יועיל לא יזיק.
אלא אם כן נכנסים לשאלה של התמשכות הסבל. (שגם פה אפשר להיכנס פנימה ולדון בנושא)
שימו לב למשהו יפה ברפואה האלטרנטיבית:
היא לא משנה את דעתה פעם ביומיים. היא עתיקה.
ולכן לדעתי היא הרבה יותר אמינה.
לי קשה לתת אמון בהמלצות רפואיות שאני יודעת שיש סיכוי ניכר שעוד כמה שנים יגידו לי את ההפך הגמור.

בת צלפחד

משתמש מקצוען
שמעתי שה' שולח את הייסורים וגם שליח מסוים להירפא מהם...
אז לאחד יועיל דיקור סיני לשני תרופה כימית לשלישי טבעי ולאחר - שינוי תזונה....בשביל זה מתייעצים עם בעלי ניסיון ואחר כך כל אחד יעשה כפי שמתאים לו.
צריך להתפלל להגיע לשליח הנכון וא"א לפסול שום דבר שהוא מותר מבחינה הלכתית.

בת צלפחד

משתמש מקצוען
לא הבנת אותי, לא אמרתי שאין ענין . אמרתי שאי אפשר לדעת אם יש קשר או אין קשר. נקודה.
כל עוד שאלו שני דברים שקרו בסמיכות אחד לשני אי אפשר לדעת אם הם קשורים או לא.
גם אם הגיונית זה מסתבר, גם אם יש לך אלף הסברים למה זה לא אומר שזה קשור.

לא אמרתי שאין קשר, תמיד יכול להיות קשר. אבל צריך להבין שאי אפשר להסיק קשר מדוגמאות.
גם בגלל שאני יכולה להביא אלף דוגמאות הפוכות לכל סיטואציה, וגם בגלל שאפשר להגיע מדוגמאות להקשרים הזויים ולא הגיוניים, אבל אנשים מגיעים אליהם.

לדוגמא: אנשים שמאמינים שבגלל שהם רכשו אבן קריסטל הם החלימו ממחלה.
אני חושבת שבמקרה הזה כולם יסכימו איתי שהם מדמיינים , אבל במקרים רבים אחרים (חלקם מופיעים פה באשכול) למרות שההקשר הוא דמיוני ולא הגיוני באותה המידה , אם רק אעז לכתוב שזו הטעיה עצמית יתקיפו אותי.
אז מה ההבדל ? למה אותם מנגנונים שגורמים לאנשים בכל העולם להאמין בדברים הזויים כמו תקשור עם נשמות ואבני קריסטל לא יכולים גם לגרום לכם להאמין שיש קשר בין הנחה של שום על הטבור והעלמות של תולעים מהמעיים? או בין לחיצות על כף הרגל וריפוי של נוזלים באוזניים?
כל עוד לא מכירים את המנגנונים האנושיים שגורמים לנו לקשר בין דברים לא קשורים , אי אפשר להתחיל ולדבר על קשרים נכונים ושאינם.

גם במקרים שהקשר נראה הגיוני ומסתבר מאד, כמו חולה שלקח כדור תרופה ומיד אחריו הבריא, או אדם שעבר ניתוח ואחר כך הכאבים הפסיקו, גם שם לפעמים אין קשר.

בעבר היה ניתוח כזה שעזר פלאים לרבים מהמטופלים, אבל גם כשלא ביצעו את הפרוצדורה הרפואית אלא עשו פעולת דמה של כאילו ניתוח - המטופלים דיווחו על אותם אחוזי הצלחה , כמובן שהפסיקו לנתח בסוג הניתוח הזה.

במחקרים שבודקים תרופות הרבה אנשים מדווחים על תוצאות מעולות, גם בקבוצת הביקורת שמקבלת כדור בלי חומר פעיל , כך שזו דוגמא מעולה לקשר שאנשים מוצאים בין לקיחת כדור לריפוי למרות שאין באמת קשר כזה.

הרבה מאד פעמים הקשר הוא פרשנות שלנו במוח ואין בינו לבין האמת כלום.
הפרשנות במוח גורמת ב א מ ת לתחושות. זו האמת לבן אדם שחושב כך. ולפעמים זה לא במודע.
לגבי ניתוחים לדוגמא התייעצתי פעם בנוגע לניתוח שבר בטבור והכירורג אמר לי שבמצבי עדיף להימנע כי יש אחוזים גבוהים של אנשים שמדווחים על כאבים גם אחרי הניתוח... הם לא מדמיינים , בוודאי כואב להם ,הניתוח לא פתר את הבעיה של הכאב אבל פתר בעיות אחרות אולי.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
זה לא מספיק?
לפי התיאורים של ניקיות מפה שסובלות מהתופעה זה סבל רציני.
להיכנס ולדון?
לתרופות ושיטות טבעיות אין בדר"כ תופעות לוואי והשלכות שליליות
בשונה מהתרופות הרגילות
למשל: אדם שבעיה כרונית, ולקוח תרופות קבועות- יום אחד הן עלולות לדפוק לו מערכות אחרות בגוף. מעבר למה שתופעות לא נעימות (כמו צרבת, למש) הן מעין פעמון אזהרה לזה שאתה לא מנהל את החיים שלך בצורה מאוזנת (תזונתית, שמירה על כושר, לחצים, או כל דבר אחר) אם לא תטפל במקור לבעיה- היא פשוט תצוץ שוב רק בדברים אחרים/חמורים יותר (צרבות מעידות פעמים רבות על עודף חומציות בגוף. התרופות לא ישנו את המציאות הזו אלא רק את תופעת הלוואי)

חחח

משתמש סופר מקצוען
להיכנס ולדון?
לתרופות ושיטות טבעיות אין בדר"כ תופעות לוואי והשלכות שליליות
בשונה מהתרופות הרגילות
למשל: אדם שבעיה כרונית, ולקוח תרופות קבועות- יום אחד הן עלולות לדפוק לו מערכות אחרות בגוף. מעבר למה שתופעות לא נעימות (כמו צרבת, למש) הן מעין פעמון אזהרה לזה שאתה לא מנהל את החיים שלך בצורה מאוזנת (תזונתית, שמירה על כושר, לחצים, או כל דבר אחר) אם לא תטפל במקור לבעיה- היא פשוט תצוץ שוב רק בדברים אחרים/חמורים יותר (צרבות מעידות פעמים רבות על עודף חומציות בגוף. התרופות לא ישנו את המציאות הזו אלא רק את תופעת הלוואי)
אם את חושבת שזה קשור לתזונה של הילד אז תשני לו אותה.
לחצים אצל ילדים בני שנה וחצי שנתיים? אז תתני לו תתרופה שתרגיע לו ועד ההתקף הבא תמצאי את הסיבה ללחץ.
ואם את לא מוצאת סיבות לא חושבת שזה פר לגרום לילד לסבול בינתיים שאת מנסה אופציות טבעיות במיוחד שלא הוכח נזקים משמעותיים מוורמוקס.

nekemp

משתמש רשום
מעלה את זה שוב, מה עושים עם תולעים לילדה בת חמש??
מסכנה, סבלה נורא בשבת ובלילה הזה.

nekemp

משתמש רשום
זה לא מסוכן?
זה באמת עשיתי בעבר וממש עזר לי, אבל אני מפחדת שזה מסוכן...

אמא+

משתמש פעיל
זה לא מסוכן?
מסוכן???
תמיד נתתי לילדים לא שמעתי אף פעם שיש בזה בעיה. נותנים מנה אחת ואחרי עשרה ימים עוד פעם וחסל הסבל
רחמים על הילדה

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
זה לא מסוכן?
לא מסוכן, אבל זה גם לא לא מתנה לגוף.
הייתי ממצה קודם את האופציות האחרות
אם אתם רוצים תנסו לתת לה גרעיני דלעת/ חמאת גרעיני דלעת (חמאה יש בחנות של B&D)
נתתי לתינוק בן שנה וחצי גרעיני דלעת אחרי שטחנתי אותם בשייק- עבד מעולה!!!
היא ילדה גדולה- אתם יכולים לשים לה את זה אפילו במרק כמו שקדי מרק, או לתת לה לנשנש (תנשנשו בעצמכם, זה יוריד את האפקט התרופתי ויהפוך את זה לנחשק)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה