דרוש מידע מה עושים לתולעים במעיים - תינוק בן שנה וחצי?

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
z
אפשר להתגלגל עם תרופות סבתא,
אבל אם רוצים פתרון אמיתי שימגר את התופעה,
רק וורמוקס.
זהו. שהוא עוזר.
אבל רק לפעם אחת.
זה לא מונע את הפעם הבאה.
ומשום מה נראה לי שיותר פוגע בילד לתת לו וורמוקס כמה פעמים בשנה,
מאשר להתגלגל בין כמה תרופות סבתא עד שמוצאים את הנכונה.
מי שמאמין בקשר בין גוף נפש (אני לדוגמא) ימצא גם שם מה לחזק אם זו תופעה שחוזרת על עצמה.

בבושקלה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
וורמוקס זו תרופה חזקה. והעובדה- ההוראה לרופא היא שמותר לתת מרשם רק פעם בחצי שנה.

בכ''א לגבי הטבעי אף פעם לא מזיק לנסות.
@למאי נפקא מינה כמה זמן השארתם את הצמר גפן? הדבקתו אותו?
@קומבינה הרעיון למשחה נשמע מענין מאד, תודה.
אני בד''כ רק להרגיע שמה מלא ווזלין כמו שכתבו לעיל על משחת החתלה, כך הם יוצאים ונדבקים ולא מטיילים ומגרדים.

יונת123

משתמש מקצוען
רוצה לכתוב מנסיוני...
הבת שלי סובלת הרבה מתולעים
וכל פעם מנסים שיטות שונות ותרופות סבתא
ואחרי ששום (תרתי משמע) דבר לא עוזר חוזרים לוורמוקס
בפעם האחרונה בעלי ראה באיזה מקום להשרות שום כתוש בשמן זית לכמה ימים ולמרוח רק את השמן
אצלינו זה עזר ובינתיים יש שקט
מקווה שהועלתי למשהו..

שיג ושיח

משתמש מקצוען
גם גרעיני צ'יה בתזונה יכולים למנוע
אפשר לערבב עם מעדן/לבן
וגם השמן של מעל הטבע למריחה חיצונית

אבל הורים, תרחמו על הילד שלכם!
עד שאתם מתגלגלים מעצה לעצה הוא סובל כל לילה מחדש
לא חושבת שורמוקס במינון מבוקר ע"י רופא יכול להזיק כ"כ

קצרה

משתמש מקצוען
וודאי שהוורמוקס הוא חזק.
אחרת הוא היה מותר גם לתינוקות.
ככל שיש יותר הגבלות על תרופה זה מראה על העוצמה שלה (אפרופו רקוטן)
אני לא ראיתי שום בעיית גדילה אצל ביתי בת ה4 שסובלת מזה לסירוגין מאז היא תינוקת. אולי אפילו גבוהה מחברותיה. ומנטלית היא מפותחת להפליא.
לגבי אמבטיית סוכר- יש מישהי, נראה לי קוראים לה אידה פוקס. ירושלמית נראה לי. היא בודקת במטוטלת בדיוק כמה סוכר לשים באמבטיה, לכמה זמן לשים את הילד, כמה פעמים לחזור על זה, וכו'. היא עוזרת גם במקרים של שלשולים מתמשכים, לדבריה הם ג"כ נובעים מטפילים שונים.

הוא מותר גם לתינוקות. הפתעה??
בהחלט. נותנים אותו גם לתינוקות מתחת גיל שנה במינון מתאים.
ההבדל היחיד הוא שבילדים מסתפקים בתלונות על גרד וכן נותנים טיפול מונע כשלהרבה ילדים בבית יש תולעים - לתינוקות מתחת גיל שנה נותנים רק אם נראו בעיניים תולעים.
שמעת על בדיקת תפקודי כבד ללוקחים וורמוקס ? אני לא..

דרך אגב - נורופן אסור לתינוקות מתחת גיל חצי שנה - אז לכן הוא חזק?? (כמעט רקוטן..??)

בעיות בגדילה ברוך השם לבת שלך לא היו - אבל תולעים נחשבים לגמרי לגורמי בעיות גדילה ורופאים בודקים את זה אצל ילדים רזים ונמוכים...

קצרה

משתמש מקצוען
גם גרעיני צ'יה בתזונה יכולים למנוע
אפשר לערבב עם מעדן/לבן
וגם השמן של מעל הטבע למריחה חיצונית

אבל הורים, תרחמו על הילד שלכם!
עד שאתם מתגלגלים מעצה לעצה הוא סובל כל לילה מחדש
לא חושבת שורמוקס במינון מבוקר ע"י רופא יכול להזיק כ"כ

אני אתך.
כמישהי שנוטה לסבול גם בגילי המתקדם מתולעים אלו - ולוקחת בעצמי וורמוקס במידת הצורך. (לא נצפות תופעות לוואי. לא התבקשתי לערוך שום בדיקה. הרופא נותן אותה דרך המערכת בלי להתריע שום דבר . ממש לא מה שהוא עשה כשנתן לי תרופה חזקה כמו ארקוקסיה... )
יכולה לספר לכם שמדובר בסבל מטריד ממש.

אמבטיות סוכר - שום כלום. (תעשו טובה לילד - הגרד נשאר בשיא העוצמה אחרי השטות המהוללת הזו.)
שום - שורף חריף. לאכול כמניעה אולי עוזר.
לעצמי אני לא מוכנה לסבול את הגרד המטריף הזה - לכן אני גם לא אתן לילד לסבול רק בגלל דעות קדומות או תחושה שוורמוקס אינו "טבעי". הוא עוזר פלאים, ושאלתי מספיק פעמים גם את רופא המשפחה וגם את רופא הילדים בגלל ריבוי הפעמים שאנשים כתבו פה שזה משהו "חזק" - והוא לא.

דרך אגב - עזרה ראשונה מגעיל אבל חשוב - לפתוח את המקום כלפי האור ולהמתין ליציאה (לפעמים יותר מאחד) ולאסוף עם קיסם אוזניים. ההקלה מיידית. חשוב לנקות את כל הפירורים הלבנים - אלו ביצים. ולשטוף ידיים היטב אחרי שלא תדבקו בעצמכם.

בת צלפחד

משתמש מקצוען
מניסיון אישי התולעים מגיעים הרבה פעמים אחרי ריבוי באכילת סוכר אז אולי כדאי להקפיד קצת.
הגרוד יכול להוציא מהדעת!!!
ולי מאד עזר כששמתי על מגבון אבקת שום ומרחתי זה ממש הועיל מהר בס"ד. שום אמיתי יכול מאד להכאיב...
וורמוקס עוזר אבל לא לנצח...
בהצלחה!

zip u

משתמש צעיר
רוצה לכתוב מנסיוני...
הבת שלי סובלת הרבה מתולעים
וכל פעם מנסים שיטות שונות ותרופות סבתא
ואחרי ששום (תרתי משמע) דבר לא עוזר חוזרים לוורמוקס
בפעם האחרונה בעלי ראה באיזה מקום להשרות שום כתוש בשמן זית לכמה ימים ולמרוח רק את השמן
אצלינו זה עזר ובינתיים יש שקט
מקווה שהועלתי למשהו..

איפה מורחים?

זהבי סגל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
לצערי ורמוקס גרם לתגובת שרשרת אצל אחת התינוקות שלי,
התחיל בורמוקס, עבר לדלקת בדרכי השתן (כי האיזון של החידקים הטובים מופר)
מה שעזר בסוף היה רק תרופות סבתא, תפילות עם טיפול רגשי.
לא אומרת לא להשתמש בורמוקס, אבל לעקוב. ואם צריך לתת פרוביוטיקה במקביל.

קצרה

משתמש מקצוען
מניסיון אישי התולעים מגיעים הרבה פעמים אחרי ריבוי באכילת סוכר אז אולי כדאי להקפיד קצת.
הגרוד יכול להוציא מהדעת!!!
ולי מאד עזר כששמתי על מגבון אבקת שום ומרחתי זה ממש הועיל מהר בס"ד. שום אמיתי יכול מאד להכאיב...
וורמוקס עוזר אבל לא לנצח...
בהצלחה!

הם יוצאים יותר לטיול אחרי אכילת סוכר.
תהליך החיים שלהם הוא הטלת ביצים , העברה של הביצים דרך מגע אל משטחים ואל הפה (שורדות הרבה זמן על משטחים ולכן מאד מדבקות) ומשם למעיים.

וורמוקס לא עוזר לנצח ואפילו לא לחודש.
וורמוקס קוטל את כל התולעים שחיות במעיים באותו רגע.
כל ביצה נוספת שתכנס לפה - תתחיל מחזור חיים חדש.
יש רופאים שממליצים לכן על מנה חוזרת אחרי 10 ימים - וזה כתוב גם בעלון לצרכן - למקרה דל הדבקה חוזרת ממשטחים נגועים או מביצים שעדיין דבוקות לגוף.

RACHELIZ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
בגיל הזה אפשר לתת ורמוקס רק חשוב לתת 4 מ"ל במקום 5 מ"ל. כך עשיתי לאחר התייעצות עם רופא ילדים.
אם אף פעם לא הבאתם לילד ורמוקס, אז בטח שווה לנסות...

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
לצערי ורמוקס גרם לתגובת שרשרת אצל אחת התינוקות שלי,
התחיל בורמוקס, עבר לדלקת בדרכי השתן (כי האיזון של החידקים הטובים מופר)
את מתבלבלת בין ורמוקס לאנטיביוטיקה, ורמוקס לא הורג חיידקים לא טובים ולא רעים , הוא בסך הכל מפריע לייצור חלבון, הדרוש לשריריי התולעים. מכאן
אבל הסיפור שלך זו דוגמא קלאסית לקישור אנושי בין שני דברים שאין בינהם קשר (כמו חיסון ואוטיזם למשל).
אם אני אספר לך שנתתי אקמול ויום אחרי זה התחילה דלקת באוזן כתגובת שרשרת, מה זה אומר ? כלום.

אני תמיד מנסה בשלב ראשון להוציא את התולעים עם מקל אוזניים.
אחרי יומיים שלושה כשיש חזרתיות מנת וורמוקס ואחרי 10 ימים עוד אחת.
זה הדבר היחיד שבאמת מטפל בשורש הבעיה כולל התולעים שעוד לא בקעו.
וכן, אחרי חצי שנה - שנה לפעמים יש חזרה של המכה, נותנים שוב. (מהניסיון שלי, אם שומרים על הגיינה זה קצב ההדבקה.)
לפי המכלול זו תרופה עם רעילות נמוכה יחסית. אז חבל באמת על המיתוס שרווח בציבור הטוען שזה נורא ואיום.

קומבינה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אם אני אספר לך שנתתי אקמול ויום אחרי זה התחילה דלקת באוזן כתגובת שרשרת, מה זה אומר ? כלום.
כל השאלה היא במה מאמינים.
כאחת שמאמינה שמחלה היא גם סימפטום לפסולת שרוצה לצאת מהגוף, או לחילופין/ בנוסף- הנפש משחררת משהו
אז לתת אקמול כדי להוריד חום - זה לא לתת לגוף/ לנפש לשחרר את זה, (לא מדברת על חום גבוה ברמה מסוכנת, כמובן)
וזה ודאי יכול לגרום לגוף/ לנפש לחפש דרך אחרת לפרוק את מה שהוא צריך.
ואם האקמול היה בשביל שיניים- אז באמת אין קשר לאקמול אלא לשיניים (בבקיעת השיניים מתרבים הנוזלים באוניים וממילא הן כואבות בשכיבה ממושכת)

בת צלפחד

משתמש מקצוען
במציאות רואים שיש קשר בין דברים גם אם בהגיון אין קשר , ובלי קשר לנ"ל, לדוגמא: בני סבל מאד מעצירות, כמה חדשים אחרי ניתוח , כל הרופאים טענו שאין שום קשר, אבל הפלא ופלא כשהוא עבר שוב פעם הרדמה מלאה התופעה חזרה על עצמה....
ואז משהו הסביר לנו שבהרדמה פעילות המעיים גם "נרדמת" ולעיתים משתבשת.
גוף האדם הוא מופלא והרבה פעמים יש מקרים יוצאים מן הכלל ...וברפואה לא תמיד 1+1=2....
מה תאמרו על קשר בין תרופה של בלוטת התריס לחרשות באוזניים ? נשמע הזוי אבל קרה... ב"ה לא לי ...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  98  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה