לא מכיר הלוואות עם פריסה כזאת. רק במשכנתא.ואם אח"כ אני לוקח הלוואה נניח עם ריבית אפילו גבוהה, בהחזר של 520 שקלים למשך 154 חודשים (12 שנה ו10 חודשים), כמו בתכנית,
מה יהיה סכום ההלוואה שאוכל לקבל?
לא מכיר הלוואות עם פריסה כזאת. רק במשכנתא.ואם אח"כ אני לוקח הלוואה נניח עם ריבית אפילו גבוהה, בהחזר של 520 שקלים למשך 154 חודשים (12 שנה ו10 חודשים), כמו בתכנית,
בערך 63,000 ש"ח, בריביות של היום.ואם אח"כ אני לוקח הלוואה נניח עם ריבית אפילו גבוהה כמו עכשיו, בהחזר של 520 שקלים למשך 154 חודשים (12 שנה ו10 חודשים), כמו בתכנית,
7% תשואה שנתית.שאלה נוספת, איך הגעת לחשבון מינימום 35,000? כמה אחוז תשואה צריך בשביל להגיע ל35000?
כמה צריך להיות הריבית בשביל להגיע ל63,000 ש"ח?בערך 63,000 ש"ח, בריביות של היום.
בערך 4%.כמה צריך להיות הריבית בשביל להגיע ל63,000 ש"ח?
לא תמיד הפתרון הוא למשוך, לפעמים כדאי פשוט לעצור את ההפקדות החדשות.פירושו של דבר, שאני יכול להפסיד עד 10,000 שח, ואפילו יותר במדה והריבית תרד, ובנוסף בגמח אם אני רוצה למשוך את הכסף לפני הזמן מנקים לי שליש מההפקדות, הפלוס הקטן הוא שאפשר לתרום מכספי מעשרות,
שמעתי פעם מאחד המרצים של מסילה שהגמח"ים האלו לא שוים בכללאשמח לדעת האם יש למישהו מידע בנושא
בתודה מראש
זה בהלוואה בנקאית רגילה?בערך 4%.
לא ניתן לעצור ליותר מ3 חדשים, וגם את ה3 חדשים צריך להשלים.לפעמים כדאי פשוט לעצור את ההפקדות החדשות.
איזה אלטרנטיבה הוא מציע?שמעתי פעם מאחד המרצים של מסילה שהגמח"ים האלו לא שוים בכלל
ואם עוצרים לחלוטין?לא ניתן לעצור ליותר מ3 חדשים, וגם את ה3 חדשים צריך להשלים.
1.4%א משום שהריבית זולה יותר הגמ"ח המרכזי מדובר בערך ב2.8
3%ואושר מתקרב לארבע
נכון.אבל שני שלישים מהפיקדון הם כן מחזירים בתור מענק
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: